Skullcandy brezžične slušalke JIB+ Wireless
39,10 € 30,89 €

Uživajte v ušesih dodelan zvok modernih brezžičnih slušalk Bluetooth 5.0 Skullcandy JIB + Wireless, ki vključujejo kakovostne gonilnike 9 mm in integriran prostoročni mikrofon z nadzorom. Z lahkotnim dizajnom za okrog vratu, slušalke poskrbijo za predvajanje glasbe z enim polnjenjem do 6 ur ter se ponašajo z zaščito pred vdorom vode.

Skullcandy SESH TW brezžične Bluetooth slušalke
66,20 € 59,29 €

V ušesih so prijetne in igrajo odličen uglašen zvok – brezžične True Wireless slušalke Skullcandy SESH TW imajo Bluetooth 5.0 tehnologijo za brezžično povezavo z zvokom, IP55 zaščito in handsfree mikrofon. Napolnjene igrajo 3 h, za polnjenje pa poskrbi škatla z vgrajenim akumulatorjem.

Skullcandy brezžične Bluetooth slušalke Grind Wireless
89,99 € 80,49 €

Brezžične Bluetooth slušalke Skullcandy Grind Wireless odlikuje vrhunska kakovost materialov in odlična akustika. Baterija zdrži do kar 12 ur, brezžični domet pa doseže 10 metrov, kar je več kot dovolj za celodnevno uživanje v najboljši kakovosti glasbe. Vgrajeni so mikrofon in priročni gumbi za upravljanje z jakostjo zvoka, glasbo in klici.

Skullcandy brezžične slušalke Hesh 3 S6HTW-40%
129,99 € 77,90 €

Odlična cena

Brezžične slušalke Hesh 3 proizvajalca Skullcandy z mikrofonom so vsestransko uporabne. Slušalke so zasnovane na način, da se kar najbolje prilagodijo različnim priložnostim, zaradi svoje zložljive zasnove pa jih lahko enostavno prenašate ali shranjujete. Priložen 3,5 mm AUX kabel pa omogoča tudi žično povezavo v primeru da ni možnosti brezžičnega povezovanja.