Snips Posoda za čebulo
6,26 €

5,04 €

Zadnji kos!

Nepogrešljiva posoda za shranjevanje čebule. Ohranja čebulo svežo in zaradi zračnih odprtin omejuje njen oster vonj. Posoda v obliki čebule ima zabaven dizajn znamke Snips. Ne pozabite preveriti, kaj vse ta znamka ponuja.


Snips Posoda za sir 3 l
9,33 €
8,94 €

Zadnji kos!

Posoda za shranjevanje poljubne vrste sira v hladilniku. Vključuje odstranljiv perforiran pladenj za enostavnejšo uporabo in čiščenje. – Izviren dizajn in izvedba znamke Snips.


Snips posoda za maslo
6,36 €
6,20 €

Zadnji kos!

Posoda s prozornim pokrovom je namenjena enostavnemu shranjevanju masla. Ohranja njegovo svežino in nam omogoča takojšen nanos.


Snips Posoda za banano
6,26 €

5,04 €

Posoda za banano ohranja svojo vsebino svežo in v odličnem stanju. Posebno bajonetno zapiralo zagotavlja varno prenašanje posode. Posoda v obliki banane ima zabaven dizajn znamke Snips. Ne pozabit preveriti, kaj vse ta znamka ponuja.


Snips hladilna torba
16,50 €

14,50 €

Maxiclick hladilna torba ima prostornino 7 L. Velika večnamenska torba je namenjena za prevoz hrane in hlajenje, ki traja največ dve uri.


Snips Posoda za mesnine 1,5 l
8,85 €
8,55 €

Praktična in uporabna posoda za shranjevanje mesnin v hladilniku zaradi hermetičnega pokrova ohranja njihovo svežino in okus. Izviren motiv pujska, ki se mu ni mogoče upreti, od znamke Snips.


Snips Posoda za česen
6,26 €

5,04 €

Posoda za shranjevanje česna. Ohranja česen svež in zaradi zračnih odprtin omejuje njegov oster vonj. Posoda v obliki česna ima zabaven dizajn znamke Snips. Ne pozabite preveriti, kaj vse ta znamka ponuja.


Snips Posoda za limono
6,26 €

5,04 €

Praktična in robustna posoda za limono preprečuje absorpcijo vonjev iz hladilnika in ohranja okus in svežino limon. Posoda v obliki limone ima zabaven dizajn znamke Snips. Ne pozabite preveriti, kaj vse ta znamka ponuja.


Snips Posoda za parmezan 0,9l
7,77 €

Oblika pokrova na posodi in cela posoda je bila posebej oblikovana za shranjevanje parmezana v hladilniku. Izviren dizajn, ki se mu ne boste mogli upreti, znamke Snips. Ne samo za ljubitelje parmezana.


Snips Posoda za salamo 25 cm
6,52 €
6,21 €

Posoda je namenjena shranjevanju salame v hladilniku, ohranja njeno okus. Na posodi je varnostna zaponka za enostavno prenašanje. Izviren dizajn znamke Snips vam bo hitro postal všeč.


Snips Posoda za sir 1,5 l
8,85 €
8,55 €

Priročna posoda za shranjevanje je idealna za shranjevanje rezanih sirov, saj hermetičen pokrov preprečuje širjenje vonja in ohranja okus. Izviren motiv kravice, ki se mu ni mogoče upreti, znamke Snips.


Snips Posoda za zelenjavo 4 l
9,93 €

9,34 €

Posoda za shranjevanje zelenjave ima odstranljivo perforirano košaro, ki zagotavlja kroženje zraka okrog zelenjave. Izviren dizajn znamke vas bo gotovo prepričal v nakup ostalih posod v podobnem dizajnu znamke Snips.


Snips Posoda za sadje 4 l
9,93 €

9,34 €

Posoda za shranjevanje sadja ima odstranljivo perforirano košaro, ki zagotavlja kroženje zraka okrog sadja. Izviren dizajn znamke vas bo gotovo prepričal v nakup ostalih posod v podobnem dizajnu znamke Snips.


Snips Lunch Box Fresh 1,5 l
10,20 €

9,34 €

Set hladilnih hermetičnih posod vam omogoča, da jeste kadarkoli in kjerkoli. Posoda je sestavljena iz glavne posode, odstranljivega pladnja, ki ima ločen del za pribor in hlajenje in seveda iz pribora in posodice za omako.


Snips pladenj za torte
20,51 €

17,68 €

Pladenj za torte ima premer 28 cm. Komplet je sestavljen iz okrašenega pladnja in zaščitnega pokrova z varnostnim zaklopom. Komplet je primeren za shranjevanje, prevoz in serviranje katere koli vrste torte.


Snips merilni vrč, 1 l
7,77 €

Merilni vrč je primeren za različne vrste živil, tako tekoče kot trdne. Vrč lahko zadrži do enega litra tekočine, ki jo lahko preverite na oznakah površine. To je kakovostna izdelava in edin-stvena zasnova blagovne znamke Snips.


Snips Ožemalnik za citruse 0,7 l
7,40 €

Velik, stabilen ožemalnik za citruse z učinkovitim stožcem za ožemanje, z lestvico za merjenje ožetega soka in z enostavnim odlivanjem. Izviren dizajn znamke Snips vam bo hitro postal všeč.


Snips Posoda za okrogle piškote 1,8 l.
6,99 €

Posoda s hermetičnim pokrovom v obliki piškota ohranja svežino in aromo vseh vrst piškotov. Izviren dizajn znamke vas bo gotovo prepričal v nakup ostalih posod v podobnem dizajnu znamke Snips.


Snips Posoda za piščanca 4 l
9,93 €

9,34 €

Posoda s hermetičnim pokrovom za shranjevanje in mariniranje piščanca. Odstranljiva perforirana košara omogoča zbiranje sokov iz mesa na dnu posode in zagotavlja kroženje zraka okrog mesa.