Reer TravelKid Entertain Tablet organizator za tablico
15,90 € 15,20 €

Zadnji kos!

Organizator4 pregradami. Idealen za shranjevanje igračk, knjig, prigrizkov in drugih manjših predmetov. Ima tudi predal za tablico z diagonalo do 12,5’’ oz 31,6 cm. Sistem za obešanje s trakovi, ki jih lahko pritrdite tudi na športne sedeže. Reer TravelKid Entertain Tablet organizator za otroške pripomočke na poti je narejen iz vodoodpornega poliestra in učinkovito ščiti prevleke v vašem avtu.

Reer Anti-Tip kit držalo za pohištvo, 2 kosa
14,90 € 14,60 €

Varnostno držalo za pohištvo. Za namestitev jih le prilepite ali privijete. Sestava materiala iz plastike. Individualna nastavitev traku. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer Anti-Tip kit držalo za pohištvo je bele barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer blokada za vrata, prozorna, 3 kosi
9 €

Zanesljiva blokada za pritrditev na vrata je izdelana iz plastičnega materiala. Simetrična oblika z minimalnimi dimenzijami. Testirano glede na normo DIN EN 16654: 2018. Zasnovana za debelino vrat od 30 do 45 mm. Reer blokada za vrata je prozorne barve, v pakiranju pa so 3 kosi.

Reer ClearVision zaščitna ograja za vrata/stopnice, pleksi steklo
219 € 216,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zaščitna ograja za pritrditev na okvir vrat ali k stopnicam. Montažni sistem EasyFix. Močno akrilno steklo. Prilagodljiva nastavljiva širina v obsegu od 74 do 100 cm. Reer ClearVision zaščitna ograja za vrata/stopnice je antracitne barve, dodan pa ji je še komplet za montažo.

Reer Clip&Go držalo za pijačo Uni
9,90 € 9,40 €

Držalo za otroške plastenke ali steklenice, ki jih je mogoče pritrditi na kolo ali voziček. Sistem za pritrditev na cev z največjim premerom 40 cm. Zanesljivo zadrži steklenice v območju od 5 do 7 cm. Nastavljiv spoj s kotom do 180 °. Reer Clip&Go držalo za pijačo Uni vam olajša prevoz pijače.

Reer dežni plašč za avtosedeže 0+
6,90 € 6,60 €

Dežni plašč za avtosedeže, zasnovan za zaščito avtosedeža, kadar vas ujame dež. Na straneh je opremljen z večjim številom zračnikov. Kompatibilen je s skupinami 0 in 0+. Reer zaščita za dežni plašč je izdelana iz PVC free materiala, v prozorni barvi z modrnimi robovi.

Reer digitalna otroška varuška za pametne telefone in iPhone
91,30 €

Digitalna kamera s podporo IP tehnologije. Upravljanje s pomočjo mobilne aplikacije. Nastala slika je v HD ločljivosti. Kakovosten 4× digitalni zoom. Senzor gibanja in oddajanja zvokov. Vrtljiva glava za 110° Infrardeč način za snemanje ponoči. Reer digitalna otroška varuška za pametne telefone in iPhone je opremljena s stenskim držalom.

Reer DL varovalo za elektronske naprave, antracitno, 2 kosa
7,90 € 7,50 €

Varovalo za zapiranje za gospodinjske aparate ali vhodna vrata Za namestitev jih le prilepite. Sestava materiala iz kakovostne plastike. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer DL varovalo za elektronske naprave je antracitne barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer Dline varovalo za predale, antracitno, 2 kosa
7,90 € 7,50 €

Varovalo za predale in omare. Pritrditev je možna z vijaki in lepljenjem. Uporabljena materiala sta PVC in BPA. Namenjeno kot zaščita za starosti od 6 do 24 mesecev. Reer Dline varovalo za predale je antracitne barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer MommyLine nosečniške nogavice, bombažne, 35/39
11,90 € 11,50 €

Nosečniške nogavice s specialno tkanino v tehnologiji Lycra Leg-Care Technology, ki pozitivno vpliva na krvni obtok in se učinkovito bojuje proti zastajanju vode v telesu. Reer bombažne MommyLine nosečniške nogavic so na voljo v črni barvi in zagotavljajo potrebno udobje tudi pri celodnevnem nošenju.

Reer Multi-Lock varovalo za vratca, 3 kosi
10,90 € 9,70 €

Varovalo za vrata omar, hladilnikov ali pomivalnega stroja. Za namestitev jih le prilepite. Sestava materiala iz plastike. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer Multi-Lock varovalo za vratca je bele barve, v pakiranju pa so 3 kosi.

Reer Puristic DL Plexi zaščitna pregrada
157,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zaščitna pregrada za pritrditev na okvir vrat ali na stopnice. Debelo akrilno steklo. Sistem zaklepanja Easy Shut-lock. Spremenljiva nastavljiva širina od 76 do 96,5 cm. Lahko se podaljša za 7 cm z 2 podaljškoma. Reer ograja Puristic DL Plexi je dobavlja v antracit barvi skupaj z namestitvenim kompletom.

Reer StairFlex komplet za pritrditev, antraciten
31,90 € 31,50 €

Montažni komplet za pritrjevanje zaščitne ograje za stopnice. Inovativen sistem Power2Fix z močnimi lastnostmi, ki ne poškodujejo sosednjih letev na ograji. Material je narejen iz novozelandskega borovca s kovinskimi in plastičnimi deli. Reer StairFlex komplet za pritrditev je v antracitni barvni različici.

Reer TravelKid Box avto organizator
24,90 € 24,60 €

Organizator za avto2 prostorskima predaloma. Idealno za shranjevanje igrač, knjig in drugih majhnih predmetov. Mrežasti žepi za pijačo. Zavarujte z nedrsečim materialom in zaponko. Reer Avto-organizator TravelKid Box je izdelan iz poliestra in poliuretana.

Reer TravelKid Tidy organizator za otroške pripomočke na poti
12,90 € 12,50 €

Organizator7 pregradami. Idealen za shranjevanje igračk, knjig, prigrizkov in drugih manjših predmetov. Sistem za obešanje s trakovi, ki jih lahko pritrdite tudi na športne sedeže. Reer TravelKid Tidy organizator za otroške pripomočke na poti je narejen iz vodoodpornega poliestra in učinkovito ščiti prevleke v vašem avtu.

Reer TravelKid Tidy zaščita za sedež z organizatorjem
17,90 € 17,10 €

Zaščita za sedež2 pregradama za organiziranje. Idealna za shranjevanje igračk, knjig in drugih manjših predmetov. Material proti drsenju iz obeh strani preprečuje zdrs. Reer TravelKid Tidy zaščita za sedež z organizatorjem je narejena iz poliestra in poliuretana ter je kompatibilna z ISOFIX sistemom za pritrditev otroškega avto sedeža.

Reer TurboFood grelnik stekleničk
30,90 € 29,50 €

Zmogljiv grelnik otroške hrane s pomočjo pare. Hrano boste lahko pripravilo hitro, s segrevanjem v zgolj 90 s. Vanj lahko vstavite večino posod, tudi stekleničke s širokim vratom. Za določitev prave količine je priložena merilna posoda Reer TurboFood grelnik stekleničk z močjo 400 W deluje pri 220–240 V.

Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo
6,90 € 6 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Sestava materiala iz plastike. Pritrjevalen mehanizem Twist2Fix. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer VapoDry sterilizator
77,90 € 75,40 €

Zmogljiv sterilizator za otroške stekleničke, naenkrat je v njem lahko največ 8 kosov. Dezinfekcijski proces traja le 12 minut in učinkovito odstrani do 99,9 % bakterij. Tehnologija pregrete pare s temperaturo, višjo od 90 °C s prednostjo energijske varčnosti. Reer VapoDry sterilizator ima funkcijo samodejnega izklopa.

Reer varnostna ograjica za posteljo, 100 cm, peščena
28,90 € 26,50 €

Posteljno varovalo ščiti pred padci. Pravokotna oblika za postelje z dolžino od 150 do 200 cm in višino vzmetnice od 10 do 30 cm. Sistem pasov za okvirje brez bočnic. Reer varnostna ograjica za posteljo, 100 cm je na voljo v peščeni bež barvi skupaj s torbo in materialom za pritrditev.

Reer varnostna ograjica za posteljo, 150 cm, peščena
33,90 € 33,50 €

Posteljno varovalo ščiti pred padci. Pravokotna oblika za postelje z dolžino od 200 do 250 cm in višino vzmetnice od 10 do 30 cm. Sistem pasov za okvirje brez bočnic. Reer varnostna ograjica za posteljo, 150 cm je na voljo v peščeni bež barvi skupaj s torbo in materialom za pritrditev.

Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno
33,10 €

Montažni komplet za pritrditev večine vrst pregrad. Montaža je izvedljiva kljub štrlečim talnim oblogam ali preprogam. Sestava materiala iz novozelandskega bora s plastičnimi deli. Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno je v zasnovi bele barve.

Reer kahlica
11,90 €

Otroška kahlica s posebnim podstavkom, ki preprečuje prevračanje in pripomore k stabilnemu položaju. Primerno za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Njena konstrukcija je v celoti izdelana iz plastike in ima prijetno sedalo v 3D obliki. Reer kahlica zagotavlja udobno sedenje in enostavno vstajanje.

Reer otroški varnostni brezrokavnik
7,90 €

Otroški varnostni brezrokavnik z odsevnimi črtami za boljšo vidljivost v temi ali pri nagli vremenski spremembi. Idealen dodatek za šolske dogodke. Praktična kapuca za deževno vreme. Širok kroj, ki zagotavlja svobodo gibanja. Sistem zapenjanja na trakova z ježkom. Reer otroški varnostni brezrokavnik je primeren za otroke, stare 2 leti.

Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 x 19 cm
19,90 € 19,10 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Širše vidno polje. Sestava materiala iz nezlomljive plastike. Pritrjevalni mehanizem s palico s premerom 10–16 mm. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 × 19 cm za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer odsevni trak z LED svetilko
9,90 €

Svetleč trakLED diodami za boljšo vidljivost v temi ali prihajajočem mraku. Na voljo so 3 izbirni svetlobni načini. Napajanje na baterijo CR2032. Zasnovan za hitro pritrditev, tako da ga enostavno namestite na roko in krmilo kolesa. Reer odsevni trak z LED svetilko je odporen na vremenske vplive.

Reer otroška svetilka za uspavanje
7,90 €

Nočna lučka za udoben spanec vaših najmlajših. Žareče LED diode s prijetno mehko svetlobo in uravnoteženo svetlostjo. Predel za vstavljanje baterij se zapre z vijakom. Reer otroška svetilka za uspavanje ustvari popolno atmosfero za spanje, poleg tega pa je energijsko varčna.

Reer EasyFix montažni komplet Trend/ClearVisio
62,70 €

Namestitveni komplet za varnostne ovire Trend in ClearVision. Kovinsko – plastična konstrukcija. Lahko se pritrdi tudi na vhod na vratih, ne da bi poškodoval okvir. Zelo enostaven za uporabo. Reer EasyFix montažni komplet Trend/ClearVisio je na voljo v srebrni in antracitni barvi.

Reer LED nočna lučka s senzorjem, bela
7,90 € 7,50 €

Nočna lučka za poustvarjanje spalnega vzdušja. Zelo nizka poraba, 0,5 W, kar je kar za 80 % kot pri klasičnih žarnicah. Senzor za avtomatičen vklop v mraku. Oddaja mehko svetlobo v 5600 K. Reer LED nočna lučka s senzorjem z življenjsko dobo 25.000 h.

Reer LED nočna lučka s senzorjem, kvadratna
9,90 €

Nočna lučka za poustvarjanje spalnega vzdušja. Senzor za avtomatičen vklop v mraku. Mehka svetloba NightGuide ohranja nočni način s svojo zmanjšano svetlostjo. Lahko jo uporabite kot namizno ali stensko lučko. Napajanje na 3 AAA baterije. Reer LED nočna lučka s senzorjem z življenjsko dobo 10.000 h.

Reer LED nočna svetilka jajce, menjanje barv
10,90 € 10,30 €

Nočna lučka za poustvarjanje spalnega vzdušja v obliki jajca. Stikalo za vklop/izklop. Individualne nastavitve barv v 7 vrstah. Napajanje na 2× CR2032 bateriji. Reer LED nočna svetilka jajce, ki menja barve, je priporočljiva za otroke od 36. meseca.

Reer MommyLine luč za dnevno svetlobo / razpoloženje
95,20 €

Namizna svetilka z izbiro do 12 posameznih barv. Spremenljivost s pomočjo daljinskega upravljalnika. Zelo nizka poraba energije, zahvaljujoč LED osvetlitvi do 10.000 luxov. Spremenljivost s pomočjo daljinskega upravljalnika. Časovna funkcija s samodejnim izklopom po 30 min. Reer MommyLine luč za dnevno svetlobo / razpoloženje ima nastavljiv kot.

Reer MommyLine nosečniške nogavice, bombažne, 39/42
11,90 € 11,50 €

Nosečniške nogavice s specialno tkanino v tehnologiji Lycra Leg-Care Technology, ki pozitivno vpliva na krvni obtok in se učinkovito bojuje proti zastajanju vode v telesu. Reer bombažne MommyLine nosečniške nogavic so na voljo v črni barvi in zagotavljajo potrebno udobje tudi pri celodnevnem nošenju.

Reer Puristic podaljšek
34,30 €

Podaljšek za varnostno pregrado Puristic. Kovinsko – plastična konstrukcija. Omogoča razširitev do 7 cm na vsaki strani. Zelo enostavno priključevanje v 2 korakih. Reer Puristic podaljšek je na voljo za odpiranje za zgibno stran v antracit barvi.

Reer StairFlex komplet za pritrditev, bel
31,90 € 31,50 €

Montažni komplet za pritrjevanje zaščitne ograje za stopnice. Inovativen sistem Power2Fix z močnimi lastnostmi, ki ne poškodujejo sosednjih letev na ograji. Material je narejen iz novozelandskega borovca s kovinskimi in plastičnimi deli. Reer StairFlex komplet za pritrditev je v beli barvni različici.

Reer Starlino projektor zvezd
14,90 € 14,70 €

Nočna lučka za poustvarjanje spalnega vzdušja z zvezdnatim nebom. Tri poljubne stopnje svetlosti. Plastična konstrukcija z energetsko varčno LED tehnologijo. Reer Starlino projektor zvezd ima funkcijo časovnija za 30 min, ki napravo izklopi in tako privarčuje baterijo.

Reer TravelKid Entertain zaščita za sedež z organizatorjem
20,70 €

Podaljšana zaščita za sedež2 pregradama za organiziranje. Idealna za shranjevanje igračk, knjig in drugih manjših predmetov. Material proti drsenju iz obeh strani preprečuje zdrs. Reer TravelKid Entertain zaščita za sedež z organizatorjem je narejena iz poliestra in poliuretana ter je kompatibilna z ISOFIX sistemom za pritrditev otroškega avto sedeža.

Reer Trend zaščitna ograja, lesena
149,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zaščitna ograja za pritrditev na okvir vrat ali k stopnicam. Montažni sistem EasyFix. Prilagodljiva nastavljiva širina v obsegu od 76 do 106 cm. Kakovostna aluminijasta tračnica Reer Trend zaščitna ograja je antracitne barve, dodan pa ji je še komplet za montažo.