R2 rokavice Cover-30%
19,29 €

13,50 €

Odlična cena

Unisex rokavice 2 v 1 za zimsko vožnjo in tek na smučeh. Prsti se udobno namestijo v rokavice. Izdelane so iz toplega, zračnega in odpornega na veter materiala iz flisa WINDBREAKER. Refleksni potisk poveča vidljivost v slabih svetlobnih pogojih. Protizdrsno površino ANTISLIP boste še posebej cenili pri teku na smučeh.


R2 moške rokavice Slider-30%
19,29 €

13,50 €

Odlična cena

Moške dihalne vadbene rokavice, namenjene za blage podnebne razmere, so opremljene z zaščito WIND BLOCK, ki učinkovito preprečuje odvajanje toplote zaradi učinka hlajenja vetra. Dvojno ojačana konstrukcija dlani in palca ščiti izpostavljena območja obrabe, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo enostavnost uporabe.


R2 rokavice Blizzard-29%
23,16 €

16,25 €

Odlična cena

Visoko izolirane unisex rokavice R2 Blizzard so izdelane za zelo hladne podnebne razmere in so primerni za tek na smučeh, kot tudi za kolesarjenje pozimi. Moderni material SOFTSHELL zaradi svojih naravnih lastnosti zagotavlja zadostno vodoodpornost in zračnost.


R2 smučarska očala Rocket
69,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Rocket so opremljena s ključavnico na sredini leče, kar olajša zamenjavo leč. Senčne leče so dobavljive. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.


R2 športna očala Alligator
19,99 €

Športna očala s kompaktnimi lečami iz enega kosa trpežnega polikarbonata visoke kakovosti. R2 Alligator so opremljene z okvirjem, ki ne drsi, zaradi katerega bodo očala ostala stabilno na svojem mestu med zunanjimi in notranjimi športnimi aktivnostmi.


R2 športna očala Evo
66,77 €

Športna očala s prilagodljivim okvirjem iz materiala TR90, ki je skoraj neuničljiv. R2 Evo so opremljena s fotokromatičnimi lečami, ki se samodejno zatemnijo ob sončni svetlobi. Zahvaljujoč okvirju, ki ne drsi, bodo očala stabilno stala na svojem mestu.


R2 športna očala Peak AT031J Matte Black
79,99 €

Športna očala z univerzalno uporabo zahvaljujoč okvira, ki je višinsko in stransko nastavljiv. Okvir očal R2 Peak AT031J Matte Black je izdelan iz lahkega in odpornega materiala za udobno nošenje. Barva leč je fotokromatično siva.


R2 športna sončna očala Proof
59,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Proof so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.


R2 športna sončna očala Racer
79,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Racer so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki. Očala so združljiva z dioptričnim adapterjem.


R2 športna sončna očala Rocket AT098G Matte Black, črna
84,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Rocket so opremljena s ključavnico na sredini leče, kar olajša zamenjavo leč. Senčne leče so dobavljive. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.


R2 športna sončna očala Skinner
49,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Skinner so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki. Očala so združljiva z dioptričnim vložkom.


R2 športna sončna očala Vivid XL AT090I
39,99 €

Dodelana in stilsko dovršena sončna očala za športnike. Očala R2 Vivid XL AT090I Matte Red očala imajo posebno konstrukcijo brez okvirja, ki ne izgleda le odlično, temveč ob tem zagotavljajo tudi dodatno široko vidno polje. Očala so izdelana iz trpežnega materiala TR90, kar jim daje najnižjo možno težo.


R2 športna sončna očala Vivid XL AT090J
74,99 €

Dodelana in stilsko dovršena sončna očala za športnike. R2 Vivid XL AT090J Matte Black očala imajo posebno konstrukcijo brez okvirja, ki ne izgleda le odlično, temveč ob tem zagotavljajo tudi dodatno široko vidno polje. Očala so izdelana iz trpežnega materiala TR90, kar jim daje najnižjo možno težo.


R2 športna sončna očala Wheeler AT038K Matte Red
29,99 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Wheeler so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.


R2 športne rokavice Cruiser-29%
21,22 €

15 €

Odlična cena

Rahlo oblazinjene športne rokavice R2 Cruiser so opremljene s protizdrsno površino ANTI SLIP na dlaneh in prstih in tako pomaga pri povečanju varnosti vožnje in kontroliranju nadzora. Podaljšana zaščita zapestja zmanjšuje vdor snega v notranjost rokavic in ščiti pred neprijetnimi prehladi.