Relax Speedmaster ROP01C ženski ščitnik za hrbet
97,50 € 69,34 €

Ženski brezrokavnik s ščitnikom za hrbet iz materiala 3D Shock Protection za absorpcijo udarcev. Pas Pro Belt pripomore z boljšemu prileganju in drži. Prezračevalni sistem Air Stream za prijetnejše nošenje. Zapenjanje na zadrgo YKK. Notranja plast Anti Slip s površino proti drsenju. Relax Speedmaster ROP01C ščitnik za hrbet s certifikatom EN 1621–2.

Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala
58,50 € 42,20 €

Smučarska očala imajo vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, Del očal je tudi nastavljiv trak proti drsenju. Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala zagotavljajo 100 % zaščito pred UV žarki.

Relax Carve Rso33 smučarske nogavice-35%
9,95 € 6,40 €

Zadnji kos!

Uniseks Relax Carve Rso33 vsestranske smučarske nogavice so zelo udobne zahvaljujoč zaščitnim ojačanim elementom Sole Pad na predelu prstov in pete. Z ojačanjem v predelu golenice je noga zaščitena proti neprijetnemu občutku trenja ali tiščanja.

Relax Alpine Rso31A ženske smučarske nogavice-33%
13,45 € 9 €

Odlična cena

Ženske smučarske nogavice Relax Alpine Rso31A so idealne za celodnevno smučanje. Visok delež Merino volne optimizira termoregulacijo ves čas uporabe, pri zmerni aktivnosti ogreje, pri aktivnem gibanju pa s svojo zračnostjo omogoča odvajanje vlage in s tem prepreči pregrevanje.

Relax dekliška zimska kapa MINA RKH171C/J
19,90 € 18,70 €

Dekliška kapa Relax MINA s pisanim modro-zelenim pletenim vzorcem, prijetno greje otroka skozi vso zimo. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa iz toplega flisa.

Relax dekliška zimska kapa RKH193D/J
19,90 € 18,70 €

Dekliška kapa Relax z dodelano prejo s kovinsko odsevno obdelavo in okrasnim cofom, ki bo prav gotovo všeč vsem dekletom. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa iz toplega flisa.

Relax dekliška zimska kapa RKH193B/J
19,90 € 18,70 €

Dekliška kapa Relax z dodelano prejo s kovinsko odsevno obdelavo in okrasnim cofom, ki bo prav gotovo všel vsem dekletom. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa iz toplega flisa.

Relax otroške smučarske rokavice PUZZYTO RR17H
21,90 € 20,50 €

Smučarske rokavice za otroke imajo funkcionalno membrano Aqua Protect za preprečevanje vdora vlage. Ergonomski 3D Motion se popolnoma prilega in ne omejuje gibanja. Raztezanje na zapestju preprečuje, da bi sneg prodrl. Sprostitvene otroške smučarske rokavice PUZZYTO RR17H imajo izolacijski material Soft Loft.

Relax Alpine Rso31 smučarske nogavice-33%
13,45 € 9 €

Odlična cena

Uniseks smučarske nogavice Relax Alpine Rso31 so idealne za celodnevno smučanje. Visok delež Merino volne optimizira termoregulacijo ves čas uporabe, pri zmerni aktivnosti ogreje, pri aktivnem gibanju pa s svojo zračnostjo omogoča odvajanje vlage in s tem prepreči pregrevanje.

Relax dekliška zimska kapa AVRIL RKH128F/J
19,90 € 18,70 €

Ženske kape Relax AVRIL z lurexovimi vlakni poskrbijo za dekleta v hladni sezoni v mesto in na izlete. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa iz prijetnega toplega flisa.

Relax dekliška zimska kapa CATRINA RKH136G/J
17,90 € 16,80 €

Dekliška kapa Relax CATRINA s pisanim modro-zelenim pletenim vzorcem, prijetno greje otroka skozi vso zimo. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa prijetna – izdelana je iz toplega flisa.

Relax Extreme Rso32 smučarske nogavice-33%
13,45 € 9 €

Odlična cena

Uniseks smučarske nogavice Relax Extreme Rso32 za zahtevne smučanje tudi v ekstremnem vremenu. S kombinacijo vrhunske Merino volne in poliamida imajo nogavice unikatno lastnost termoregulacije, noga je na toplem in se ne pregreva. Točkovno ojačanje Kicker na predelu narti zagotavlja učinkovito zaščito pred otiščanci.

Relax Heat ženske smučarske rokavice
44,90 €

Novo

Ženske smučarske rokavice na palec Heat z vsemi pomembnimi lastnostmi za udobno in varno smučanje. Moderen material Soft Platin na hrbtni strani, izjemno odporno usnje na dlani, toplo polnilo Soft Loft, izdelane iz termoregulacijskega materiala in vodoodporna membrana Aqua Protect, zagotavlja dodatno toplotno udobje tudi v najzahtevnejših pogojih.

Relax Icepeak ženske smučarske rokavice
39,90 €

Novo

Ženske smučarske rokavice Icepeak v slim fit izvedbi se odlično prilegajo. Z uporabo edinstvene ergonomske rešitve 3D MOTION smo dosegli obliko rokavic, ki spoštujejo naravno ergonomijo roke. Uravnoteženo toplotno udobje z visoko stopnjo udobja zagotavlja izolacijski material SOFT LOFT.

Relax moške rokavice za deskanje na snegu Dust
59,90 €

Novo

V moških rokavicah za deskanje DUST boste v deskanju uživali v največji možni meri. Razviti so bili tako za zaščito kot za udobje vožnje, kar je strukturno zagotovljeno z ojačanim zapestjem z odstranljivo ojačitvijo dlani, podaljšano nastavljivo manšeto, ki jo lahko potegnete čez rokav jakne.

Relax moške smučarske rokavice Frontier
44,90 €

Novo

Moške smučarske rokavice FRONTIER so razvite z namenom čim večje obstojnosti, za kar skrbijo visokotehnološki materiali. Ena izmed njih je membrana AQUA PROTECT, ki zagotavlja min. 15.000 mm in hkrati zračnost min. 9000 g/m2/24h.

Relax Nordic Rso37 nogavice za tek na smučeh-35%
11,95 € 7,70 €

Odlična cena

Uniseks super učinkovite nogavice za tek na smučeh Relax Nordic Rso37 s kombinacijo Merino volne in funkcionalnih materialov zagotavlja dobro gretje tudi pri nizkih temperaturah, pol tega pa še izjemno termoreglacijo, kar omogoča uporaba Microclimatic tehnologije. Nogavice so anatomsko oblikovane za levo in desno nogo, kar omogoča natančno namestitev izpostavljenih con.

Relax otroška zimska kapa CATRINA RKH136F/J
17,90 € 16,80 €

Otroška kapa Sprostite se CATRINA s pisanim modro-zelenim pletenim vzorcem, mirno ugrabi otroke skozi vso zimo. Kapa je izdelana iz akrila, podloga pa prijetna topel flis.

Relax otroške smučarske rokavice
20,72 € 18,45 €

Imate doma majhnega športnika, ki ga privlačijo zimski športi? Dober adrenalin, snežna zabava, tek na smučeh, deskanje na snegu ali pa drsanje? Potem ne pozabite na pravo opravo, v kateri bodo zimske aktivnosti dobile svoj dokončni smisel. Dovolite svojemu športniku da zasije in uživa v zimskem športu.

Relax otroške smučarske rokavice PUZZYTO RR17G
21,90 € 20,50 €

Smučarske rokavice za otroke imajo funkcionalno membrano Aqua Protect za preprečevanje vdora vlage. Ergonomski 3D Motion se popolnoma prilega in ne omejuje gibanja. Raztezanje na zapestju preprečuje, da bi sneg prodrl. Sprostitvene otroške smučarske rokavice PUZZYTO RR17G imajo izolacijski material Soft Loft.

Relax Thunder moške smučarske rokavice
34,90 €

Novo

Moške smučarske rokavice Thunder z anatomskim 3D Motion oblikovanjem optimizirajo kontaktno površino dlani, kar zagotavlja večji nadzor nad nadzorom palic. Podložni material Soft Loft zagotavlja izjemno zračno podlogo in hkrati ohranja visoko toplotno udobje.