Perwoll pralni gel Renew Advanced Black, 3 l, 60 pranj
7,90 €

6,90 €

Odlična cena

Pralni gel Perwoll Renew Advanced Black je zasnovan z misljo na vaša oblačila. S svojo formulo ščiti vlakna in preprečuje bledenje barv. Idealen je za pranje temnih oblačil, saj zmanjšuje njihovo bledenje ter ohranja intenzivno temne barve.. V pakiranju je 3 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Wool&Silk, 3 l
11,90 €

7,90 €

Perwoll pralni gel Wool&Silk z učinkom obnavljanja vlaken je idealen za pranje volne, svile in drugih finih materialov. 3-litrsko polnjenje zadostuje za 50 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced Color, 3 l, 60 pranj
7,90 €
7,74 €

Pralni gel Perwoll Renew Advanced Color je zasnovan z misljo na vaša oblačila. S svojo formulo ščiti vlakna in preprečuje bledenje barv. Idealen je za pranje barvnih oblačil, saj zmanjšuje bledenje barv ter pomaga ohranjati njihovo intenzivnost. V pakiranju je 3 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced White, 3 l, 60 pranj
7,90 €
7,74 €

Pralni gel Perwoll Renew Advanced White je zasnovan z misljo na vaša oblačila. S svojo formulo ščiti vlakna in preprečuje bledenje barv. Idealen je za pranje belih oblačil. V pakiranju je 3 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Care & Refresh, 3,6 l, 60 pranj
8,91 €

Pralni gel Perwoll Care&Refresh z Deo tehnologijo je zasnovan posebej za pranje modnih oblačil, izdelanih iz mešanih ali sintetičnih materialov. S svojo formulo nevtralizira neprijetne vonjave oblačil. V pakiranju je 3,6 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Care & Repair, 3 l, 60 pranj
7,90 €
7,74 €

Perwoll Care&Repair pralni gel je detergent za obnovo tkanin, saj zmanjšuje muckanje in površinski piling – prepletanje vlaken. Poskrbi za vidno obnovljena oblačila po vsakem pranju. V pakiranju je 3 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Wool & Delicates, 3 l, 60 pranj
7,90 €
7,74 €

Perwoll Wool&Delicates pralni gel je namenjen pranju volnenih in svilenih oblačil ter oblačil iz drugih finih, občutljivih materialov. Nežno neguje in ščiti oblačila med vsakim pranjem. V pakiranju je 3 l gela, kar zadostuje za do 60 pranj.


Perwoll pralni gel Sport, 2,7 l, 45 pranj
5,79 €

Perwoll Sport pralni gel je zasnovan za pranje športnih oblačil. Formula ReFresh bo poskrbela, da boste občutili svežino tudi med vadbo. Odlikuje ga patentirana tehnologija proti neprijetnim vonjem. V pakiranju je 2,7 l gela za 45 pranj.


Perwoll pralni gel Care & Repair, 2,7 l, 45 pranj
5,79 €

Perwoll Care&Repair pralni gel je detergent za obnovo tkanin, saj zmanjšuje muckanje in površinski piling – prepletanje vlaken. Poskrbi za vidno obnovljena oblačila po vsakem pranju. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced Effect Color, 2,7 l, 45 pranj
6,96 €

Odkrijte Perwoll Renew Advanced Effect Color pralni gel. Zaznamuje ga izboljšana formula, razvita posebej za aktivno nego oblačil. Gladi vlakna, s čimer jih obnavlja, preprečuje bledenje in ohranja intenzivnost barv. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced Black, 2,7 l, 45 pranj
5,79 €

Pralni gel Perwoll Renew Advanced Black je zasnovan z misljo na vaša oblačila. S svojo formulo ščiti vlakna in preprečuje bledenje barv. Idealen je za pranje temnih oblačil, saj zmanjšuje njihovo bledenje ter ohranja intenzivno temne barve.. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced Color, 2,7 l, 45 pranj
5,79 €

Pralni gel Perwoll Renew Advanced Color je zasnovan z misljo na vaša oblačila. S svojo formulo ščiti vlakna in preprečuje bledenje barv. Idealen je za pranje barvnih oblačil, saj zmanjšuje bledenje barv ter pomaga ohranjati njihovo intenzivnost. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni gel Wool & Delicates, 2,7 l, 45 pranj
5,79 €

Perwoll Wool&Delicates pralni gel je namenjen pranju volnenih in svilenih oblačil ter oblačil iz drugih finih, občutljivih materialov. Nežno neguje in ščiti oblačila med vsakim pranjem. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni gel Renew Advanced Effect Black, 2,7 l, 45 pranj
6,96 €

Odkrijte Perwoll Renew Advanced Effect Black pralni gel. Zaznamuje ga izboljšana formula, razvita posebej za aktivno nego oblačil. Gladi vlakna, s čimer jih obnavlja, preprečuje bledenje in ohranja intenzivnost barv. V pakiranju je 2,7 l gela, kar zadostuje za do 45 pranj.


Perwoll pralni detergent Gold Care&Repair, 3 l, 50 pranj
6,55 €

5,65 €

Perwoll pralni detergent Care&Repair z učinkom obnavljanja vlaken je idealen za pranje volne, svile in drugih finih materialov. Zmanjšuje obrabo oblačil, ki so po pranju s tem detergentom izredno mehka in sveža. 3-litrsko polnjenje zadostuje za 50 pranj.


Znamka Perwoll Henkel je detergent za pranje občutljivih tkanin, ki potrebujejo posebno skrb, obenem pa ohranjajo svojo gladkost, mehkobo in barvno obstojnost. Perwoll je idealen za pranje volnenih oblačil in občutljivih tkanin v svetlih, temnih ali belih barvah. Ohranja obliko in mehkobo perila ter zahvaljujoč svoji inovativni sestavi celo obnavlja intenziteto barv.

Naj vaša oblačila ohranijo sijaj in mehkobo z izredno nego blagovne znamke Perwoll.

Znamka Perwoll Henkel je detergent za pranje občutljivih tkanin, ki potrebujejo posebno skrb, obenem pa ohranjajo svojo gladkost, mehkobo in barvno obstojnost. Perwoll je idealen za pranje volnenih oblačil in občutljivih tkanin v svetlih, temnih ali belih barvah. Ohranja obliko in mehkobo perila ter zahvaljujoč svoji inovativni sestavi celo obnavlja intenziteto barv.

Naj vaša oblačila ohranijo sijaj in mehkobo z izredno nego blagovne znamke Perwoll.