Plastica penasta sestavljanka Ristanc-26%
14,90 € 10,95 €

Sestavljanka iz pene s snemljivim središčem bo otroke uvedla v njihovo najljubšo igro Ristanc. Posamezni deli pene so izdelani v različnih barvah in oblikah, označeni s številkami od 1 do 10. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne le kot skakalno podlogo, ampak tudi kot preprogo na tleh.

Plastica sestavljanka iz pene, številke
10 € 9,64 €

Penaste sestavljanke s snemljivim središčem uvedejo otroke v različne številke. Posamezni deli iz pene so izdelani v različnih barvah s številkami od 1–9. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne samo kot sestavljanko, ampak tudi kot talno preprogo.

Plastica Delovna miza
16,50 € 15,59 €

Delovna miza za majhne domače mojstre je opremljena z vsem potrebnim orodjem, kot so klešče, izvijači, ključ, kladivo, žaga. Vse je mogoče zlahka zložiti in tako ustvariti delovno mizo s prostorom za shranjevanje, kavlji za obešanje in različnimi policami.

Plastica Zdravniški komplet / miza
16,50 € 15,59 €

Odlična igrača za bodoče zdravnike. Set vsebuje vse, kar zdravnik potrebuje: škarje, pinceto, očala, klešče, stetoskop, ogledalo in drugo. Vse je mogoče enostavno zložiti in nato uporabiti kot stol ali stopničko.