Plan Toys Dirkač na poševni stezi
52,70 € 50,62 €

Zadnji kos!

Lesena dirkalna steza s tremi barvnimi avtomobilčki. Spustite avto po stezi in vidite, kateri bo najhitrejši. Avtomobilčke lahko ponovno spuščate in opazujete, kako pada s steze.

Plan Toys kreativna in ustvarjalna tabla
33,50 € 32,10 €

Sledite vzorcem ali ustvarite mojstrovino na kreativni tabli od ekološkega podjetja Plan Toys. Vključuje leseno desko, 3 vzorčne kartice in 50 barvnih zatičev dveh različnih velikosti.

Plan Toys Moj prvi fotoaparat
14,10 € 13,66 €

S tem fotoaparatom ustvarite čudovite slike svojega okolja! Osredotočite se, izostrite **, pritisnite kamero in si oglejte različne slike **skozi lečo.

Plan Toys pomivalno korito in hladilnik
70,32 €

Zadnji kos!

Dopolnite svojo malo kuhinjsko s tem lesenim kompletom pomivalnega korita in hladilnika od ekološke znamke Plan Toys. Zahvaljujoč majhni teži se lahko komplet premakne in postavi tam, kjer je potreben.

Plan Toys prenosna hišica za lutke
165,98 €

Zadnji kos!

Sestavite si otroško hišico za lutke po svoji domišljiji. Hišica sestoji iz treh enot, ki jih lahko razvrstite in premikate na različne načine. – Vsebuje skupno 20 kosov.

Plan Toys Pexeso - Čustva
26 €

Zadnji kos!

Komplet vsebuje 24 lesenih žetonov z različnimi čustvi. V tej igri spomina se otroki učijo med seboj povezati 2 čustvi. Skupaj s svojimi otroki se naučite povezav med barvami in čustvi, zraven pa še izpilite svojo angleščino.

Plan Toys natikanje pastelnih korald
17,60 € 16,77 €

Povleci vrvico skozi vse oblike! Otroci se ob natikanju korald zelo zabavajo. Otroke spodbuja k razvijanju motoričnih sposobnosti, ustvarjalnosti, koncentracije in potrpežljivosti.

Plan Toys žvižgajoča žoga
13,30 € 12,71 €

Zadnji kos!

Žoga spodbuja otroke k raziskovanju zvoka, razvija motoriko z stiskanjem in potiskanjem. Ko pritisnete na gumb, žoga odda zvočni signal, ki stimulira otroški zvok.

Plan Toys Dvojni boben
30,90 € 28,68 €

Zadnji kos!

Dvojni ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Plan Toys Veterinarski set
29,80 € 28,93 €

S tem kompletom naučite in spodbujate svoje otroke, kako zdraviti in oskrbovati živali. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za oskrbo ranjenega kužka ali mačke. Otroci lahko tako izkusijo zahtevno nalogo pravega veterinarja.

Plan Toys Oblikovalski komplet - Kocka
22,30 € 19,83 €

Kocka v obliki naravnega ročnega klopotka ima dva obroča, ki pri tresenju dajejo prijeten zvok. Tanek les je primeren za zelo majhne roke.

Plan Toys Zbiranje jagod
21,16 €

Zadnji kos!

Vam uspe obrati vse jagode z grmička? Pri cvetličnem lončku se najprej sestavi drevo, zelen vstavek in nato deblo. Na steblo se obesi posamezne jagode, ki se obirajo s pomočjo lopatk. Toda pazljivo, nobena jagoda ne sme pasti!

Plan Toys Veterinarski set - Odprta embalaža-14%
29,80 € 25,60 €

Odprta embalaža

S tem kompletom naučite in spodbujate svoje otroke, kako zdraviti in oskrbovati živali. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za oskrbo ranjenega kužka ali mačke. Otroci lahko tako izkusijo zahtevno nalogo pravega veterinarja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Plan Toys Kroket
39,03 €

Zadnji kos!

Priljubljena vrtna igra kroket, zasnovana posebej za otroke. V paketu, za 2–4 igralce, boste našli klube, žogice in cilje, vse pakirane v elegantno platneno vrečko za nošenje čez ramo.

Plan Toys pastelni obročki za zlaganje
13,21 €

Zadnji kos!

Pastelen komplet obročkov pomaga otrokom, da se naučijo barv in velikosti. Otroci se naučijo polagati barvne obroče na palico in to končati s kroglo. Obroči so nežne pastelne barve.

Plan Toys Ritmičen boben
35,56 €

Ritmičen boben je odlična glasbena igrača, s katero otrok spozna prve ritme in otroške pesmi. Hkrati bodo otroci vadili koordinacijo gibanja in se učili dojemanja melodije.

Plan Toys Plošča z geometrijskimi oblikami
22,80 €

Lesena plošča s pisanimi geometrijskimi oblikami izvaja logično razmišljanje, barve in oblike. Barvna igra bo pritegnila otrokovo pozornost in bo zagotovo želel ugotoviti, kam pripada oblika.

Plan Toys set za otroške domače ljubljenčke
30,96 €

S tem kompletom otroke spodbujate, da se naučijo odgovornosti, preden bodo skrbeli za prave živali. Komplet vsebuje: hrano, posodo, krtači, igračo (žoga), ovratnico, potni list in transporter.

Plan Toys Razvrščanje oblik
34,60 €

Igra, v kateri najmlajši že izvajajo fine motorične spretnosti in se seznanijo z osnovnimi oblikami. Igra je idealna za otroke od enega leta starosti. Podjetje Plan toys uporablja reciklirane materiale da so popolnoma brez odpadkov.

Plan Toys boben

Plan Toys boben

Ocena: 4,6
25,29 €

Veliki leseni boben, dopolnjen z leseno palico, razvije otrokove fine motorike in slušno zaznavanje. Ta boben je zelo priljubljeno orodje za vse predšolske otroke.

Plan Toys uravnotežena ladja
20,88 €

Vrzite kocko, da vidite katera barva je padla. Nato izberite žival z isto barvo. Igralec, ki pritrjuje živali, mora biti previden, da jadrnica ne pade. Ladja pomaga otrokom pri razvoju motoričnih spretnosti.

Plan Toys Bobrov jez
22,25 €

Pomagajte bobru pri gradnji jezu. Uporabite paličko za odstranjevanje posameznih delov. Toda pazite, da ne spodnesete bobra. Kdo reši bobrovo življenje, zmaga.

Plan Toys Set - Morske živali
22,08 €

Set morskih živali so odlična dodatna oprema za igranje najmlajših otrok. Simpatične lesene živali se popolnoma prilegajo otrokovi roki in igranje z njimi pomaga razvijati domišljijo in motorične sposobnosti otrok.

Plan Toys podmornica
16,02 €

Vzemite podmorsko plovilo in se odpravite na ogled. Potopite se globoko in raziščite globine podvodnega sveta! Po potopitvi v vodo, lahko s podmornice škrobite. Spodbuja ustvarjalno igro.

Plan Toys jadrnica s severnim medvedom
13,49 €

Živahen severni medved je priplul direktno iz severnega pola. In se že veseli igranja v kopalni kadi. Vsi deli razen jadra se lahko tudi potopijo in tako otroku delajo družbo med kopanjem.

Plan Toys Barvni valj
13,61 €

Barvni leseni valj pomaga pri razvoju vašega otroka. Med potiskanjem ustvari zvok, ki spodbuja sluh pri otrocih, vrtljivi večbarvni leseni pulti pa spodbujajo otrokov vid.

Plan Toys igrača s ključi
13,49 €

Svetli in barviti ključi izboljšajo otrokove motorične sposobnosti, medtem ko jih stresajo. Igračo lahko otrok enostavno drži v roki.

Plan Toys senzorične krogle
22,22 €

Tri različne vrste senzoričnih žog za vadbo vizualnih, slušnih in otipnih veščin. Za boljšo orientacijo so kroglice v treh barvah. Vadite različne občutke z vašim otrokom.

Plan Toys stenski otroški meter, dinozavri
24,73 €

Redno merite svoje otroke s tem veselim barvnim merilnikom dinozavrov. Z vrvico se ga preprosto namesti na steno – poskrbel bo, da bo otroškasoba videti izjemno prijetno. Fabric meter vsebuje 4 odstranljive odtise lesenih dinozavrov, na katere lahko napišete otrokovo ime in trenutno višino.

Plan Toys Komplet za kopanje - morsko življenje
22,88 €

Škropite in ustvarjajte valove s tem kompletom za kopanje! Zabava se nikoli ne konča! Plavite z vodnimi figurami, napolnite jih z vodo in pršite z njimi. Samo pazite, da ne boste poškropili svojih staršev!

Plan Toys Senzorične kocke
13,47 €

Komplet senzoričnih kock vsebuje 15 delov, ki z računanjem in sestavljanjem različnih oblik, otrokom pomagajo pri učenju geometrije, oblik in ulomkov. Otroci ustvarjajo in sestavljajo oblike po svoji domišljiji.

Plan Toys Tolkala
61,42 €

Izstopajte s tem glasbenim kompletom v otroški velikosti. Vsak otrok lahko postane nov Ringo, če bo dovolj vadil, s tem kompletom pa se obenem lahko še zabava. Vadite ritem in koordinacijo rok z bobni Plan Toys.

Plan Toys jadrnica s pingvinom
13,56 €

Mali pingvin je priplul direktno iz severnega pola. In se že veseli igranja v kopalni kadi. Vsi deli razen jadra se lahko tudi potopijo in tako otroku delajo družbo med kopanjem.

Plan Toys Otroška avtomobilska igračka
16,05 €

Ta barvni avtomobil ima fleksibilno ″telo″, ki se odziva na dotik vašega otroka. Pomaga oblikovati vizualne in gibalne sposobnosti. Med igro se vsak kos lepo premakne, kar bo zadovoljilo otroke.

Plan Toys Parkirna garaža
57,01 €

Hitra vožnja z avtomobili se lahko začne! Na najvišjem nadstropju večnadstropnega parkirišča je tudi heliport. Črna zasnova te garaže je idealna za razvoj ustvarjalnosti, uporabite samo belo kredo. Otroci lahko barvajo več parkirnih mest, smerne puščice, delijo steze, številske kraje itd.

Plan Toys pretakajoče posode
18,06 €

Zabavna vodna igračka, pri kateri se po treh posodah pretaka voda. Otroci lahko eksperimentirajo z vodo in različno velikostjo posod. Kako hitro ali počasi se voda pretaka po posodah?

Plan Toys sestavljiva raketa
22,80 €

Komplet barvnih delov, ki se zlagajo na spodnji del z nogami in tako tvorijo raketo. -Igra pomaga otrokom razvijati domišljijo, motoriko, jih uči o barvah in oblikah.

Plan Toys Uravnoteženi kaktus
28,88 €

Zabavna igra za štiri male igralce. Kaktus preprosto ne stoji! Kdo bo zadnji, ki bo zgradil kaktus tako, da stoji? Potrebuje strategijo, uravnoteženje in zagotovo zmago! Priporočamo za otroke od tretjega leta starosti.

Plan Toys čistilni komplet
30,31 €

Čistilni komplet za vaše najmlajše pomočnike. Čistite doma skupaj z vašimi otroki in spoznajte, da čiščenje ni le dolgočasno opravilo. Otroci se naučijo občutka za red in čistočo okrog sebe.

Plan Toys EKO sadje na rezalni deski
23,56 €

Komplet 5 vrst sadja ne sme manjkati nobeni mali kuharici. Posamezni kosi so opremljeni z velcro trakovi, ki omogočajo, da lahko znova in znova „narežete“ sadja.

Plan Toys Moj prvi telefon
13,65 €

Pokličite s tem telefonom! Povečevalnik zaslona in barvne kroglice na številčnici ustvarjajo čudovito igračo za interaktivne igre. Pomaga razviti otrokove spretnost in kognitivne sposobnosti. 

Plan Toys ovca za sestavljanje
22,73 €

Otroci lahko skupaj sestavljajo ustrezne barve, tako da tvorijo ovčko. Ovčka sestavljajo okrogli deli in glaven del z glavo.

Plan Toys Razvrščanje oblik in velikosti
22,78 €

Barvna igra za vadbo barv, oblik in velikosti. Plošča z luknjami v katere se ujema zgolj ena možnost. Naj vaši otroci raziščejo in preizkusijo, kam sodijo določene oblike in velikosti ter s tem razvijajo fine motorične spretnosti, pozornost in fokus.

Plan Toys Sodobna hiša za lutke
216,18 €

Iz te neverjetne dvonadstropne hiše ustvarite najlepše kraljestvo za punčke. Hiša je zasnovana tako, da se je mogoče enostavno premikati z nastavljivimi stenami, tako da imajo otroci tudi dovolj prostora za življenje v pohištvu in njegovem nadaljnjem ravnanju.

Plan Toys Ura

Plan Toys Ura

Ocena: 4,5
41,36 €

Ta barvita ura prijaha od ekološkega podjetja Plan Toys. Ura vključuje kartice, ki jih lahko postavite na vrh ure, tako da lahko otroci združijo svoje dejavnosti z določenim časom.

Plan Toys Ustvarjalna hišica za lutke
161,78 €

Postanite arhitekt in naredite svojo hišico za lutke po vaših željah. Hiša ima tri dele, ki jih lahko sestavite po vaših lastnih zamislih. Ustvari se lahko do deset tipov hiš. Hiša je opremljena z enim premičnim stopniščem, dvema strešnima elementoma s solarnimi paneli.

Plan Toys Hoduljica z vozičkom
67,52 €

Hoduljica in voziček v enem. Naučite svoje majhne otroke, da hodijo lahkotno, varno in igrivo. Hoduljica ima dva nastavljiva višinska položaja, tako da lahko raste z vašim dojenčkom. Usposabljanje za usklajevanje, motorične sposobnosti in socialno dojemanje, vse s tem odličnim vozičkom.

Plan Toys jadrnica z morskim levom
12,74 €

Majhna jadrnica, ki je videti, kot da je pravkar priplula s Severnega pola. V kompletu je prisrčen morski lev. Vsi deli razen jadra se lahko tudi potopijo in tako otroku delajo družbo med kopanjem.