Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 € 15,11 €

Zgornja plenica na ježka Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Hlače se zapenjajo na ježka in zadrge za enostavno upravljanje velikosti. Plenice so neprepustne, vendar še vedno zračne.

Pop-in Nočne hlačke-24%
14,50 € 11 €

Zadnji kos!

Čas plenic je končan in želite svojega otroka naučiti na kahljico? Velik pomočnik bodo nogavice za nočno vadbo Pop-in, ki malčku omogočajo, da začuti vlago in ga hitro naučijo, da pravočasno zaprosi za kahjico. Narejene so iz neprepustnega materiala in se ponašajo s hitrim absorbiranjem in sušenjem.

Pop-in Playmat podloga-22%
43,90 € 33,90 €

Zadnji kos!

Se radi igrate na prostem? Brez težav in udobno – zahvaljujoč praktični otroški odeji za piknik in igranje Pop-in Playmat, ki je zasnovana za notranjo in zunanjo uporabo. Spodnja stran je sestavljena iz trajne tkanine iz poliestra, laminirane s plastjo PUL, zgornja stran je iz mehkega flisa. Dimenzije odeje so 120 × 120 cm.

Pop-in plenica za novorojenčke 2
11,80 € 11,07 €

Udobna, zračna in hkrati neprepustna – novorojenček vsestransko pleničk Pop-in ne pusti kapljice, hkrati pa otroški koži omogoči dihanje. Primeren je za otroke od 2 do 5,5 kg telesne teže in se enostavno zapre z Velcro. Ima čudovit dizajn s potiskom pojočih ptic.

Pop-in Spodnje hlačke popper
16,40 € 15,11 €

Preprečuje, da bi umazanija ušla iz plenic in zmočila copate – praktične zgornje hlačke znamke Pop-in z zadrgo so pritrjene iz neprepustnega poliestrskega materiala in laminirane s plastjo PUL. Primerno za otroke, ki tehtajo 3,2 do 16 kg, velikost hlačk lahko prilagodite z zadrgami.

Pop-in Spodnje hlačke velcro
16,40 € 15,11 €

Preprečuje, da bi umazanija ušla iz plenic in zmočila copate – praktične zgornje hlačke znamke Pop-in z zadrgo so pritrjene iz neprepustnega poliestrskega materiala in laminirane s plastjo PUL. Primerno za otroke, ki tehtajo 3,2 do 16 kg, velikost hlačk lahko prilagodite z zadrgami.

Pop-in otroški slinček (0 - 6 mesecev)
8,30 € 7,82 €

Ima notranjo stran s puhastim flisom in nepremočljivim zgornjim delom – čudovit otroški torbica znamke Pop-in učinkovito zaščiti otroška slinček primerno ščiti pred umazanijo in razveseli starše s svojim enostavnim vzdrževanjem, saj ga lahko samo obrišete z vlažno krpo. Zahvaljujoč očarljivemu potisku s pojolimi pticami lahko izboljša tudi razpoloženje.

Pop-in otroški slinček, zasnova majice 3 (6 - 18 mesecev)
14,80 € 13,69 €

Omaka na majici se ne bo končala in se ne bo končala – za to bo poskrbela posebna obleka iz blagovne znamke Pop-in, ki je namenjena vsem otrokom, starim od 6 do približno 18 mesecev. Na hrbtni strani je pritrjen s stiskalnimi čepi in vezmi in ima neprepustni zaključek. Če se umaže, jo samo obrišite z vlažno krpo, lahko pa jo tudi operete.

Pop-in plenica NEW GEN V2 bamboo 2
22,90 € 21,24 €

Udobna, zračna in hkrati neprepustna – otroška plenica vse v enem Pop-in NEW GEN V2 bamboo, ne spusti kapljice, hkrati pa otroški koži omogoči dihanje. Primeren je za otroke od 3,5 do 15 kg telesne teže in se enostavno zapre z Velcro. Ima čudovit dizajn s potiskom pojočih ptic.

Pop-in plenica NEW GEN V2 Popper bamboo
22,90 € 21,24 €

Udobna, zračna in hkrati neprepustna – vse v eni plenici Pop-in NEW GEN V2 Popper bamboo, ne spusti kapljice, hkrati pa otroški koži omogoča zračnost. Primerna je za otroke od 3,5 do 15 kg telesne teže in jo je enostavno pritrdite s čepkom. Ima čudovit dizajn s potiskom pojočih ptic.

Pop-in vreča za plenice S
13 € 11,97 €

Kam z umazanimi plenicami? Spravite jih v čudovito in zelo praktično vrečko za plenice znamke Pop-in, ki je prišita iz trpežnega in neprepustnega materiala. Zahvaljujoč dimenzijam 34 × 38 cm ponuja prostor za shranjevanje več plenic in ima preprosto pritrditev s klasično zadrgo in lep dizajn s tiskom pevskih ptic.

Pop-in NEW GEN V2 bamboo Blue Puffin
23,30 € 21,60 €

NEW GEN V2 bamboo Blue Puffin, od znamke Pop-in je plenica „vse v enem“ za najlažje previjanje od rojstva do kahljice. Odličen kroj in pritrditev z ježkom vam bo omogočil, da lahko zelo enostavno in hitro menjate plenice. V zelo kakovostnem in prijetnem materialu se bodo dekleta dobesedno počutila, kot da so v bombažni volni.

Pop-in NEW GEN V2 bamboo srednji komplet
219,70 € 203,71 € 2,19 €/kos

Srednji komplet NEW GEN V2, od znamke Pop-in, so pleničke vse v enem za najlažjo menjavo. Set vsebuje 10 plenic Pop-in NEW GEN bamboo V2, 3 nočne plenice Pop-in NEW GEN, ločilne plenice Pop-in in torba za plenice velikosti S. Idealen komplet za celotno sezono previjanja.

Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 € 15 €

Zgornja plenica popper Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Imajo sponke za enostavno dimenzioniranje in so neprepustne, vendar še vedno zračne.

Pop-in New Gen V2 set
21,80 € 20,16 €

NEW GEN V2, od znamke Pop-in je plenica „vse v enem“ za najlažje previjanje od rojstva do kahljice. Odličen kroj in pritrditev z ježkom vam bo omogočil, da lahko zelo enostavno in hitro menjate plenice. V zelo kakovostnem in prijetnem materialu se bodo dekleta dobesedno počutila, kot da so v bombažni volni.