Previosa vrtne škarje, 360 mm
7,37 € 5,40 €

Zadnji kos!

Škarje odlikuje visoka trdnost in lahkotnost. Največji dosežen premer reza znaša 50 mm.

Previosa steklena posoda
33,57 € 33,20 €

Previosa steklena posoda s premerom 24 cm ima na zgornjem robu ozek apnen rob. Izdelana je iz razkošnega prozornega stekla. Nežna dekoracija in elegantne noge ustvarijo edinstven dizajn, ki bo videti čudovito na mizi.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Stilo, 50 l
87,10 €

Poslovite se od običajnega odpiranja in zapiranja koša ter rešite ta problem z brezkontaktno možnostjo. Koš ima zanesljiv infrardeči senzor in ga napajajo baterije, zato ga lahko postavite kamorkoli.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Largo, 42 l
78,80 €

Avtomatizirajte svoje gospodinjstvo in olajšajte delo v kuhinji z brezkontaktnim košem za smeti. Ko se roka približa infrardečemu senzorju, se koš za smeti odpre in zapre, zato vam se ga ni treba dotikati z rokami.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Margo, 42 l
78,80 €

Priročen pomočnik vam ne bo le olajšal kuhanja. Zahvaljujoč brezkontaktnemu delovanju, ni pomembno, ali imate polne roke. Le približajte se senzorju in koš se bo samodejno odprl in zaprl. In brez, da bi umazali pokrov!

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Trento, 42 l
78,80 €

Koš za smeti Trento je posebej primeren za kuhinje. Tudi če imate polne roke, se bo pokrov samodejno odprl s pomočjo infrardečega senzorja. Zaradi tega je ta koš najbolj higienski in udoben za uporabo.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Stilo, 42 l
78,80 €

Elegantno zasnovani brezkontaktni koš za smeti preprostega dizajna se prilega vsaki notranjosti. Približajte svojo roko k infrardečemu senzorju in koš se bo odprl sam. Je zelo praktičen pomočnik, še posebno v kuhinji.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Trento, 30 l
74,60 €

Nerjaveči koš za smeti Trento ima avtomatsko odpiranje in zapiranje pokrova, ki ga nadzoruje računalniški čip, infrardeči senzor in mehanski elektronski sistem. Rezultat je udobna uporaba z minimalno vsebnostjo bakterij.

Previosa Brezkontaktni koš za smeti Margo, 50 l
87,10 €

Veliki brezkontaktni koš je še posebej uporaben v kuhinji, kjer vam bo olajšal delo. Tudi če imate polne roke, se koš sam odpira in zapira, zato se vam ni treba spoprijeti z odlaganjem stvari na pokrov.