Plastica kozmetični komplet/miza
16,80 €

Kozmetična miza za majhne lepotičke je opremljena z vsemi potrebnimi orodji, kot so ogledalo, sušilec za lase, glavnik, lak za nohte, šminka in z različnimi dodatki. Vse je mogoče enostavno zložiti in nato uporabiti kot stolček ali marjetica.

Plastica Penasta sestavljanka Tetris
13,70 €

Sestavljanka iz penastih delov, ki se morajo pravilno prilegati skupaj, da tvorijo kvadratno blazinico. Razvija ročno spretnost in podpira otrokovo domišljijo.

Plastica Delovna miza
15,90 €

Delovna miza za majhne domače mojstre je opremljena z vsem potrebnim orodjem, kot so klešče, izvijači, ključ, kladivo, žaga. Vse je mogoče zlahka zložiti in tako ustvariti delovno mizo s prostorom za shranjevanje, kavlji za obešanje in različnimi policami.

Plastica Zdravniški komplet / miza
15,90 €

Odlična igrača za bodoče zdravnike. Set vsebuje vse, kar zdravnik potrebuje: škarje, pinceto, očala, klešče, stetoskop, ogledalo in drugo. Vse je mogoče enostavno zložiti in nato uporabiti kot stol ali stopničko.

Plastica penasta sestavljanka Abeceda
16,70 €

Sestavljanka iz pene s snemljivim središčem, otrokom predstavijo različne črke. Posamezni deli pene so izdelani v različnih barvah in črkah abecede. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne samo kot komplet, ampak tudi kot talno preprogo.

Plastica penasta sestavljanka Ristanc
11,10 €

Sestavljanka iz pene s snemljivim središčem bo otroke uvedla v njihovo najljubšo igro Ristanc. Posamezni deli pene so izdelani v različnih barvah in oblikah, označeni s številkami od 1 do 10. Lahko jih je enostavno sestaviti in uporabiti ne le kot skakalno podlogo, ampak tudi kot preprogo na tleh.