RAIDER

Blagovna znamka Raider je blagovna znamka Euromaster Import-Export Ltd., ki je znana in priznana na bolgarskem trgu že sedemnajst let. Blagovna znamka pokriva skoraj celotno paleto dejavnosti – gradbeništvo, obdelava lesa, obdelava kovin, avto in vrtno opremo. V ponudbi je celoten spekter povezanih dodatkov, ki so združljivi tudi z drugimi blagovnimi znamkami. Po uspešnem začetku leta 2000 blagovna znamka Raider ni spremenila svoje vizije in poslanstva, ki temelji na potrebah in pričakovanjih potrošnikov; znamko smo nadgradili, da dosega višjo raven tehnologije.Vrednote, na katere smo gradili naš uspeh, so:

tehnološka kakovost, ki izpolnjuje najvišje strokovne zahteve po razumni, dostopni in konkurenčni ceni; kakovost, ki jo kupci zaupajo; stabilni, odprt in pošteni odnosi s poslovnimi partnerji, proizvajalci in distributerji; Strokovna in osebna odgovornost za prevzeta tveganja in odločitve.

Z novimi stroji in izboljšavami modelov, ki vam zaupajo z dokazano kakovostjo, dodamo dodatne prednosti in prednosti ter prilagodimo naše izdelke na tržno okolje, da bi bila še vedno najboljša rešitev za Raider pri izbiri stroja za intenzivno uporabo v profesionalnem okolju.S priznavanjem proizvodov v Bolgariji Raider uspešno širi svoj tržni delež in razvija svojo distribucijsko mrežo v več državah srednje in vzhodne Evrope.

web: raider.bg/

izdelki znamke RAIDER so zastopani v naslednjih kategorijah: