Penhaligons Douro - EDC
62,30 € 57,60 €

Douro je aromatična dišava za moške, ki so jo lansirali leta 2004. Glava vsebuje apno, limono, mandarino, baziliko, geranijo in sivko. V srcu boste začutili šmarnico in grenko oranžno esenco (neroli).

Penhaligons Eau Sans Pareil - EDT
61,40 €

Eau Sans Pareil iz kolekcije The Anthology je ženska dišavna aromatična dišava z bogato sestavo. Začelo se je leta 2011. .

Penhaligons English Fern - EDT
53,30 € 50,30 €

English Fern je aromatičen štirinožni vonj za moške in ženske. Glava vsebuje značilno sivko in geranijo. Srce je bistvo klinčkov. Osnovo dopolnjujejo sandalovina, pačuli in vetiver. Izstreljena je bila leta 1890. .

Penhaligons Esprit Du Roi - EDT
62,30 €

Esprit Du Roi iz kolekcije The Anthology je moška dišava citrusov z bogato sestavo, v kateri prevladujejo začetni citrusni toni. Srce nosi v cvetni liniji z klinčki. Osnovo dopolnjujejo maline skupaj z lesnimi, jantarnimi in mahovnimi esencami, vetiverom in pačulijem. Začelo se je leta 2011. .

Penhaligons Gardenia - EDT
59,70 € 56,70 €

Gardenia je razkošna cvetna dišava za ženske. Glava vsebuje svež bergamot, zelene tone, rabarbara, vijolična, hijacinta in magnolija. V srcu boste začutili gardenijo, vrtnico, ylang-ylang, tuberozo, jasmin, šmarnico in pikantno piko v obliki nageljnovih žbic in cimeta.

Penhaligons Iris Prima - EDP
49 €

Zadnji kos!

Iris Prima je moška, cvetlično-lesnata dišava za ženske in moške. Glava vsebuje svež bergamot in nežno roza poper. V srcu boste začutili jasmin skupaj z irisom. Sestavo zapirajo usnje, sandalovina, vetiver, topla ambergris, sladka vanilija in benzoinska smola. Začelo se je leta 2013. .

Penhaligons LP No. 9 - EDT
51,20 € 47,80 €

LP št. 9 je luksuzna dišava za ženske. Glava je sestavljena iz močne sivke, svežega bergamota in limone, pehtrana in geranije. Jasmin, vrtnica in nageljni se združujejo v čisto cvetnem srcu. Sestavo zaprejo Virginia cedra, topla ambergris, aromatičen cimet, pačuli, mošus in sladka vanilija.

Penhaligons Orange Blossom - EDT
68,20 € 58 €

Orange Blossom je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glava vsebuje svežo limono, bergamot in grenko oranžno esenco, vijolične liste in začinjene tone roza popra in kardamoma. V srcu se z oranžnimi mešanicami zlivajo cvetne črte jasmina, tuberoze, vrtnice, orhideje in breskve.

Penhaligons Peoneve - EDP
68,20 € 66,10 €

Peoneve je cvetna dišava za ženske. Glavo sestavljajo vijolični listi, v srcu boste čutili jasmin, vrtnico in potonike. Kompozicijo zaprejo vetiver, mošus in kašmir. Začelo se je leta 2012. .

Penhaligons Zizonia - EDT
68,20 € 54,60 €

Zizonia je orientalska lesnata dišava za ženske. V uvodu, začinjenem s citrusi, boste začutili bergamot, pomarančo, koriander in kardamom. Srcu doda kombinacija sivke in geranije, ki jo dopolnjuje ingver, poper, kuma in muškatni oreh.