Roces ženski rolerji Radon W TIF
193,81 € 156,30 €

Zadnji kos!

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.

Roces moški rolerji Radon TIF
193,81 € 163,77 €

Zadnji kos!

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.

Roces MC1

Roces MC1

Ocena: 4,7
42,80 € 37,34 €

Roces MC1 je elegantna rolka, primerna za mestno vožnjo. Zahvaljujoč njeni hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.

Roces rolerji, Ace
90,13 € 77 €

Roces Aceso so klasične kotalke, ki so oblikovane v stilu belih tenisk. Nudijo močno oporo gležnju zato so odlične za začetnike. Kotalke so primerni za rekreativno kotalkanje.

Roces moški rolerji Icon
115 € 103,48 €

Moški in-line rolerji Roces Icon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje z anatomsko obliko in prijetnim videzom.

Roces Chuck 005 ženske kotalke
62,89 €

Roces Chuck 005 so ženske kotalke v klasičnem slogu „Converse“, s katerimi boste doživeli ure zabave. Kotalke so podložene z vulkaniziranim gumijastim podplatom in imajo zamenljive zavorne ploščice.

Roces Chuck 007 ženske kotalke
62,89 €

Roces Chuck 007 so ženske kotalke v klasičnem slogu „Converse“, s katerimi boste doživeli ure zabave. Kotalke so podložene z vulkaniziranim gumijastim podplatom in imajo zamenljive zavorne ploščice.

Roces Icy moške drsalke 3
108,60 € 92,07 €

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami, katere lahko skrijete. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Drsalke Roces Icy 3 imajo sodoben dizajn.

Roces kotalke Mazoom
90,13 € 80,45 €

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Zavežejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.

Roces rolerji Ollie
78,32 € 66,96 €

Roces Ollie so klasične rekreativne kotalke, ki so oblikovane v stilu tenisk. Zaradi dvignjenega nagiba in anatomsko oblikovanega vložka so kotalke udobne in stabilne. Kotalke so primerne za rekreativno kotalkanje.

Roces Chuck.001 moške kotalke
59,81 €

Roces Chuck.003 so moške kotalke v klasičnem slogu „Converse“, s katerimi boste doživeli ure zabave. Kotalke so podložene z vulkaniziranim gumijastim podplatom in imajo zamenljive zavorne ploščice.

Roces Brits ženske drsalke
89,31 € 73,70 €

Ženske drsalke Roces Brits z modnim vzorcem. Rezilo za umetnostno drsanje z zobčki za dolgo vzdržljivost in enostavno ostrenje. Anatomsko oblikovane za udobnejše drsanje.

Roces Faceoff otroške drsalke
77,61 € 64,28 €

Otroške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno za maksimalno udobje. Imajo nastavljivo velikost do 3 številk, zato rastejo z otrokovo nogo. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Faceoff imajo sodoben dizajn.

Roces Fur Inside ženske drsalke
97,11 € 80,13 €

Ženske modne drsalke Roces Fur Inside za rekreacijsko drsanje s kožuščkom v notranjosti za več udobja. Rezilo za umetnostno drsanje z zobčki iz ogljikovega jekla za dolgo vzdržljivost.

Roces Jokey 2.0 Boy otroške drsalke
60,82 €

Otroške drsalke Roces Jokey Ice Boy s hokejskim rezilom rastejo skupaj z otroško nogo. Uporabnikom prijazne otroške drsalke z nastavljivo velikostjo. Odporme, tople in idealne za učenje osnovne tehnike.

Roces Jokey 2.0 Girl otroške drsalke
60,82 €

Otroške drsalke Roces Jokey Ice Girl s hokejskim rezilom rastejo skupaj z otroško nogo. Uporabnikom prijazne otroške drsalke z nastavljivo velikostjo. Odporme, tople in idealne za učenje osnovne tehnike.

Roces MCK II H fantovske drsalke
83,76 € 69,81 €

Fantovske drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Hokejsko rezilo je narejeno iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II H majo moderen dizajn.

Roces Model R ženske drsalke
89,31 € 70,98 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Model R imajo sodoben dizajn.

Roces Paradise ženske drsalke
65,91 € 53,77 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Paradise imajo sodoben dizajn.

Roces RFG 1 ženske drsalke
77,46 € 64,52 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RFG 1 imajo sodoben dizajn.

Roces RH 4 moške drsalke
85,41 € 69,61 €

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RH 4 imajo sodoben dizajn in so vodoodporne.

Roces Roces MCK II F drsalke
85,40 € 71,48 €

Dekliške drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Lopatica hokeja je narejena iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II F majo moderen dizajn.

Roces moški rolerji ZYX
103,46 € 87,36 €

Moški in-line rolerji Roces ZYX, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.

Roces moški rolerji Helium TIF
162,87 € 144,60 €

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.

Roces Izi W ženski rolerji
113,27 €

Ženski in-line rolerji Roces Izi W, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje z anatomsko obliko in prijetnim videzom.

Roces moški rolerji Argon
139,90 € 127,60 €

Moški in-line Rolerji Roces Argon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.

Roces moški rolerji Gymnasium 2.0
188,02 €

Moški in-line rolerji Roces Gymnasium 2.0, so odlična izbira za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Zaradi koles 90mm lahko dosežete visoke hitrosti brez izgube nadzora.

Roces otroški rolerji Moody 4.0 Boy
62,07 €

Otroški rolerji Roces Moody 4.0 Boy so zasnovani za rekreativno in športno rolanje. Rolerji imajo preprost in udoben sistem za povečanje velikosti z gumbom na strani konstrukcije. Te rolerji so izjemno lahkotni in udobni.