Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Grind Wireless
89,99 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Grind Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična akustika. Baterija zdrži do kar 12 ur, brezžični domet pa doseže 10 metrov, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši kakovosti glasbe. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Method Wireless Women's, sive
59,99 €

Novo

Skullcandy Method Wireless Women's so lahkotne in stabilne brezžične Bluetooth slušalke, ki so namenjene predvsem športno aktivnim ženskam. Prek vgrajenega mikrofona in gumbov lahko upravljate s klici, glasbo in jakostjo zvoka. Napolnjena baterija zadostuje za do 9 ur uporabe.


Skullcandy brezžične slušalke Hesh 3 S6HTW
129,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžične slušalke Hesh 3 proizvajalca Skullcandy z mikrofonom so vsestransko uporabne. Slušalke so zasnovane na način, da se kar najbolje prilagodijo različnim priložnostim, zaradi svoje zložljive zasnove pa jih lahko enostavno prenašate ali shranjujete. Priložen 3,5 mm AUX kabel pa omogoča tudi žično povezavo v primeru da ni možnosti brezžičnega povezovanja.


Skullcandy slušalke Jib
9,99 €

6,94 €

Slušalke Skullcandy Jib z lahko konstrukcijo in silikonskimi čepki, ki zadušijo zvoke iz okolja. Zagotavljajo intenziven zvok z globokimi basi in čistimi visokimi toni.