Plantur39 Nutri-kofeinski šampon za podporo rasti las
11,70 € 11,10 €

Plantur 21 -kofeinski kompleks v Plantur 21 med umivanjem doseže lasne korenine. Kofein aktivira oskrbo lasnih korenin z energijo in ohranja lase aktivne za daljšo rast. Idealna izbira za barvane in naporne lase.

Plantur39 Longhair Nutri-kofeinski šampon za podporo rasti las
9,10 €

Plantur 21 Longhair Nutri- Plantur 21 šampon izboljša naravno rast las in daje vašim lasem dnevni odmerek energije. Vsebovani kompleks nutrije-kofeina poveča vaše možnosti za dolge lase. Poleg tega mikrohranila, kot so biotin, magnezij, kalcij in cink, zagotavljajo, da vaši lasje nenehno rastejo.

Plantur39 Color rjavi balzam za rjave lase
8,70 €

Color rjavi balzam poveča učinek šampona, s katerim je barva las še bolj sijoča. Pokrite so prve sive dlake in ponovna rast – barva je bolj sijoča z vsako uporabo balzama. Vaši lasje bodo bolj sijoči, gladki in jih bo lažje razčesati.

Plantur39 Fito-kofeinski tonik za podporo rasti las
11,90 €

Fito-kofeinski kompleks hitro prodre v lasišče in lasne mešičke, kjer ustvari zalogo aktivne snovi, ki zadostuje za 24 ur. Naravno pridobljene fitoaktivne snovi ščitijo lasišče pred učinki zniževanja ravni estrogena. Idealna izbira za ženske, ki si las ne umivajo vsak dan.

Plantur39 Color Silver balzam, ki nevtralizira rumene tone
8,70 €

Plantur 39 Color Silver Balm poveča učinek šampona in barva las je še bolj sijoča. Na površini las se nabirajo vijolični pigmenti in odstranjujejo neželen rumen odtenek – srebrni sijaj je z vsako uporabo balzama močnejši. Vaši lasje bodo bolj sijoči, gladki in jih bo lažje razčesati.

Plantur39 Fito-kofeinski šampon Color Brown za rjave lase
12,60 €

Šampon Color Brown Phyto-kofein prinaša bogatejšo rjavo in sijočo barvo z vsakim pranjem las. Neprijetni prvi sivi lasje in svetle korenine so pokriti. Z vsakim umivanjem se na površini las kopičijo pigmenti in barva postane intenzivnejša.

Plantur39 Nutri Balm Longhair za dolge lase
8,40 €

Pravilna vsakodnevna nega je nujna za dolge in močne lase. Styling in barvanje ali prekomerna vročina med sušenjem in likanjem las predstavljajo breme in škodo. Nutri balzam vsebuje hranilne snovi, kot je kašmir, zaradi katerih bodo vaši lasje brez obremenitve sijoči in gladki.