Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 x 19 cm
19,90 € 17,54 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Širše vidno polje. Sestava materiala iz nezlomljive plastike. Pritrjevalni mehanizem s palico s premerom 10–16 mm. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 × 19 cm za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer MommyLine nosečniške nogavice, bombažne, 39/42
11,90 € 10,95 €

Zadnji kos!

Nosečniške nogavice s specialno tkanino v tehnologiji Lycra Leg-Care Technology, ki pozitivno vpliva na krvni obtok in se učinkovito bojuje proti zastajanju vode v telesu. Reer bombažne MommyLine nosečniške nogavic so na voljo v črni barvi in zagotavljajo potrebno udobje tudi pri celodnevnem nošenju.

Reer termo steklenica, 450 ml, črna-30%
15,99 € 11,19 €

Odlična cena

Elegantno ozka termoska čistih linij in prijetna na otip sprejme 450 ml tekočine, ki jo zadrži toplo do 24 ur. Narejena iz visokokvalitetnega jekla, črne barve.

Reer termo steklenica, 450 ml, modra-30%
15,99 € 11,19 €

Odlična cena

Elegantno ozka termoska čistih linij in prijetna na otip sprejme 450 ml tekočine, ki jo zadrži toplo do 24 ur. Narejena iz visokokvalitetnega jekla, modre barve.

Reer termo posoda za hrano, 350 ml-30%
15,99 € 11,19 €

Odlična cena

Kakovostna termo posodica s prostornino 350 ml je namenjena shranjevanju hrane oz. pripravljenih obrokov za dojenčke in otroke. Hrano lahko pod posebnimi pogoji ohranja toplo do 6 ur.

Reer termo steklenica, 450 ml, roza-30%
15,99 € 11,19 €

Odlična cena

Elegantno ozka termoska čistih linij in prijetna na otip sprejme 450 ml tekočine, ki jo zadrži toplo do 24 ur. Narejena iz visokokvalitetnega jekla, roza barve.

Reer varnostna ograjica za posteljo, 100 cm, peščena
28,90 € 27,70 €

Posteljno varovalo ščiti pred padci. Pravokotna oblika za postelje z dolžino od 150 do 200 cm in višino vzmetnice od 10 do 30 cm. Sistem pasov za okvirje brez bočnic. Reer varnostna ograjica za posteljo, 100 cm je na voljo v peščeni bež barvi skupaj s torbo in materialom za pritrditev.

Reer LED nočna lučka s senzorjem, kvadratna
9,90 € 8,89 €

Nočna lučka za poustvarjanje spalnega vzdušja. Senzor za avtomatičen vklop v mraku. Mehka svetloba NightGuide ohranja nočni način s svojo zmanjšano svetlostjo. Lahko jo uporabite kot namizno ali stensko lučko. Napajanje na 3 AAA baterije. Reer LED nočna lučka s senzorjem z življenjsko dobo 10.000 h.

Reer Multi-Lock varovalo za vratca, 3 kosi
10,90 € 9,47 €

Varovalo za vrata omar, hladilnikov ali pomivalnega stroja. Za namestitev jih le prilepite. Sestava materiala iz plastike. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer Multi-Lock varovalo za vratca je bele barve, v pakiranju pa so 3 kosi.

Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo
6,90 € 6,10 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Sestava materiala iz plastike. Pritrjevalen mehanizem Twist2Fix. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer Dline varovalo za predale, antracitno, 2 kosa
7,90 € 6,64 €

Varovalo za predale in omare. Pritrditev je možna z vijaki in lepljenjem. Uporabljena materiala sta PVC in BPA. Namenjeno kot zaščita za starosti od 6 do 24 mesecev. Reer Dline varovalo za predale je antracitne barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer Clip&Go držalo za pijačo Uni
9,90 € 8,36 €

Držalo za otroške plastenke ali steklenice, ki jih je mogoče pritrditi na kolo ali voziček. Sistem za pritrditev na cev z največjim premerom 40 cm. Zanesljivo zadrži steklenice v območju od 5 do 7 cm. Nastavljiv spoj s kotom do 180 °. Reer Clip&Go držalo za pijačo Uni vam olajša prevoz pijače.

Reer kahlica

Reer kahlica

Ocena: 4,8
11,90 € 10,46 €

Otroška kahlica s posebnim podstavkom, ki preprečuje prevračanje in pripomore k stabilnemu položaju. Primerno za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Njena konstrukcija je v celoti izdelana iz plastike in ima prijetno sedalo v 3D obliki. Reer kahlica zagotavlja udobno sedenje in enostavno vstajanje.

Reer Anti-Tip kit držalo za pohištvo, 2 kosa
14,90 € 12,97 €

Varnostno držalo za pohištvo. Za namestitev jih le prilepite ali privijete. Sestava materiala iz plastike. Individualna nastavitev traku. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer Anti-Tip kit držalo za pohištvo je bele barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer DL varovalo za elektronske naprave, antracitno, 2 kosa
7,90 € 6,64 €

Varovalo za zapiranje za gospodinjske aparate ali vhodna vrata Za namestitev jih le prilepite. Sestava materiala iz kakovostne plastike. Namenjeno kot preventivna zaščita pred otroško radovednostjo. Reer DL varovalo za elektronske naprave je antracitne barve, v pakiranju pa sta 2 kosa.

Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno
32,90 € 31,45 €

Montažni komplet za pritrditev večine vrst pregrad. Montaža je izvedljiva kljub štrlečim talnim oblogam ali preprogam. Sestava materiala iz novozelandskega bora s plastičnimi deli. Reer WallFlex komplet za pritrditev na steno je v zasnovi bele barve.

Reer otroški varnostni brezrokavnik
7,90 € 6,96 €

Otroški varnostni brezrokavnik z odsevnimi črtami za boljšo vidljivost v temi ali pri nagli vremenski spremembi. Idealen dodatek za šolske dogodke. Praktična kapuca za deževno vreme. Širok kroj, ki zagotavlja svobodo gibanja. Sistem zapenjanja na trakova z ježkom. Reer otroški varnostni brezrokavnik je primeren za otroke, stare 2 leti.

Reer TravelKid Box avto organizator
24,90 € 22,65 €

Organizator za avto2 prostorskima predaloma. Idealno za shranjevanje igrač, knjig in drugih majhnih predmetov. Mrežasti žepi za pijačo. Zavarujte z nedrsečim materialom in zaponko. Reer Avto-organizator TravelKid Box je izdelan iz poliestra in poliuretana.

Reer dežni plašč za avtosedeže 0+
6,90 € 6,10 €

Dežni plašč za avtosedeže, zasnovan za zaščito avtosedeža, kadar vas ujame dež. Na straneh je opremljen z večjim številom zračnikov. Kompatibilen je s skupinami 0 in 0+. Reer zaščita za dežni plašč je izdelana iz PVC free materiala, v prozorni barvi z modrnimi robovi.

Reer StairFlex komplet za pritrditev, antraciten
31,90 € 29,92 €

Montažni komplet za pritrjevanje zaščitne ograje za stopnice. Inovativen sistem Power2Fix z močnimi lastnostmi, ki ne poškodujejo sosednjih letev na ograji. Material je narejen iz novozelandskega borovca s kovinskimi in plastičnimi deli. Reer StairFlex komplet za pritrditev je v antracitni barvni različici.