Roces kotalke Mazoom
90,13 €

74,40 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Zavežejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.


Roces ščitniki Ventilated Pack JR Junior, črno/rdeči
27,20 €

19,90 €

Zadnji kos!

Junior zaščitni set Roces Ventilated Pack JR vključuje zaščito za zapestje, zaščito komolcev in zaščito kolena. Ščitniki so zelo enostavni za namestitev, so prezračevalni in potrebni za varnost otrok.


Roces ženski rolerji Xenon W 2.0
153,42 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski rolerji Roces Xenon so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Rolerji z anatomsko oblikovanim podplatom nudijo udobje in imajo prezračevalne kanale, ki preprečujejo pregrevanje stopala.


Roces kotalke Mazoom
92,90 €

77,70 €

Zadnji kos!

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost. Zavezujejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.


Roces moški rolerji Radon TIF
193,81 €

164,40 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.


Roces rolerji Jokey 2.0 Boy
69,58 €

57,40 €

Zadnji kos!

Otroški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom. Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Jokey 2.0 Boy so lahki, udobni in primerni za začetnike.


Roces ženski rolerji Helium W TIF
162,87 €

136,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.


Roces ženski rolerji Helium W TIF, 37 - Odprta embalaža-35%
162,87 €

104,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.


Roces moški rolerji Helium TIF
162,87 €

136,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.


Roces MC1

Roces MC1

Ocena: 4,5
42,80 €

27,20 €

Roces MC1 je elegantna rolka primerna za mestno vožnjo. Zahvaljujoč njeni hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Roces otroški rolerji Quaddy Boy
70,45 €

65,29 €

Roces Quaddy Boy so otroški rolerji modernega dizajna. Odlična rešitev za aktivno preživljanje prostega časa. Rolerji so primerni za rekreativno rolkanje.


Roces rolerji, Ace
90,13 €

83,79 €

Roces Aceso so klasične kotalke, ki so oblikovane v stilu belih tenisk. Nudijo močno oporo gležnju zato so odlične za začetnike. Kotalke so primerni za rekreativno kotalkanje.


Roces moški rolerji Argon
139,90 €

125,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line Rolerji Roces Argon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.


Roces rolerji Ollie
78,32 €

72,77 €

Roces Ollie so klasične rekreativne kotalke, ki so oblikovane v stilu tenisk. Zaradi dvignjenega nagiba in anatomsko oblikovanega vložka so kotalke udobne in stabilne. Kotalke so primerne za rekreativno kotalkanje.


Roces Icy moške drsalke 3
108,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami, katere lahko skrijete. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Drsalke Roces Icy 3 imajo sodoben dizajn.


Roces dekliški rolerji Quaddy Girl 2.1
69,52 €

58,20 €

Dekliški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom. Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Quaddy Boy 2.1 so varni, udobni in primerni za začetnike.


Roces otroški rolerji Quaddy Boy 2.1
69,58 €

58,20 €

Otroški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Quaddy Boy 2.1 so varne, udobne in primerne za začetnike.


Roces ženski rolerji Icon W
116,22 €

97,20 €

Elegantni ženski rolerji imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobni, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Icon W primerne so predvsem za začetnice.


Roces ženski rolerji Radon W TIF
193,81 €

162,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.


Roces WPS 2 Natural
65,76 €

51 €

Novo

Roces WPS 2 Natural je elegantna rolka iz naravnega lesa, primerna za mestno uporabo. Zahvaljujoč njegovi hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Roces Paradise ženske drsalke
65,91 €

Novo

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Paradise imajo sodoben dizajn.


Roces RH 4 moške drsalke
85,41 €

Novo

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RH 4 imajo sodoben dizajn in so vodoodporne.


Roces ženski rolerji Argon W
134,35 €

118,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Roces Argon W so ženski in-line rolerji in so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Rolerji z anatomsko oblikovanim podplatom nudijo udobje in imajo prezračevalne kanale, ki preprečujejo pregrevanje stopala.


Roces ženski rolerji ZYX W
106,88 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Roces ZYX W so ženski in-line rolerji in so odlična izbira za začetnike ter srednje izkušene uporabnike, ki potrebujejo udobne rolerje za rekreativno vožnjo.


Roces moški rolerji Icon
115 €

97,40 €

Novo

Moški in-line rolerji Roces Icon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje z anatomsko obliko in prijetnim videzom.


Roces moški rolerji ZYX
103,46 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line rolerji Roces ZYX, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.


Roces moški rolerji Gymnasium 2.0
161,15 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line rolerji Roces Gymnasium 2.0, so odlična izbira za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Zaradi koles 90mm lahko dosežete visoke hitrosti brez izgube nadzora.


Roces RFG 1 ženske drsalke
77,46 €

Novo

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RFG 1 imajo sodoben dizajn.


Roces Faceoff otroške drsalke
77,61 €

Novo

Otroške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno za maksimalno udobje. Imajo nastavljivo velikost do 3 številk, zato rastejo z otrokovo nogo. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Faceoff imajo sodoben dizajn.


Roces Model R ženske drsalke
89,31 €

Novo

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Model R imajo sodoben dizajn.