Sensor ženska majica Merino Wool Active PT-23%
57,95 € 44,40 €

Zadnji kos!

Sensor Merino Wool ženska majica s kratkimi rokavi je izdelana iz visoko kakovostne Merino volne, ki je prijetna za nošenje in odvaja odvečno vlago. Ogreje, ko je mraz in je odporna proti neprijetnemu vonju.

Sensor Merino Air 2-Pack komplet moških boksaric, dvojno pakiranje-23%
53,95 € 41,40 €

Zadnji kos!

Moške boksarice Sensor Merino Active 2 Pack so izdelane iz visoko kakovostne volne Merino, ki je prijetna na telesu in naravno odvaja vlago ter greje, tudi ko je vlažna. Volna je odporna na nastajanje neprijetnih vonjav od potenja. 2 kosa v pakiranju.

Sensor ženska majica z dolgimi rokavi Merino Air-35%
61,95 € 39,90 €

Zadnji kos!

Žensko spodnje perilo je izdelano iz ekskluzivne tkanine Merino Air. Ženska majica iz Merino obdelave, z dolgimi rokavi, prinaša vsebnost poliamida, ki izboljša termoregulacijo izdelka, povečuje elastičnost in povečuje življenjsko dobo.

Sensor Double Face otroško termično spodnje perilo
30,20 €

Termoperilo Sensor Original Active je primerno za celoletno uporabo, primeren pa bo tudi za uporabo pri nešportnih aktivnostih. Material je zelo prijeten na dotik in zahvaljujoč nabranemu tkanju zagotavlja visoko elastičnost, poleg tega pa je odporen na neprijetne vonje. To termo perilo vam ponuja maksimalno svobodo gibanja, izjemne termoregulacijske lastnosti in odlično razmerje med kakovostjo ter ceno. Posebna konstrukcija pletenine in kroja omogoča obojestransko uporabo tega perila. Stranica majice, označena s »plusom« ima površino in mikropoliestrske svile, ta površina je v toplejših pogojih izbrana kot notranja. Stranica majice, označena s »minusom« je izdelana iz mikropoliestrske volne in se v hladnejših pogojih uporablja kot notranja stran.

Sensor kapa Thermo-21%

Sensor kapa Thermo

Ocena: 4,5
12,95 € 10,20 €

Zadnji kos!

Zelo udobna in kakovostna zaščitna kapa je bila zasnovana po zgledu smučarske čelade. Kapa vas bo dobro ščitila pred mrazom in vetrom ter vam nudila toplo in ugodno okolje.

Sensor moške boksarice Merino Wool Active-35%
30,95 € 19,90 €

Zadnji kos!

Sensor Merino Wool Active moške boksarice so narejene iz visoko kakovostne Merino volne, ki je prijetna za telo in poskrbi za odvajanje vlage. Ogreje, ko je mraz in je je odporna proti neprijetnemu vonju.

Sensor ženska športna majica Merino, dolg Rokav
57,95 €

Ženska majica Sensor Merino Double Face s dolgimi rokavi je kombinacija poliestra na notranji strani in Merino volne na zunanji. Majica se lahko uporablja na obeh straneh in je idealna za šport v ekstremnih vremenskih pogojih.

Sensor unisex komplet kapa in šal Merino
34,90 € 33,21 €

Zadnji kos!

Večnamenska kapa in šal iz znamke Sensor so narejeni iz prijetne merino volne, ki se ogreje tudi v mokrem stanju. Kapa je primerna pod čelado ne samo za kolesa in smuči, temveč tudi kot zaščita pred soncem med alpskimi pohodi. Šal lahko uporabite za ustvarjanje kape, šala in še več. 

Sensor Double Face otroška podkapa
10,25 €

Zadnji kos!

Univerzalna podkapa znamke Sensor za fante in dekleta. Podkapa je uporabna za smučanje in podobne aktivnosti v hladnem in neprijaznem vremenu. Primerna je tudi za pod kolesarsko ali motoristično kapo.

Sensor ženski športni nedrček Merino Active-26%
23,95 € 17,70 €

Zadnji kos!

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoSensor** Merino Wool Active ženski top/športni nedrček je izdelan iz visoko kakovostne Merino volne, ki je prijetna za nošenje in odvaja odvečno vlago.

Sensor Double Face ženske spodnjice, trojno pakiranje-24%
38,95 € 29,50 €

Zadnji kos!

Ženske univerzalne spodnjice Sensor Double Face 3-Pack. Posebna konstrukcija tkanine vam omogoča, da to oblačilo lahko nosite na obeh straneh in se na ta način prilagodite temperaturnim razmeram.

Sensor Double Face dekliško aktivno spodnje perilo
30,20 €

Zadnji kos!

Aktivno spodnje termo perilo Sensor Original Active je primerno za celoletno uporabo, uporabno pa je tudi za druge aktivnosti. Material je zelo prijeten na dotik in zahvaljujoč nabranemu tkanju zagotavlja visoko elastičnost, poleg tega pa je odporen na neprijetne vonje. To termo perilo vam ponuja maksimalno svobodo gibanja, izjemne termoregulacijske lastnosti in odlično razmerje med kakovostjo ter ceno. Posebna konstrukcija pletenine in kroja omogoča obojestransko uporabo tega perila. Stranica majice, označena s »plusom« ima površino in mikropoliestrske svile, ta površina je v toplejših pogojih izbrana kot notranja. Stranica majice, označena s »minusom« je izdelana iz mikropoliestrske volne in se v hladnejših pogojih uporablja kot notranja stran.

Sensor kapa Hand

Sensor kapa Hand

Ocena: 5
14,95 €

Zadnji kos!

Senzor Hand unisex športna kapa, primerna za dejavnosti na prostem. Ponuja odlično zaščito pred mrazom in vetrom.

Sensor moška majica s kratkim rokavom Coolmax Fresh PT Logo-26%
31,32 € 22,90 €

Zadnji kos!

Sensor Coolmax Fresh moška majica z izvirnim tiskom je primerna predvsem za toplo vreme in za notranje športe. Zagotavlja svobodo gibanja zahvaljujoč anatomskem rezu, ki je natančno prilagojen razmerju vašega telesa. Material za majico je obogaten z srebrovimi ioni za preprečevanje neprijetnega vonja ob potenju.

Sensor nogavice Snow 2-Pack, 2 para
20,95 €

Zadnji kos!

Vsestransko uporabne visoke zimske nogavice Sensor Snow se pohvalijo s številnimi tehničnimi lastnostmi, zahvaljujoč katerim so idealne za smučanje ali druge športne aktivnosti v zimskem času.

Sensor ženska majica s kratkimi rokavi Merino Active Pt Mountains
56,60 €

Zadnji kos!

Ženska majica Merino Active Pt Mountains Sensor je zasnovana ne le za vsakodnevno nošenje, ampak tudi za vse vrste zimskih športov in prostočasnih dejavnosti. Majica je narejena iz prijetnega materiala, ki se stenji znoji s kože. Uporabite ga lahko kot prvi sloj oblačil.

Sensor moška majica s kratkimi rokavi Merino Active Polo-23%
61,95 € 47,30 €

Zadnji kos!

Moška polo majica s kratkimi rokavi Sensor Merino Active Polo je izdelana iz visoko kakovostnega merina, ki prihaja iz Nove Zelandije. Material je zelo udoben za telo in zahvaljujoč finim in dolgih vlaknom naravno vpija in odvaja vlago.

Sensor Original Active dekliško aktivno spodnje perilo
24,80 €

Zadnji kos!

Aktivno termo spodnje perilo Sensor Original Active je primerno za celoletno uporabo, uporabno pa je tudi za druge aktivnosti. Material je zelo prijeten na dotik in zaradi nabranemu tkanju zagotavlja visoko elastičnost, poleg tega pa je odporen na neprijetne vonje. To aktivno spodnje perilo vam ponuja maksimalno svobodo gibanja, odlične termoregulacijske lastnosti in odlično razmerje med kakovostjo ter ceno.

Sensor ženska majica s kratkim rokavom Coolmax Fresh PT-26%
31,32 € 22,90 €

Zadnji kos!

Sensor Coolmax Fresh ženska majica z izvirnim tiskom je primerna predvsem za toplo vreme in za notranje športe. Zagotavlja svobodo gibanja zahvaljujoč anatomskem rezu, ki je natančno prilagojen razmerju vašega telesa. Material za majico je obogaten z srebrovimi ioni za preprečevanje neprijetnega vonja ob potenju.

Sensor ženska majica Merino Wool Active PT-23%
65,95 € 50,20 €

Odlična cena

Sensor Merino Wool ženska majica z dolgimi rokavi je izdelana iz visoko kakovostne Merino volne, ki je prijetna za nošenje in odvaja odvečno vlago. Ogreje, ko je mraz in je odporna proti neprijetnemu vonju.

Sensor Merino Active 2 Pack ženske boksarice, dvojno pakiranje
38,95 € 35,30 €

Odlična cena

Ženske boksarice Sensor Merino Active 2 Pack so izdelane iz visoko kakovostne volne Merino, ki je prijetna na telesu in naravno odvaja vlago. Greje , tudi ko je vlažna in je odporna na vonjave. 2 kosa v pakiranju.

Sensor Original Active fantovsko aktivno perilo
24,80 €

Aktivno termo spodnje perilo Sensor Original Active je primerno za celoletno uporabo, uporabno pa je tudi za druge aktivnosti. Material je zelo prijeten na dotik in zaradi nabranemu tkanju zagotavlja visoko elastičnost, poleg tega pa je odporen na neprijetne vonje. To aktivno spodnje perilo vam ponuja maksimalno svobodo gibanja, odlične termoregulacijske lastnosti in odlično razmerje med kakovostjo ter ceno.

Sensor moška majica Original Active, 2-Pack-25%
39,95 € 29,60 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoTermoperilo Sensor Original Active 2-Pack je primerna za **celoletno uporabo, hkrati pa je primerna tudi za uporabo pri nešportnih aktivnostih. Material je zelo prijeten na dotik, zahvaljujoč rebrasti zasnovi pa zagotavlja visoko elastičnost, hkrati pa je dobro odporen proti odrgninam. 2 majici v pakiranju.

Sensor moška majica Double Face
30,95 €

Moška majica z dolgimi rokavi Double Face je ena izmed najbolj vsestranskih majic blagovne znamke Sensor. Posebna konstrukcija pletenja in kroja vam omogoča toplotno izolacijo na obeh straneh z drugimi termičnimi lastnostmi.

Sensor Coolmax Tech moška majica-20%
29,95 € 23,70 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoMoška majica Coolmax Tech je izdelana iz z certificirane Coolmax® Fresh pletene tkanine podjetja Advansa, ki hitro odvaja vlago s kože, obogatena pa je z ioni srebra, ki razgradijo celično steno mikroorganizmov, da **preprečijo vonj.

Sensor Coolmax Tech ženska majica-25%
31,95 € 23,70 €

Odlična cena

Moška športna obutev Puma Enzo Sport 19259309. Dvignjen zgornji del in notranji podplat iz vrhunske pene SoftFoam+ garantira maksimalnoŽenska majica Coolmax Tech je izdelana iz z certificirane Coolmax® Fresh pletene tkanine podjetja Advansa, ki hitro odvaja vlago s kože, obogatena pa je z ioni srebra, ki razgradijo celično steno mikroorganizmov, da **preprečijo vonj.

Sensor ženske hlače Original Active 2 Pack
24,70 € 21 €

Novo

Ženske hlače Original Active, od znamke Sensor, so narejene za športne aktivnosti skozi celo leto. Narejene so iz prijetnega materiala, ki ima rebrasto vez in zagotavlja visoko elastičnost. Te hlače vam omogočajo največjo svobodo gibanja, karkoli naredite.

Sensor Merino Air moške spodnjice
30,95 €

Sensor Merino Air moške spodnjice iz tkanine, ki združuje zelo fino Merino in poliamidno svilo. Zato ima prerilo stabilno obliko, je elastično in ima dolgo življenjsko dobo.

Sensor Merino Impress moške spodnjice
30,95 € 11,02 €

Moške spodnjice Sensor Merino Impress. Popolnoma funkcionalen material v novem dizajnu združuje praktičnost in lepoto. Ekskluzivne funkcije zagotavlja 100% Merino material zaradi edinstvenega proizvodnega procesa.

Sensor Merino Active ženski pulover z dolgimi rokavi
61,95 €

Ženska majica Merino Wool Active je izdelan iz visoko kakovostne volne Merino iz Nove Zelandije. Majica z Merino obdelavo je zelo udobna za nošenje, zahvaljujoč finim in dolgih vlaknom naravno vpija in odvaja vlago, tudi kadar je pulover nekoliko vlažen. Majica je odporna na neprijeten vonj tudi pri daljši uporabo. Merino ima odlične termoregulacijske lastnosti.

Sensor Merino Air 3-Pack komplet moških boksaric-51%
72,95 € 35,10 €

Odlična cena

Sensor Merino Air komplet moških boksaric iz pletenine, ki združuje zelo udoben material Merino in poliamidovo svilo. Zato ima prerilo stabilno obliko, je elastično in ima dolgo življenjsko dobo. 3 kosi v pakiranju.

Sensor Merino Extreme moški brezrokavnik
75,91 €

Novo

Moški brezrokavnik Merino Extreme znamke Sensor je idealna izbira za hladne dni. Topel in naraven material ima toplotnoizolacijske sposobnosti, odvaja vlago in ima antibakterijske sposobnosti. Naj vam bo na izletih in športnih aktivnosti udobno. 

Sensor Merino Impress moška majica z dolgimi rokavi
61,95 € 20,80 €

Moška majica z dolgimi rokavi Sensor Merino Impress. Popolnoma funkcionalen material v novem dizajnu združuje praktičnost in lepoto. Ekskluzivne funkcije zagotavlja 100% Merino material zaradi edinstvenega proizvodnega procesa.

Sensor se ukvrja s proizvodnjo oblačil in dodatkov za športnike. Ti bodo med njihovimi izdelki našli kolesarske drese, jakne, spodnje perilo, nogavice, kape…

Sensor je vodilna proizvajalka tovrstnih izdelkov na območju Češke in Slovaške. Njihova oblačila odlikuje funkcionalnost, trpežnost, s posebno obdelvo tkanin in ravnimi šivi pa tudi vse potrebno udobje.

Sensor se ukvrja s proizvodnjo oblačil in dodatkov za športnike. Ti bodo med njihovimi izdelki našli kolesarske drese, jakne, spodnje perilo, nogavice, kape…

Sensor je vodilna proizvajalka tovrstnih izdelkov na območju Češke in Slovaške. Njihova oblačila odlikuje funkcionalnost, trpežnost, s posebno obdelvo tkanin in ravnimi šivi pa tudi vse potrebno udobje.