Playboy Endless Night For Her - EDT
8,40 €

Endless Night by Playboy je ženska cvetlična dišava. Šokantna je in vztrajna. Primerno za zabave z dolgimi noči. Lahko prenese tudi najbolj divje akcije. Zabava se začne z žafranom, italijansko limono in kardamomskim oljem.

Playboy Endless Night For Him - EDT
8,40 €

Deček Endless Night For Him by Play je usnjena dišava za moške, ki imajo draž. Dolga noč, polna odlične zabave. Izstopajte iz množice na zabavi s to krasno dišavo! Italijansko limono, kardamomovo olje in žafran vas bodo pogreli.

Playboy Generation for Men - EDT
5,10 €

Playboy Eau de Toilette je bil ustvarjen za generacijo, ki je vedno „na spletu“, povezana z omrežjem 24/7 in ki na svojih pametnih telefonih deli izkušnje s svetom in je vedno pripravljena na zabavo. Dizajn bočice spominja na obliko pametnih telefonov.

Playboy Hollywood Playboy - EDT
4,60 €

Orientalsko-gozdni vonj hollywoodskega Playboy zajame bistvo osupljivega sveta zvezdnikov. Odpira se z zapeljivimi in provokativnimi citrusnimi notami mandarine, timijana, bergamota in elemske smole, ki dajejo energijsko svežino.

Playboy King Of The Game - EDT
7,40 €

King Of The Game by Playboy je začinjena, lesnata, sveža dišava za moške, ki so luč dneva ugledali leta 2016. Odpira se s toni kardamoma, črnega popra, jägerbomb in črne kave. Potem se prikaže lesno srce in na koncu diši po vaniliji in primofiore limoni. .

Playboy London Playboy - EDT
7,20 €

London je po vsem svetu znan po svojem hrapavem in modernem slogu. To ustreza pakirne vonj London Playboy, ki prinaša sodobne elemente v svoji prvotni klasično zasnovo serije vonj Playboy. Želite biti pravi londonski Playboy ? Prosto pokažite svoj zapeljiv šarm z novo čutno dišavo iz Playboy.

Playboy New York Playboy - EDT
5,50 €

Navdušen nad živahnim življenjem New Yorka je Playboy za moške ustvaril sodobno in zapeljivo dišavo, ki ujame energično bistvo tega sijočega mesta. New York je dom najbolj pogumnih igralcev na svetu in prostor za življenje.

Playboy Play It Wild For Him - deodorant s rozprašovačem
4,20 €

Zadnji kos!

Playboy Play It Wild For Him je izvirna dišava za moške iz leta 2015. Bogata sestava z aromo borovnic, limone in opojne čokolade ustvarja popoln parfum za samozavestnega moškega. Z okolico vključite Playboy Play It Wild. .

Playboy Play It Wild For Him - EDT
6,30 €

Playboy Play It Wild For Him je izvirna dišava za moške iz leta 2015. Bogata sestava z aromo borovnic, limone in opojne čokolade ustvarja popoln parfum za samozavestnega moškega. Z okolico vključite Playboy Play It Wild. .

Playboy Sexy So What - EDT
12,70 €

Sexy So What je prva dišava Playboy, ki jo lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z dišavo Play It Sexy . Ustvarite edinstveno kombinacijo, prilagojeno vašim potrebam. Glavo vonja sestavljajo rum, kumquat in črna drhtavica. Srca pripadajo cvetni listi jasmina, maline in črne potonike.

Playboy VIP For Him - EDT
6,20 €

Playboy lansira še en uspešen par dišav za ženske in moške – VIP For Him in VIP For Her. Moška dišava VIP For Him je uglašena v orientalsko-začinjene tone. Če se želite prekriti v toplih tonih začimb, je ta dišava za vas. Uporablja se lahko samostojno ali v kombinaciji z vonjem My VIP Story.