QUICK Sport Wahkan nogometna žoga
52,40 € 44,25 €

Nogometna žoga je narejena iz 6 plasti, ki zagotavljajo visoko obstojnost. Uporablja se lahko za mednarodna tekmovanja. QUICK Sport žoga Wahkan je primerna za igranje na prostem in v zaprtih prostorih.

QUICK Sport Takoda nogometna žoga
16,90 € 16,33 €

Nogometna žoga je narejena iz 4 plasti, ki zagotavljajo visoko obstojnost. Uporablja se lahko v ligi učencev. QUICK Sport žoga Takoda je primerna za igranje na prostem in v zaprtih prostorih.

QUICK Sport Swift žoga, nizek odskok
19,13 €

Ročno prišita nogometna žoga je narejena iz 4 plasti za visoko obstojnost. Lahko se uporablja za notranji nogomet. QUICK Sport žoga Swift je primerna za igranje na prostem in v zaprtih prostorih.

QUICK Sport žoga Chitsa vel.4
15 € 14,80 €

Ročno prišita nogometna žoga je narejena iz 4 plasti za visoko obstojnost. Zasnovana je posebej za učenje. QUICK Sport žoga Chitsa vel.4 je primerna za igranje na travi.

QUICK Sport žoga Jacy vel.1
7,47 €

Ročno prišita nogometna žoga je narejena iz 3 plasti za visoko obstojnost. Zasnovana je posebej za otroke. QUICK Sport žoga Jacy vel.1 je primerna za igranje na travi.

QUICK Sport žoga Hakan vel.3
13,10 € 12,75 €

Ročno prišita nogometna žoga je narejena iz 4 plasti za visoko obstojnost. Zasnovana je posebej za učenje. QUICK Sport žoga Hakan vel.3 je primerna za igranje na travi.