Playboy New York Playboy - EDT
10,40 € 6 €

Navdušen nad živahnim življenjem New Yorka je Playboy za moške ustvaril sodobno in zapeljivo dišavo, ki ujame energično bistvo tega sijočega mesta. New York je dom najbolj pogumnih igralcev na svetu in prostor za življenje.

Playboy London Playboy - EDT
5,60 € 5,10 €

London je po vsem svetu znan po svojem prodornem in modernem slogu. Temu ustreza tudi vonj London Playboy, ki vnaša zdaj sodobne elemente v svojo prvotno klasično zasnovano serijo vonjav Playboy. Želite biti pravi londonski Playboy ? Prosto pokažite svoj zapeljiv šarm z novo čutno dišavo iz Playboy.

Playboy VIP For Him - EDT
7,60 €

Playboy lansira še en uspešen par dišav za ženske in moške – VIP For Him in VIP For Her. Moška dišava VIP For Him je uglašena v orientalsko-začinjene tone. Če se želite zaviti v tople tone začimb, je ta dišava prava za vas. Uporablja se lahko samostojno ali v kombinaciji z vonjem My VIP Story.

Playboy My VIP Story - EDT
9,60 € 5,60 €

Moja VIP Story je prva moška dišava Playboy ki jo lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z dišavo VIP For Him . Ustvarite edinstveno kombinacijo, prilagojeno vašim potrebam. Vonj glave je sestavljen iz grenivke, limone, bergamota.

Playboy Play It Wild For Him - EDT
6 €

Playboy Play It Wild For Him je izvirna dišava za moške iz leta 2015. Bogata sestava z aromo borovnic, limone in opojne čokolade ustvarja popoln parfum za samozavestnega moškega. Z okolico vključite Playboy Play It Wild. .

Playboy Generation for Men - EDT
6,40 €

Toaletna voda Generation blagovne znamke Playboy je bila ustvarjena za generacijo, ki je vedno „online“, v omrežju 24/7, na svojih pametnih telefonih deli izkušnje s svetom in je vedno pripravljena za party. Dizajn bočice spominja na obliko pametnih telefonov.

Playboy Endless Night For Him - EDT 60 ml + deodorant ve spreji 150 ml-25%
8,10 € 6 €

Odlična cena

Endless Night For Him od Playboy je kožená vůně pro muže, která má říz. Dlouhá noc, plná skvělé zábavy. Vystupte z davu na párty díky této skvělé vůni! Rozproudí vás italský citrón, kardamonový olej a šafrán. Tělo a mysl udrží v tempu kladivník noční, kůra skořice a lístky fialky.

Playboy Endless Night For Her - EDT
6 € 4,40 €

Endless Night by Playboy je ženska cvetlična dišava. Šokantna je in vztrajna. Primerno za zabave z dolgimi noči. Lahko prenese tudi najbolj divje akcije. Zabava se začne z žafranom, italijansko limono in kardamomskim oljem.

Playboy King Of The Game - EDT
6,30 € 5,60 €

King Of The Game blagovne znamke Playboy je začinjena, lesna, sveža dišava za moške, ki je luč dneva ugledala leta 2016. Odpira se s toni kardamoma, črnega popra, jägerbomb in črne kave. Potem se prikaže lesno srce in na koncu diši po vaniliji in limoni primofiore.

Playboy New York Playboy - sprchový gel
3,20 € 2 €

Značka Playboy se nechala inspirovat pulzujícím životem New Yorku a vytvořila moderní a svůdnou vůni pro muže, která zachycuje energickou podstatu tohoto zářícího města. New York je domovem těch nejodvážnějších hráčů světa a místem, kde to žije.

Playboy Endless Night For Him - EDT
8 € 5,80 €

Deček Endless Night For Him by Play je usnjena dišava za moške, ki imajo draž. Dolga noč, polna odlične zabave. Izstopajte iz množice na zabavi s to krasno dišavo! Italijansko limono, kardamomovo olje in žafran vas bodo pogreli.