Serge Lutens Ambre Sultan - EDP
118,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ambre Sultan je aromatično-začinjena dišava za moške in ženske. Njegove sestavine so koriander, sandalovina, lovorjev list, pačuli, angelika, smola, mirta, ambergris, origano, mirta, benzoin in vanilija. Izstreljena je bila leta 2000. .

Serge Lutens Arabie - EDP
46,40 €

Arabia by Serge Lutens je orientalski gozdnat vonj tako za moške kot za ženske. Glavo sestavljajo muškatni orešček, kuma, siamski benzoin, sandalovina in lovorjev list. Srca vključujejo mandarine, klinčke, cedrov les, suho sadje in figo.

Serge Lutens Baptême Du Feu - EDP
45,60 €

Zadnji kos!

Baptême Du Feu je orientalska dišava za ženske in moške. Sestavine vključujejo medenjake, dišave (osmanthus), mandarine, kastoreum, lesene in razpokane akorde. Začelo se je leta 2016. .

Serge Lutens Chergui - EDP
120,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Chergui je orientalsko-začinjena dišava tako za moške kot za ženske. Sestavine vključujejo tobak iz listov, med, iris, sandalovino, ambergris, mošus, kadilo, vrtnice in seno. Začelo se je leta 2005. .

Serge Lutens Clair De Musc - EDP
109,70 € 84,40 €

Clair De Musc je cvetlična dišava za ženske in moške. Sestavine vključujejo bergamot, mošus, olje grenke pomaranče (neroli) in iris. Izšla je leta 2003. Njegov nos je Christopher Sheldrake. .

Serge Lutens Datura Noir - EDP
115,10 € 98,10 €

Datura Noir je ženska dišava orientalske vanilije. Njegove sestavine vključujejo kokos, tuberozo, tonka fižol, mandlje, limonin cvet, mandarino, mošus, kitajski osmanthus, heliotrop, mirto, vanilijo in marelice. Začelo se je leta 2001. .

Serge Lutens Feminite Du Bois - EDP
115,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Feminite Du Bois je orientalska lesnata dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo cedrovina iz Virginia, cimet, sliva in breskev. V svojem srcu boste začutili nepogrešljiv strok, ingver, vrtnico, afriško oranžno drevo, vijolično in ylang-ylang.

Serge Lutens Five O`Clock Au Gingembre - EDP
78 €

Five O´Clock Au Gingembre je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz bergamota in čaja. V srcu je skrit ingver, cimet skupaj z gozdnatimi toni. Kakavo, med, ambergris, pačuli in poper dopolnjujejo sestavo. Začelo se je leta 2008. .

Serge Lutens Fleurs D`Oranger - EDP TESTER
84,40 €

Fleurs D`Oranger je cvetlična dišava za ženske in moške. Njegove sestavine so jasmin, cvet pomaranče, bela vrtnica, indijska tuberoza, citrusi, hibiskus, muškatni orešček in kumin. Ustvaril Christopher Sheldrake, predstavil se je leta 2003. .

Serge Lutens Fleurs De Citronnier - EDP
59,90 €

Fleurs De Citronnier je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo cvetovi limone, olje pomarančnih listov (petitgrain) in muškatni orešček. V srcu se odpirajo tuberoza, med in olje grenke pomaranče (neroli). Aroma je zaprta s kombinacijo mošusa, irisa in tropskega grmiča. .

Serge Lutens L`Eau De Paille - EDP
47,20 €

Serge Lutens L´Eau de Paille je zeleno-lesna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim, ki Serge Lutens akorde kadila, vetivera in sena. Začelo se je leta 2016. .

Serge Lutens La Fille De Berlin - EDP
80,10 €

La Fille De Berlin je orientalsko-cvetlična dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz vrtnic in geranije, srce je dišeča palmaroza trava. Pačuli, mah in med priložijo sestavo. Začelo se je leta 2013.

Serge Lutens La Religieuse - EDP
78 €

La Religieuse je orientalsko-cvetna dišava za moške in ženske. Njegove sestavine vključujejo jasmin, civet, mošus in kadilo. Začelo se je leta 2015. .

Serge Lutens Nuit De Cellophane - EDP
71,70 €

Parfumski sprej Serge Lutens Nuit De Cellophane je peneča, svetleča sadna dišava, ki jo spremljajo rože. Prepustite se cvetnim opojnim tonom in ne boste obžalovali svoje izbire! Začelo se je leta 2009. .

Serge Lutens Santal Majuscule - EDP
111,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Santal Majuscule je orientalski gozdnat vonj tako za moške kot za ženske. Sestavljen je samo iz treh komponent, vrtnic Damaska, kakava in sandalovine. Začelo se je leta 2012. .

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP
78 €

Un Bois Vanille je orientalsko-vanilijeva dišava za ženske in moške. Sestavine vključujejo sandalovino, sladko korenino, kokosovo mleko, čebelji vosek, grenki mandeljni, mošus, vanilija, benzoinska smola, guaiac les in tonka fižol.

Serge Lutens Un Bois Vanille - EDP TESTER
84,40 €

Un Bois Vanille je orientalsko-vanilijeva dišava za ženske in moške. Sestavine vključujejo sandalovino, sladko korenino, kokosovo mleko, čebelji vosek, grenki mandeljni, mošus, vanilija, benzoinska smola, guaiac les in tonka fižol.

Serge Lutens Vitriol D’œillet - EDP
50,60 €

Zadnji kos!

Vitriol D´œillet je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Sestavine vključujejo muškatni orešček, strok, roza in črni poper, poper, nageljni, radič, lilija in ylang-ylang. Začelo se je leta 2011. .