Rochas Femme - EDT
26,70 €

Rochas Femme je topla cipresna dišava s sadnim in cvetličnim pridihom, ženstvena in elegantna. V središču parfuma boste vonjali breskev, bergamotko, slivo in cedrovino. Dišava je primerna za večerno nošnjo. Trgu je bila predstavljena leta 1943!.

Rochas Man - EDT
20,10 € 18,90 €

Odlična cena

Moška sveža, orientalska dišava, ki slavi povezanost ognja in ledu, kombinacijo stroge tradicije in popolne sodobnosti. Udarila vas bo kot strela z dvema popolnoma kontrastnima tonama – sivko in intenzivno, gosto aromo kave.

Rochas Madame Rochas - EDT
27,30 €

Prefinjen, klasičen, eleganten, očarljiv – vse je povezano s to dišavo. Madame Rochas je dišava s čisto eleganco, simbol klasične francoske prefinjenosti.

Rochas Eau de Rochas pour Homme - EDT
16,70 €

Eau De Rochas Pour Homme je sveža, citrusno-lesna dišava z nežnim odtenkom ambre. Namenjena je samozavestnim moškim, ki ljubijo življenje. Trgu je bila predstavljena leta 1993.

Rochas Mademoiselle Rochas Couture - EDP
20,10 € 15,20 €

Mademoiselle Rochas Couture z kolekce Mademoiselle Rochas je květinově-dřevitá vůně pro ženy. Otevírá se tóny svěžího bergamotu, hrušky a růžového pepře. Poté přechází do květinového srdce tvořeného konvalinkou, pomerančovým květem a květinou heliotrop.

Rochas Eau Sensuelle - EDT
28,70 €

Eau Sensuelle je cvetlična dišava za ženske, predstavljena leta 2009. Odpre se s kombinacijo rdeče pomaranče, manga in bergamota, da se nato spremeni v cvetlične tone jasmina, cvetov pomaranče in korenine irisa. Na koncu razgrnejo mošus, roza poper in suho sadje. .

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP
24,10 € 19,30 €

Mademoiselle Rochas je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je sestavljena iz črnega ribeza, sladkornega jabolka, limone in pomaranče. Čisto cvetno srce je kombinacija jasmina in vrtnice. Na dnu sandalovine, mošus skupaj z vanilijo in sivim jantarjem. Začelo se je leta 2017. .

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP TESTER
25,30 €

Mademoiselle Rochas je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je sestavljena iz črnega ribeza, sladkornega jabolka, limone in pomaranče. Čisto cvetno srce je kombinacija jasmina in vrtnice. Na dnu sandalovine, mošus skupaj z vanilijo in sivim jantarjem. Začelo se je leta 2017.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT
22,50 € 19,10 €

Mademoiselle Rochas toaletna voda je za ženske cvetlično-sadna dišava. Glava vsebuje bergamot, roza poper, vijolične liste in črni ribez. V svojem srcu boste čutili jasmin, koprivo, šmarnico, vrtnico in slivo. Sestava je zaprta s kombinacijo cedre, mošusa in benzoinske smole.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT TESTER
22,10 €

Mademoiselle Rochas toaletna voda je za ženske cvetlično-sadna dišava. Glava vsebuje bergamot, roza poper, vijolične liste in črni ribez. V svojem srcu boste čutili jasmin, koprivo, šmarnico, vrtnico in slivo. Sestava je zaprta s kombinacijo cedre, mošusa in benzoinske smole.

Rochas Moustache - EDP
48,20 € 40,20 €

Mustache parfumska voda iz istoimenske kolekcije je orientalna lesna dišava za moške. Odpre se z rožnatim poprom in mandarino, nato se spremeni v tone lesa, vrtnice in cedre. Na koncu se odpre kombinacija sladke vanilije, pačulija in benzojeve smole. Trgu je bila predstavljena leta 2018.