Rock ključavnica z zaklepanjem na varnostno kodo TA-0010
6,90 € 5,60 €

Zadnji kos!

Kombinacija varnostna ključavnice je odlična zaščita za vašo prtljage med prevozom. Ta srebna ključavnica je del blagovne znamke Rock, z njo pa lahko povsem varno zaklenete vse zadrge, saj je izdelana iz aluminijeve zlitine.

Rock kovček TR-0166/3-S
91,90 € 81,90 €

Zadnji kos!

Kovček za shranjevanje prtljage iz kolekcije Rock Hybrid v obliki sodobnega kovčka bo cenjen predvsem na poslovnih potovanjih ali vikendih. Ponuja 34 l prostornine in je opremljen z vgrajeno kodo za zaklepanje TSA, ki ščiti njegovo vsebino.

Rock potovalna torba, 42 l, črna
79,90 € 62,90 €

Zadnji kos!

Potovalna torba iz kolekcije ROCK ima prostornino 42 litrov in je narejena iz materiala, odpornega na odrgnine. Ima več žepov za organizacijo stvari, za boljše ravnanje je dodatno opremljena z ročajem na sprednji strani.

Rock pas s ključavnico na kodo TA-0012
8,90 € 7,80 €

Potovalni varnostni pas blagovne znamke Rock je idealna rešitev za razlikovanje in zavarovanje vaše prtljage, saj njegovo odpiranje preprečuje kodni sistem ključavnice. Njegova dolžina je 190 cm in se uporablja za vse velikosti kovčkov.

Rock potovalna torba za oblačila na kolesa GS-0010
151,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zelo prefinjena in kakovostna ročna prtljaga, primerna za shranjevanje oblačil, vključno s srajcami do višine 98 cm. Torba vsebuje dva odstranljiva pasova in vsebuje tudi podložen žep za prenosnik.

Rock potovalna torba za obleke GS-0011
111 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Če ste na službenem potovanju, vam ni več potrebno skrbeti za obleke. Ta torba je posebej primerna za prevoz obleke, vključno s srajcami in jo je mogoče vzeti seboj kot prtljago. Vsebuje tudi dva obešala.

Rock potovalni kovček TR-0164/3-S
93,90 € 84,50 €

Kovček za shranjevanje prtljage iz kolekcije Rock v sodobni obliki, bo cenjen predvsem na poslovnih potovanjih ali vikend izletih. Ponuja 33 l prostornine in je opremljen z vgrajeno kodo za zaklepanje TSA kodnim sistemom, ki ščiti njegovo vsebino.

Rock potovalni kovček TR-0166/3-L
127,90 € 115,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalni kovček iz kolekcije Rock Hybrid ponuja vse, kar pričakujete od kakovostnega kovčka. Lahka konstrukcija in dodelana oblika s 4 dvojnimi kolesi, ročajem s teleskopskim sistemom in integriranim TSA zaklepanjem. Notranji prostor vam ponuja kapaciteto 86-litrskega prostora, ki vam bo olajšal organizacijo vsega, kar potrebujete na vaših potovanjih.

Rock varnostna ključavnica TSA kodno zaklepanje
10 € 9,50 €

Varnostno TSA kodno zaklepanje blagovne znamke Rock, je namenjeno za torbam in kovčkom z zadrgo, saj bo z njo ostala vsebina v varnem območju. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.

Rock varnostna kodna ključavnica TA-0005
10 € 9,50 €

TSA ključavnica blagovne znamke Rock zagotovi varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.

Rock varnostno TSA kodno zaklepanje TA-0006
9,50 € 8,80 €

TSA mehanizem za kodno zaklepanje blagovne znamke Rock zagotavlja varnost vaše prtljage in ob tem še izgleda dovršeno. Omogoča vam, da na letališče kovček odprete brez poškodb, za razliko od običajnih navadnih ključavnic.

Rock potovalni kovček TR-0166/3-M
108,90 € 99,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalni kovček iz kolekcije Rock Hybrid ponuja vse, kar pričakujete od kakovostnega kovčka. Lahka konstrukcija in dodelana oblika s 4 dvojnimi kolesi, ročajem s teleskopskim sistemom in integriranim TSA zaklepanjem. Notranji prostor vam ponuja kapaciteto 57-litrskega prostora, ki vam bo olajšal organizacijo vsega, kar potrebujete na vaših potovanjih.