Pop-in otroški poletni pajac Hummingbird
24,70 €

Otroška majica Hummingbird z UV filtrom iz blagovne znamke Pop-in z zasnovo, ki je odlična rešitev za zaščito vašega otroka pred sončnimi opeklinami. V splošnem vaš otrok ne bo nesrečen niti v malenkost hladnejšem morju.

Pop-in otroški kopalni pajac z dolgimi rokavi Hummingbird
22,30 €

Otroški kombinezon s kopalnico Hummingbird iz Pop-in je odlična rešitev za zaščito vašega otroka pred sončnimi opeklinami brez stalne zaščite pred soncem. V splošnem vaš otrok ne bo nesrečen niti v hladnejšem morju.

Pop-in Manta Ray otroška kapa s šiltom z UV zaščito 50
9,40 €

Novo

Čudovita otroška kapa s šiltom z robom Manta Ray znamke Pop-in ščiti glavo in vrat vašega otroka pred opeklinami od sonca. Elastika na zadnji strani kape zaobjame glavo in kapa tako med igranjem ne pade z glave. Šilt je dovolj velik, da ščiti otrokov obraz.

Pop-in Hummingbird otroška kapa s šiltom z UV zaščito 50
9,40 €

Novo

Čudovita otroška kapa s šiltom z robom Hummingbird znamke Pop-in ščiti glavo in vrat vašega otroka pred opeklinami od sonca. Elastika na zadnji strani kape zaobjame glavo in kapa tako med igranjem ne pade z glave. Šilt je dovolj velik, da ščiti otrokov obraz.

Pop-in otroška majica z UV filtrom Hummingbird
16,20 €

Otroška majica Hummingbird z UV filtrom iz blagovne znamke Pop-in z zasnovo, ki je odlična rešitev za zaščito vašega otroka pred sončnimi opeklinami. Majica ima zasnovo na zapenjanje in je zaradi prefinjenega podaljška na vratu enostavna za nošenje.

Pop-in Manta Ray otroški pajac proti soncu
25,70 €

Novo

Otroški pajac Manta Ray znamke Pop-in je odlična rešitev, kako zaščititi vašega otroka pred sončnimi opeklinami. Zaradi UV filtra vam otroka ni treba nenehno mazati s kremo za sončenje. S tem čudovitim pajacem je oblačenje enostavno in hitro. Poleg pajaca prejmete še moderno kapo s šiltom.

Pop-in New Gen V2 set
21,80 €

NEW GEN V2, od znamke Pop-in je plenica „vse v enem“ za najlažje previjanje od rojstva do kahljice. Odličen kroj in pritrditev z ježkom vam bo omogočil, da lahko zelo enostavno in hitro menjate plenice. V zelo kakovostnem in prijetnem materialu se bodo dekleta dobesedno počutila, kot da so v bombažni volni.

Pop-in otroška majica z UV filtrom Manta Ray
16,20 €

Otroška majica Manta Ray z UV filtrom iz blagovne znamke Pop-in z zasnovo, ki je odlična rešitev za zaščito vašega otroka pred sončnimi opeklinami. Majica ima zasnovo na zapenjanje in je zaradi prefinjenega podaljška na vratu enostavna za nošenje.

Pop-in otroški kopalni kombinezon Manta Ray
22,30 €

Pop-in Manta Ray kopalke za otroke so odličen način za zaščito vašega otroka pred sončnimi opeklinami brez nenehne zaščite pred soncem. V splošnem vaš otrok ne bo nesrečen niti v hladnejšem morju.

Pop-in Hummingbird otroški pajac proti soncu
25,70 €

Novo

Otroški pajac Manta Ray znamke Pop-in je odlična rešitev, kako zaščititi vašega otroka pred sončnimi opeklinami. Zaradi UV filtra vam otroka ni treba nenehno mazati s kremo za sončenje. S tem čudovitim pajacem je oblačenje enostavno in hitro. Poleg pajaca prejmete še moderno kapo s šiltom.

Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 €

Zgornja plenica popper Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Imajo sponke za enostavno dimenzioniranje in so neprepustne, vendar še vedno zračne.

Pop-in NEW GEN V2 bamboo Blue Puffin
23,30 €

NEW GEN V2 bamboo Blue Puffin, od znamke Pop-in je plenica „vse v enem“ za najlažje previjanje od rojstva do kahljice. Odličen kroj in pritrditev z ježkom vam bo omogočil, da lahko zelo enostavno in hitro menjate plenice. V zelo kakovostnem in prijetnem materialu se bodo dekleta dobesedno počutila, kot da so v bombažni volni.

Pop-in NEW GEN V2 bamboo srednji komplet
219,70 € 2,36 €/kos

Srednji komplet NEW GEN V2, od znamke Pop-in, so pleničke vse v enem za najlažjo menjavo. Set vsebuje 10 plenic Pop-in NEW GEN bamboo V2, 3 nočne plenice Pop-in NEW GEN, ločilne plenice Pop-in in torba za plenice velikosti S. Idealen komplet za celotno sezono previjanja.

Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 €

Zgornja plenica na ježka Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Hlače se zapenjajo na ježka in zadrge za enostavno upravljanje velikosti. Plenice so neprepustne, vendar še vedno zračne.

Pop-in Blue Puffin plenica za novorojenčka
11,70 €

Plenica za novorojenčka, od znamke Pop-in, ima posebej oblikovan sprednji del za novorojenčkov popek. Kroj pleničke je vitkejši in prilagojen za pogosto, ne zelo intenzivno uriniranje novorojenčkov, ko preoblačenje doseže pogostost do 10-krat na dan.

Pop-in NEW GEN V2 Popper bamboo Blue Puffin
23,90 €

NEW GEN V2 Popper bamboo Blue Puffin, od znamke Pop-in, je plenica „vse v enem“ za najlažje previjanje od rojstva do kahljice. Odličen kroj in pritrditev z ježkom vam bo omogočil, da lahko zelo enostavno in hitro menjate plenice. V zelo kakovostnem in prijetnem materialu se bodo dekleta dobesedno počutila, kot da so v bombažni volni.