Skullcandy brezžične slušalke JIB
39,99 €

29,50 €

Zadnji kos!

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Jib z lahko konstrukcijo in silikonskimi čepki, ki zadušijo zvoke iz okolja. Zagotavljajo intenziven zvok z globokimi basi in čistimi visokimi toni.


Skullcandy Hesh 2.0 Kobe Bryant-53%
74,90 €

34,90 €

Zadnji kos!

Kakovostne in udobno oblikovane slušalke Skullcandy Hesh 2.0 Kobe Bryant odlikujejo odlični basi in izjemna produkcija zvoka. Prav tako predstavljajo odličen nakup za vse navijače in ljubitelje enega izmed najboljših igralcev košarke Kobe Bryant-a.


Skullcandy slušalke Grind
19,90 €

Zadnji kos!

Slušalke Skullcandy v posebni izdaji Grind. Odlikuje jih lahka in ergonomska oblika, ki zagotavlja udobje ter kakovost zvoka.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Grind Wireless
89,99 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Grind Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična akustika. Baterija zdrži do kar 12 ur, brezžični domet pa doseže 10 metrov, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši kakovosti glasbe. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Method Wireless Women's, sive
59,99 €

Skullcandy Method Wireless Women's so lahkotne in stabilne brezžične Bluetooth slušalke, ki so namenjene predvsem športno aktivnim ženskam. Prek vgrajenega mikrofona in gumbov lahko upravljate s klici, glasbo in jakostjo zvoka. Napolnjena baterija zadostuje za do 9 ur uporabe.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Uproar Wireless
59,99 €

44,27 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Uproar Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična akustika. Baterija zdrži do kar 10 ur, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši glasbi. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici.


Skullcandy brezžične slušalke Hesh 3 S6HTW
129,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžične slušalke Hesh 3 proizvajalca Skullcandy z mikrofonom so vsestransko uporabne. Slušalke so zasnovane na način, da se kar najbolje prilagodijo različnim priložnostim, zaradi svoje zložljive zasnove pa jih lahko enostavno prenašate ali shranjujete. Priložen 3,5 mm AUX kabel pa omogoča tudi žično povezavo v primeru da ni možnosti brezžičnega povezovanja.


Skullcandy slušalke INK'D 2.0 z mikrofonom
19,99 €

13,88 €

Generacija Ink'd slušalk prinaša resnično Supreme Sound doživetje. Kaj je Skullcandy-ev Supreme Sound? Udarni basi, natančni visoki toni in naravni vokali.


Skullcandy slušalke Inkd 2.0, sivo-zelene
19,99 €

Generacija Ink'd slušak prinaša resnično Supreme Sound doživetje. Kaj je Skullcandy-ev Supreme Sound? Udarni basi, natančni visoki toni in naravni vokali.


Skullcandy slušalke Jib
9,99 €

6,94 €

Slušalke Skullcandy Jib z lahko konstrukcijo in silikonskimi čepki, ki zadušijo zvoke iz okolja. Zagotavljajo intenziven zvok z globokimi basi in čistimi visokimi toni.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Hesh 2 Wireless
99,99 €

69,44 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Hesh 2 Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična SupremeSound akustika. Polna baterija ponuja do kar 15 ur delovanja, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši glasbi. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici. Na voljo je tudi kabel za preklop na žično delovanje.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Uproar Wireless, siva
59,99 €

44,26 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Uproar Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična akustika. Baterija zdrži do kar 10 ur, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši glasbi. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici.


Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke XTfree
99,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Skullcandy XTfree so lahke in stabilne brezžične Bluetooth slušalke, ki so namenjene predvsem športno aktivnim uporabnikom. Prek vgrajenega mikrofona in gumbov lahko upravljate s klici in glasbo. Napolnjena baterija zadostuje za do 6 ur uporabe.


Skullcandy slušalke Crusher Wireless, S6CRW-K591, črne
149,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžične slušalke Skullcandy Crusher S6CRW-K591 ponujajo izjemen stereo zvok z izjemnimi basi. Z enim polnjenjem baterije lahko glasbo poslušate do kar 40 ur. Nova Bluetooth tehnologija pa zagotavlja kakovosten in čist zvok.


Skullcandy slušalke Crusher Wireless, sive
169,99 €

125,41 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezžične slušalke Skullcandy Crusher ponujajo izjemen stereo zvok z izjemnimi basi. Z enim polnjenjem baterije lahko glasbo poslušate do kar 40 ur. Nova Bluetooth tehnologija pa zagotavlja kakovosten in čist zvok.


Skullcandy slušalke Smokin Buds 2
29,99 €

20,84 €

Slušalke Skullcandy Smoking Buds 2 prinašajo več izboljšav. Pričakujete lahko razmeroma uravnotežen, nekoliko težji bas zvok. Slušalke se ponašajo tudi z enotnim gumbom za upravljanje s klici, glasbo in jakostjo zvoka. Tehnologija Off-Axis z edinstveno obliko zagotavlja ultimativno prileganje vsem vrstam ušes.