Sassy ksilofon, 6m +
10,91 €

Zadnji kos!

Otroci imajo radi svoj sassy ksilofon. Vsak gumb ima drugačno strukturo in barvo, kar & nbsp; razvije občutek za vid, dotik in sluh. Visoko kontrastni in belo-črni ročaj je odličen za otroka, da ga prime

Sassy Set posod za shranjevanje hrane, 0m +
9,92 €

Sassy & nbsp; komplet posod je odlična rešitev za prevoz hrane, če se odpravite na sprehod z dojenčkom ali na potovanje. Sestavljen je iz 4 & nbsp; posode s pokrovi, ki jih je mogoče zložiti eno na drugo.

Sassy Viseča igrača "a ku-ku", 0m +
11,03 €

Naučite svojega otroka odkrivati skrivnosti in igrati najljubšo igro skrivalnic. Igračo lahko pritrdite na voziček, otroško posteljico ali tam, kjer jo potrebujete.

Sassy Komplet za nego dojenčkov Safari, 0m +
18,20 €

Komplet za nego dojenčkov vsebuje vse, kar potrebujete doma ali na poti, da udobno poskrbite za dojenčkovo higieno. Dodana vrednost so pisani in veseli liki, zaradi katerih se ta nabor razlikuje od drugih.

Sassy vesela trobenta, 6m +
8,36 €

Barvna trobenta je fascinantna & nbsp; orodje, ki spodbuja in motivira otroka k igri z & nbsp; in razvija svoje motorične sposobnosti.

Sassy Chinstrap - Žirafa, 0-2r
9,53 €

Vesela brada – žirafa & nbsp; otroku lahko dajete ne samo jesti, ampak tudi takrat, ko mu zmanjkajo prvi zobje. & Nbsp; & nbsp;