Skinners fantovske nogavice Kids Ocean Blue
39,90 €

Otroške nogavice so zaradi nezdrsljivega podplata primerne tako za izlete, kot za morje. Zaščitna plast na nogi in peti pritrdi stopalo in prepreči poškodbe pri plezanju na oster predmet. Modne nogavice Skinners Kids Ocean Blue se prilegajo v najmanjši žep, saj jih je mogoče spakirati v kompakten zvitek.

Skinners dekliške nogavice Kids Candy Pink
39,90 €

Otroške nogavice so zaradi nezdrsljivega podplata primerne tako za izlete, kot za morje. Zaščitna plast na nogi in peti pritrdi stopalo in prepreči poškodbe pri plezanju na oster predmet. Nogavice Skinners Kids Candy Pink se prilegajo v najmanjši žep, saj jih je mogoče spakirati v kompakten zvitek.

Skinners otroške nogavice Kids Black
39,90 €

Otroške nogavice so zaradi nezdrsljivega podplata primerne ne samo za izlete, ampak tudi za hojo ob morju. Zaščitna plast na nogi in peti pritrdi stopalo in prepreči poškodbe pri plezanju na oster predmet. Fantovske nogavice Kids Black se prilegajo tudi v najmanjši žep, saj jih je mogoče spakirati v kompakten zvitek.

Skinners otroške nogavice Kids Granit Grey, sive
39,90 €

Otroške nogavice so zaradi nezdrsljivega podplata primerne ne samo za izlete, ampak tudi do morja. Zaščitna plast na nogi in peti pritrdi stopalo in prepreči poškodbe pri plezanju na oster predmet. Nogavice Skinners Kids Granit Grey se prilegajo v najmanjši žep, saj jih je mogoče spakirati v kompakten zvitek.