Relax moške rokavice Thunder-20%
34,76 € 27,50 €

Odlična cena

Moške smučarske rokavice Relax Thunder z anatomskim oblikovanjem 3D Motion, ki optimizira območje pri sklepih dlani in zagotavlja večjo kontrolo pri oprijemu. Izolacijski material Soft Loft zagotavlja odlično zračno izolacijo, hkrati pa ohranja visoko toplotno ugodje.

Relax moške smučarske rokavice Down
30,89 € 26,50 €

Odlična cena

Edinstvene moške smučarske rokavice Relax Down so primerne za vse vrste smučanja. Funkcionalna membrana AQUA PROTECT zagotavlja zračnost in vodoodpornost.

Relax otroške smučarske rokavice
20,72 € 18,45 €

Imate doma majhnega športnika, ki ga privlačijo zimski športi? Dober adrenalin, snežna zabava, tek na smučeh, deskanje na snegu ali pa drsanje? Potem ne pozabite na pravo opravo, v kateri bodo zimske aktivnosti dobile svoj dokončni smisel. Dovolite svojemu športniku da zasije in uživa v zimskem športu.

Relax ženske rokavice Heat-20%
34,76 € 27,50 €

Odlična cena

Ženske rokavice Relax Heat z vsemi pomembnimi lastnostmi za udobno in varno smučanje. Moderni material Soft Platin na hrbtni strani, izredno trpežno usnje na dlani, topla podloga Soft Loft izdelana iz termoregulacijskega materiala in vodoodporne membrane Aqua Protect zagotavlja dodatno udobje tudi v najzahtevnejših pogojih.

Relax ženske rokavice Icepeak-20%
34,76 € 27,50 €

Odlična cena

Ženske smučarske rokavice Relax Icepeak v oprijetem kroju se odlično prilagajajo vsaki roki. Z uporabo edinstvene ergonomske rešitve 3D MOTION so dosegli obliko rokavice, ki spoštuje naravno ročno ergonomijo. Uravnoteženo toplotno udobje z visoko stopnjo udobja zagotavlja izolacijski material SOFT LOFT, trajno zaščito pred vremenskimi vplivi pa zagotavlja kakovostna membrana AQUA PROTECT.

Relax Cross HTG44B smučarska očala
74,10 € 51,70 €

Smučarska očala imajo gibljiv vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, So kompatibilna z očali z dioptrijo. Relax Cross HTG44B smučarska očala zagotavlja 100 % zaščito pred UV žarki.

Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala
58,50 € 40,30 €

Smučarska očala imajo vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, Del očal je tudi nastavljiv trak proti drsenju. Relax Jet Sierra HTG61A smučarska očala zagotavljajo 100 % zaščito pred UV žarki.

Relax Jet Strike smučarska očala
46,35 €

Kakovostna smučarska očala idealna za zasnežene strmine. Relax Strike HTG62 so opremljene s trajno lečo iz polikarbonata DURAMAX in filtrom, ki poskrbi za 100 % zaščito pred UV žarki. Zahvaljujoč OTG konstrukciji, lahko smučarska očala lahko nosite čez očala z dioptrijo.

Relax Speedmaster ROP01C ženski ščitnik za hrbet
97,50 € 89,70 €

Ženski brezrokavnik s ščitnikom za hrbet iz materiala 3D Shock Protection za absorpcijo udarcev. Pas Pro Belt pripomore z boljšemu prileganju in drži. Prezračevalni sistem Air Stream za prijetnejše nošenje. Zapenjanje na zadrgo YKK. Notranja plast Anti Slip s površino proti drsenju. Relax Speedmaster ROP01C ščitnik za hrbet s certifikatom EN 1621–2.

Relax Cross HTG34L smučarska očala
46,80 € 42,90 €

Smučarska očala imajo gibljiv vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, So kompatibilna z očali z dioptrijo. Relax Cross HTG34L smučarska očala zagotavlja 100 % zaščito pred UV žarki.

Relax Jet Skyline smučarska očala
39 €

Smučarska očala imajo vizir, ki je opremljen s prevleko Antifog, ki preprečuje, da se očala zameglijo ali orosijo. Narejena so iz zelo trpežnega polikarbonatovega materiala, Udobnost pri nošenju zagotavlja toplotno oblikovana pena. Relax Jet Skyline smučarska očala zagotavljajo 100 % zaščito pred UV žarki.

Relax Speedmaster Jr otroški ščitnik za hrbet
70,20 € 62,40 €

Otroški brezrokavnik s ščitnikom za hrbet iz materiala 3D Shock Protection za absorpcijo udarcev. Pas Pro Belt pripomore z boljšemu prileganju in drži. Prezračevalni sistem Air Stream za prijetnejše nošenje. Zapenjanje na zadrgo YKK. Notranja plast Anti Slip s površino proti drsenju. Relax Speedmaster Jr ščitnik za hrbet s certifikatom EN 1621–2.