SAXX Undercover Boxer Br Fly moške boksarice
27,95 €

Moške boksarice SAXX Undercover Boxer Br Fly. Tehnično spodnje perilo je končno lahko narejeno tudi iz bombaža! Boksarice Undercover so vaša nova izbira. Zahvaljujoč izjemno mehkemu mešanemu materialu, ki združuje bombaž z Modalom®, so boksarice zračne in imajo poleg tega tudi tehnologijo proti vonjavam.

SAXX Vibe Boxer Brief moške boksarice
31,95 €

Novo

Moške boksarice SAXX Vibe Boxer Brief so najuspešnejši slog v ponudbi SAXX. Izdelane so iz 9 plošč iz zelo finega elastičnega materiala.

SAXX moške spodnjice Kinetic Hd Boxer Brief
37,95 €

Moške spodnjice SAXX Kinetic Hd Boxer Brief so izjemno udobne. Ta model je bil ustvarjen za udobje, Saxx je nadgradil obstoječo linijo izdelkov Kinetic s Kinetic HD. Najbolj jih boste cenili v športni dejavnosti ali fitnesu.

SAXX Undercover Box Br Fly 2Pk moške boksarice, 2 kosa
47,95 €

Moške boksarice SAXX Undercover Box Br Fly 2Pk. Tehnično spodnje perilo je končno lahko narejeno tudi iz bombaža! Boksarice Undercover so vaša nova izbira. Zahvaljujoč izjemno mehkemu mešanemu materialu, ki združuje bombaž z Modalom®, so boksarice zračne in imajo poleg tega tudi tehnologijo proti vonjavam. 2 kosa v pakiranju.

SAXX Volt Boxer Brief moške boksarice
31,95 €

Moške boksarice SAXX Volt Boxer Brief. Najnovejši model z mikro perforacijo ima dodelano odlično prezračevanje. Material ima še antibakterijske značilnosti. Udobje povečujeta tudi ploski šivi in 3D konstrukcija, ki posnema človeško anatomijo.

SAXX moške boksarice Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087)
38,95 €

Moške boksarice SAXX Sport Mesh Bb Fly 2Pk (100087) so bile razvite s poudarkom na udobju in svobodi gibanja. 3D tehnologija se še posebej dobro prilega ob aktivnostih. Idealno za vsakodnevne in športne aktivnosti. V paketu sta 2 kosi.

SAXX moške športne kratke hlače Pilot 2N1 Shorts (SAX11080078)-29%
64,95 € 45,50 €

Odprodaja

Moške tekaške kratke hlače z notranjimi bokserji Kratke hlače SAXX Pilot 2N1 (SAX11080078). Zunanje kratke hlače so izdelane iz lahkega materiala za hitro sušenje, imajo 1 žep z zadrgo in odsevni logotip SAXX. Notranje boksarice imajo ravne šive in so izdelani iz materiala, ki se hitro suši.

SAXX moške dolge boksarice Kinetic Long Leg-29%
38,95 € 27,50 €

Odprodaja

Moške daljše boksarice SAXX Kinetic Long Leg (10008775SAX) so zasnovane za dinamične aktivnosti – prinašajo prijetno zračnost, zato bo znojenja manj. Raztezni material ima mrežasto strukturo, ki omogoča hitro sušenje.