R2 športna sončna očala Skinner
54,99 € 27,40 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Skinner so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki. Očala so združljiva z dioptričnim vložkom.

R2 športna sončna očala Racer
54,99 € 41,10 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Racer so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki. Očala so združljiva z dioptričnim adapterjem.

R2 športna sončna očala Wheeler AT038K Matte Red
29,99 € 21,60 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Wheeler so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.

R2 športna sončna očala Vivid XL AT090I
39,99 €

Dodelana in stilsko dovršena sončna očala za športnike. Očala R2 Vivid XL AT090I Matte Red očala imajo posebno konstrukcijo brez okvirja, ki ne izgleda le odlično, temveč ob tem zagotavljajo tudi dodatno široko vidno polje. Očala so izdelana iz trpežnega materiala TR90, kar jim daje najnižjo možno težo.

R2 smučarska očala Rocket
69,99 € 39,90 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Rocket so opremljena s ključavnico na sredini leče, kar olajša zamenjavo leč. Senčne leče so dobavljive. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.

R2 športna sončna očala Rocket AT098G Matte Black, črna
84,99 € 58,40 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Rocket so opremljena s ključavnico na sredini leče, kar olajša zamenjavo leč. Senčne leče so dobavljive. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.

R2 rokavice Blizzard-28%
23,16 € 16,50 €

Odprodaja

Visoko izolirane unisex rokavice R2 Blizzard so izdelane za zelo hladne podnebne razmere in so primerni za tek na smučeh, kot tudi za kolesarjenje pozimi. Moderni material SOFTSHELL zaradi svojih naravnih lastnosti zagotavlja zadostno vodoodpornost in zračnost.

R2 dekliška funkcijska majica ATF304A
21,90 € 20,50 €

Otroška funkcionalna majica za dekleta s pomembnim vlaženjem vlage in ohranjanjem telesne topline. Prijeten material z umetnimi vlakni. Brezšivna tehnologija za udobno prileganje. Dekliška majica R2 ATF304A je zelo lahka in idealna za različne športne aktivnosti.

R2 dekliške dolge funkcionalne hlače, roza
17,90 € 16,80 €

Otroške funkcionalne hlače za dekleta z dodelanim odvajanjem vlage in ohranjanjem telesne toplote. Moderni elastični kroj. Prijeten material z umetnimi vlakni. Brezšivna tehnologija za udobno prileganje. Dolge funkcionalne hlače R2 za dekleta v roza barvi so zelo lahke in idealne za različne športne aktivnosti.

R2 fantovske dolge funkcionalne hlače, črno-modre
17,90 € 16,80 €

Otroške funkcionalne hlače za fante z dodelanim odvajanjem vlage in ohranjanjem telesne toplote. Moderni elastični kroj. Prijeten material z umetnimi vlakni. Brezšivna tehnologija za udobno prileganje. Dolge funkcionalne hlače R2 za fante v črno-modri zasnovi so zelo lahke in idealne za različne športne aktivnosti.

R2 športna sončna očala Proof
59,99 € 30,70 €

Športna sončna očala z lahkim in trajnim okvirjem z nadpovprečno elastičnostjo za udobje. R2 Proof so opremljene s protizdrsnimi nosilci in blazinicami, zaradi česar se odlično odražajo na obrazu. Zajamčena 100% zaščita pred UV žarki.

R2 športna očala Evo
66,77 €

Športna očala s prilagodljivim okvirjem iz materiala TR90, ki je skoraj neuničljiv. R2 Evo so opremljena s fotokromatičnimi lečami, ki se samodejno zatemnijo ob sončni svetlobi. Zahvaljujoč okvirju, ki ne drsi, bodo očala stabilno stala na svojem mestu.

R2 športna očala Alligator
19,99 € 16,80 €

Športna očala s kompaktnimi lečami iz enega kosa trpežnega polikarbonata visoke kakovosti. R2 Alligator so opremljene z okvirjem, ki ne drsi, zaradi katerega bodo očala ostala stabilno na svojem mestu med zunanjimi in notranjimi športnimi aktivnostmi.