Roces WPS 2 Natural
65,76 €

51,50 €

Roces WPS 2 Natural je elegantna rolka iz naravnega lesa, primerna za mestno uporabo. Zahvaljujoč njegovi hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Roces MC1

Roces MC1

Ocena: 4,5
42,80 €

27,20 €

Roces MC1 je elegantna rolka primerna za mestno vožnjo. Zahvaljujoč njeni hitrosti in preprosti uporabi lahko z njo prideš povsod, majhna teža pa vas bo navdušila takoj, ko jo boste prisiljeni nositi.


Roces otroški rolerji Quaddy Boy
70,45 €

65,29 €

Roces Quaddy Boy so otroški rolerji modernega dizajna. Odlična rešitev za aktivno preživljanje prostega časa. Rolerji so primerni za rekreativno rolkanje.


Roces rolerji, Ace
90,13 €

83,79 €

Roces Aceso so klasične kotalke, ki so oblikovane v stilu belih tenisk. Nudijo močno oporo gležnju zato so odlične za začetnike. Kotalke so primerni za rekreativno kotalkanje.


Roces moški rolerji Argon
139,90 €

125,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line Rolerji Roces Argon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.


Roces kotalke Mazoom
90,13 €

69,20 €

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Zavežejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.


Roces ščitniki Ventilated Pack JR Junior, črno/rdeči
27,20 €

19,90 €

Junior zaščitni set Roces Ventilated Pack JR vključuje zaščito za zapestje, zaščito komolcev in zaščito kolena. Ščitniki so zelo enostavni za namestitev, so prezračevalni in potrebni za varnost otrok.


Roces rolerji Ollie
78,32 €

72,77 €

Roces Ollie so klasične rekreativne kotalke, ki so oblikovane v stilu tenisk. Zaradi dvignjenega nagiba in anatomsko oblikovanega vložka so kotalke udobne in stabilne. Kotalke so primerne za rekreativno kotalkanje.


Roces dekliški rolerji Quaddy Girl 2.1
69,52 €

55,20 €

Dekliški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom. Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Quaddy Boy 2.1 so varni, udobni in primerni za začetnike.


Roces kotalke Mazoom
92,90 €

73,70 €

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost. Zavezujejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.


Roces moški rolerji Helium TIF
162,87 €

129,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.


Roces moški rolerji Radon TIF
193,81 €

153,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.


Roces otroški rolerji Quaddy Boy 2.1
69,58 €

55,20 €

Otroški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Quaddy Boy 2.1 so varne, udobne in primerne za začetnike.


Roces rokavice Aggressive gloves
16,60 €

14,75 €

Roces Aggressive gloves so lahke in udobne rokavice, primerne za kolesarje, in za začetnike rolanja.


Roces rolerji Jokey 2.0 Boy
69,58 €

55,20 €

Otroški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom. Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Jokey 2.0 Boy so lahki, udobni in primerni za začetnike.


Roces rolerji Jokey 2.0 Girl
69,58 €

55,20 €

Otroški rolerji razpolagajo z nastavljivo velikostjo do 4 številk in anatomsko oblikovanim vložkom Zapenjajo se z vezalkami, velcro trakom in sponko za kar najboljšo stabilnost noge. Roces Jokey 2.0 Girl so lahki, udobni in primerni za začetnike.


Roces rolka SKB Skull 2200
44,67 €

36,30 €

Naučite se različnih trikov z rolko iz kitajskega javorja. Rolka ima po celotni dolžini grip trak in je enostavna za upravljanje. Hitra vožnja je zagotovljena s PVC kolesi s kromiranimi ležaji. Roces SKB Skull 2200 vsebuje izviren grafični potisk na spodnji strani.


Roces rolka SKB Trick 400F
44,67 €

36,30 €

Naučite se različnih trikov z rolko iz kitajskega javorja. Rolka ima po celotni dolžini grip trak in je enostavna za upravljanje. Hitra vožnja je zagotovljena s PVC kolesi s kromiranimi ležaji. Roces SKB Trick 400F vsebuje izviren grafični potisk na spodnji strani.


Roces ženski rolerji Helium W TIF
162,87 €

129,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Helium TIF so primerne za začetnike in vmesne rolkarje.


Roces ženski rolerji Icon W
116,22 €

92,20 €

Elegantni ženski rolerji imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobni, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Icon W primerne so predvsem za začetnice.


Roces ženski rolerji Radon W TIF
193,81 €

153,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Izhodni kanali Cool Breathe poskrbijo, da se noga v rolerjih ne pregreje. Roces Radon TIF imajo kolesa z velikim premerom in so primerni za zmerno napredne uporabnike.


Roces ženski rolerji Argon W
134,35 €

119,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Roces Argon W so ženski in-line rolerji in so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Rolerji z anatomsko oblikovanim podplatom nudijo udobje in imajo prezračevalne kanale, ki preprečujejo pregrevanje stopala.


Roces ženski rolerji ZYX W
106,88 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Roces ZYX W so ženski in-line rolerji in so odlična izbira za začetnike ter srednje izkušene uporabnike, ki potrebujejo udobne rolerje za rekreativno vožnjo.


Roces moški rolerji Gymnasium 2.0
161,15 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line rolerji Roces Gymnasium 2.0, so odlična izbira za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Zaradi koles 90mm lahko dosežete visoke hitrosti brez izgube nadzora.


Roces ženski rolerji Xenon W 2.0
153,42 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji Roces Xenon so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo. Rolerji z anatomsko oblikovanim podplatom nudijo udobje in imajo prezračevalne kanale, ki preprečujejo pregrevanje stopala.


Roces moški rolerji Icon
115 €

94,10 €

Moški in-line rolerji Roces Icon, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje z anatomsko obliko in prijetnim videzom.


Roces moški rolerji ZYX
103,46 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški in-line rolerji Roces ZYX, so odlična izbira za začetnike kot tudi za napredne športnike, ki iščejo udobne rolerje za rekreacijsko vožnjo.


Roces rolerji Jokey 1.0 Boy
69,65 €

50 €

Roces Jokey 1.0 Boy so otroški rolerji v modernem dizajnu. So lahki, udobni in varni. Rolerji spadajo v eno izmed najboljših kategorij otroških rolerjev.


Roces rolerji Jokey 1.0 Girl
69,65 €

50 €

Roces Jokey 1.0 Girl so otroški rolerji v modernem dizajnu. So lahki, udobni in varni. Rolerji spadajo v eno izmed najboljših kategorij otroških rolerjev.


Roces drsalke Faceoff
77,61 €

Otroške drsalke Roces Faceoff za vse mlade drsalce in drsalke. Nastavljiv obseg čevlja omogoča rast z otroško nogo. Hokejska rezila iz ogljikovega jekla.


Roces moški rolerji Gymnasium 2.0 TIF
217,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Večji premer koles je zagotovljen z večjo hitrostjo, vendar imajo rolerji še vedno dober nadzor. Roces Gymnasium 2.0 TIF rolerji so primerni za tiste bolj napredne.


Roces rolerji Gymnasium 2.0 TIF W
217,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski rolerji z prosojnim TIF okvirjem, so preprosto oblazinjeni in imajo udobno notranjost. Večji premer koles je zagotovljen z večjo hitrostjo, vendar imajo rolerji še vedno dober nadzor. Roces Gymnasium 2.0 TIF W rolerji so primerni za tiste bolj napredne.


Roces rolka SKB Trick Food
44,67 €

Naučite se različnih trikov z rolko iz kitajskega javorja. Rolka ima po celotni dolžini grip trak in je enostavna za upravljanje. Hitra vožnja je zagotovljena s PVC kolesi s kromiranimi ležaji. Roces SKB Trick Food vsebuje izviren grafični potisk na spodnji strani.