Roces Model R ženske drsalke-16%
89,31 € 74,55 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Model R imajo sodoben dizajn.

Roces Faceoff otroške drsalke
77,61 € 66,31 €

Otroške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno za maksimalno udobje. Imajo nastavljivo velikost do 3 številk, zato rastejo z otrokovo nogo. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke Faceoff imajo sodoben dizajn.

Roces rolerji, Ace
90,13 € 79,45 €

Roces Aceso so klasične kotalke, ki so oblikovane v stilu belih tenisk. Nudijo močno oporo gležnju zato so odlične za začetnike. Kotalke so primerni za rekreativno kotalkanje.

Roces rolerji Ollie
78,32 € 69,09 €

Roces Ollie so klasične rekreativne kotalke, ki so oblikovane v stilu tenisk. Zaradi dvignjenega nagiba in anatomsko oblikovanega vložka so kotalke udobne in stabilne. Kotalke so primerne za rekreativno kotalkanje.

Roces kotalke Mazoom
90,13 € 83,22 €

Elegantne ženske kotalke imajo anatomsko oblikovan vložek, s čimer so še bolj bolj udobne, hkrati pa ponujajo tudi dodelano stabilnost Zavežejo se z vezalkami do gležnja, z namenom, da zavarujejo nogo. Roces Mazoom kotalke so primerne za začetnike.

Roces Chuck 007 ženske kotalke
64,91 €

Roces Chuck 007 so ženske kotalke v klasičnem slogu „Converse“, s katerimi boste doživeli ure zabave. Kotalke so podložene z vulkaniziranim gumijastim podplatom in imajo zamenljive zavorne ploščice.

Roces Fur Inside ženske drsalke
97,11 € 82,69 €

Ženske modne drsalke Roces Fur Inside za rekreacijsko drsanje s kožuščkom v notranjosti za več udobja. Rezilo za umetnostno drsanje z zobčki iz ogljikovega jekla za dolgo vzdržljivost.

Roces Icy moške drsalke 3
108,60 € 95,02 €

Moške drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami, katere lahko skrijete. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Drsalke Roces Icy 3 imajo sodoben dizajn.

Roces Jokey 2.0 Girl otroške drsalke
62,90 €

Otroške drsalke Roces Jokey Ice Girl s hokejskim rezilom rastejo skupaj z otroško nogo. Uporabnikom prijazne otroške drsalke z nastavljivo velikostjo. Odporme, tople in idealne za učenje osnovne tehnike.

Roces MCK II H fantovske drsalke
83,76 € 72,03 €

Fantovske drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Hokejsko rezilo je narejeno iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II H majo moderen dizajn.

Roces RFG 1 ženske drsalke
77,46 € 66,58 €

Ženske drsalke so opremljene z anatomskim vložkom za udobno drsanje. Zavezovanje s klasičnimi vezalkami. Rezila so izdelana iz visokokakovostnega ogljikovega jekla. Roces ledene drsalke RFG 1 imajo sodoben dizajn.

Roces Roces MCK II F drsalke
85,40 € 73,88 €

Dekliške drsalke so za maksimalno udobje opremljene z anatomskim vložkom s spominsko peno. Z nastavljivo velikostjo do 5 številk rastejo s stopalom vašega otroka. Lopatica hokeja je narejena iz kakovostnega ogljikovega jekla. Roces drsalke MCK II F majo moderen dizajn.

Roces Chuck 005 ženske kotalke
64,91 €

Roces Chuck 005 so ženske kotalke v klasičnem slogu „Converse“, s katerimi boste doživeli ure zabave. Kotalke so podložene z vulkaniziranim gumijastim podplatom in imajo zamenljive zavorne ploščice.