Postershop okrasna tabla Don't Panic We Have Wi-Fi
7,99 € 5,40 €

Zadnji kos!

Okrasna tabla z zabavnim napisom izvirno obvešča o dostopnem Wi-Fi v vaši kavarni ali restavraciji. Izdelana je iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 10 cm.

Postershop kovinska doza Good Morning, XL
10,98 € 7,70 €

Retro kovinska škatla z napisom Good Morning, je kot nalašč za shranjevanje vaših najljubši žit. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.

Postershop kovinska doza za hrambo kave Coffee Firts, L
9,80 € 7,40 €

Posoda za hrambo kave v retro videzu je idealna za shranjevanje vaše najljubše kave v zrnu. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.

Postershop Kovinska tabla Coffee
9,96 € 7,80 €

Kovinska tabla dimenzij 20×30 cm bo najbolj izstopala v kuhinji ali jedilnici, v bližini vašega priljubljenega aparata za kavo. Njen obrabljen videz iz nje dela moden notranji dodatek.

Postershop kovinski znak Beware/Pazljivo, 20x30 cm
10,98 € 7,80 €

Zabavna tablica z opozorilo, da imate v hiši nevarnega mucka, ki se prilega na vsaka vrata. Vsi, ki bodo prišli na obisk, bodo izjemno pazljivi. Dimenzije znaka so 20 × 30 cm.

Postershop okrasna tabla VIP Exclusive
7,99 € 5,40 €

Črna okrasna tabla bo s svojim napisom VIP Exclusive jasno sporočila, komu je mesto namenjeno. Izdelana je iz pločevine in je opremljena s štirimi luknjicami za napeljavo vrvice in obešanje. Dimenzije table znašajo 20 × 10 cm.

Postershop okrasna tabla Warning! Genius at Work
7,99 € 5,40 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 10 cm.

Postershop plakat Coca-Cola steklenice
15,13 € 14,30 €

Plakat Coca-Coca steklenice je iz kovine. Dekorativni plakat meri 25 × 50 cm. Prikazuje razvoj steklenice Coca-Cole od leta 1899.

Postershop plastična škatla za shranjevanje Vespa
9,62 € 7,40 €

Plastična škatla za shranjevanje Vespa je eleganten dodatek za vsak dom in garažo. Izdelana je iz kakovostne plastike pod blagovno znamko Postershop. Na sprednji strani je opremljena z logotipom Vespa in z majhnimi ilustracijami na straneh. Primerna je za shranjevanje različnih majhnih predmetov.

Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town
10,79 € 7,10 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town bo prikupen dodatek za vsako stanovanje. Dodajte pridih Amerike v svoj dom-

Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL
10,79 € 7,80 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje avtomobilov.

Postershop pločevinasta posoda Wonder Cookies
10,99 € 7,40 €

Nizka posoda pravokotne oblike je Izdelana iz pločevine in je opremljena s pokrovom, ki vsebino ščiti pred prahom in drugo umazanijo. Idealna je za shranjevanje vaših drobnarij ali kot praktično darilo.

Postershop pločevinasta posoda z zapiralom Coca-Cola
10,99 € 7,20 €

Črna pločevinasta posoda z motivom Coca Cole se zapira s pomočjo zapirala, s čimer posodo dobro zatesni. Idealna je za shranjevanje drobnih predmetov ali živil, kot so testenine, kosmiči ali sladkor.

Postershop pločevinasta tabla Beatles Abbey Road
10,99 € 7,80 €

Okrasna tabla z motivom glasbenega albuma Abbey Road legendarne skupine Beatles bo osrečila vse privržence te skupine. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 20 cm.

Postershop pločevinasta tabla Hotel Mama
7,99 € 5,40 €

Zabavna okrasna tabla Hotel Mama sporoča, kdo doma skrbi za vas. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 15 cm. S pomočjo štirih izvrtanih luknjic jo lahko brez težav obesite.

Postershop pločevinasta tabla Warning! Genius at Work
16,80 € 11,90 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 40 cm.

Postershop posoda s sponko Vespa (The Italian Classic)
9,61 € 7,20 €

Posodice z motivom motorja je izdelana iz kakovostnega materiala in ima praktično zaponko blagovne znamke Postershop. Zaradi zanimivega potiska ne bo služila le za shranjevanje hrane in drugih stvari, ampak bo postala tudi čudovita dekoracija.

Postershop pozdravni znak Welcome
7,04 € 5,40 €

Šaljiv viseč kovinski znak, ki pozdravi vaše goste še preden pridejo do vas, je primeren za vsakršna vrata. Dimenzije znaka so 20 × 10 cm.

Postershop set magnetov BMW 3
7,99 € 5,40 €

Set 9 kosov magnetkov z motivi BMW je shranjen v darilni škatlici in se tako ponuja kot idealno darilo za vse ljubitelje te avtomobilske znamke. Uporabni pa so tudi v gospodinjstvu, na primer na hladilniku za pritrjevanje nakupovalnega listka.

Postershop set magnetov Opozorila
7,99 € 5,40 €

Komplet 9 kosov magnetkov z motivi opozorilnih napisov je shranjen v darilni škatlici in se tako ponuja kot drobno izvirno darilo. Uporabni pa so tudi v gospodinjstvu, na primer na hladilniku za pritrjevanje nakupovalnega listka.

Postershop termometer Coca-Cola
11,99 € 7,80 €

Pločevinast termometer z motivom Coca-Cole ugotovi temperaturo v notranjih prostorih in zunaj. Visok je 28 cm in širok 6,5 cm.

Postershop Termometer - Route 66 (Bike Map)
10,80 € 7,90 €

Originalni retro termometer z lestvico Celzija ali Fahrenheit je izdelan iz kakovostne pločevine. Ima 2 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev termometra na zid. Postershop Termometer – Route 66 (Bike Map) je primeren za notranje, kot tudi zunanje prostore.

Postershop plastična tablica z napisom: Bicycle (Freedom Machine)
10,77 € 7,80 €

Če ste ljubitelj nostalgije, vas bo navdušil pogled na plastično tablico Bicycle (Freedom Machine), ki ne navdušuje le s svojo barvno zasnovo, ampak tudi s kakovostjo materiala in oblikovanjem. Dimenzije plastične tablice blagovne znamke Postershop so 30×20 cm.

Postershop stenska ura Kava
9,70 € 8,30 €

Dizajnersko zasnovana stenska ura Postershop z motivom Kava bo prav gotovo odličen notranji dodatek. Motiv s kavo bo prav gotovo videti izjemno na steni, ne glede na to, ali ste doma ali v kavarni.

Postershop stenska ura Makovi
9,67 € 8,30 €

Oblikovanje ura iz steklene zasnove: Stenska ura z makovi Postershopa bodo postali izjemenokras vaše notranjosti. Motiv izjemnih velikih makov bo prav gotovo videti čudovito na vaši steni

Postershop stenska ura Old Town Clocks
10,84 € 8,70 €

Dizajnersko zasnovana stenska ura Postershop Old Town Clocks bo prav gotovo odličen notranji dodatek. Okrasite kuhinjo, hodnik ali kar **dnevno sobo.

Postershop stenska ura Old Town Clocks
10,87 € 8,70 €

Dizajnersko zasnovana stenska ura Postershop Old Town Clocks bo prav gotovo odličen notranji dodatek. Lahko jih obesite kjerkoli, hkrati pa bo izvrstno videti na stena, zato več nikoli ne boste zamujali.