Parodontax Complete Protection Extra Fresh, 75 ml, 3 kosi
10,72 € 3,57 €/kos

Zadnji kos!

Nov Parodontax Complete Protection je več kot le navadna zobna pasta. je kombinacija naše najbolj napredne zobne paste za zdrave dlesni s sestavinami, ki pomagajo zobe ohranjati močne. Prinaša 8 koristi za močnejše zobe in bolj zdrave dlesni. Pakiranje 3 kosov za ugodno ceno.

Parodontax Classic zobna pasta brez fluora, 3 x 75ml
8,23 € 2,74 €/kos

Parodontax Classic je zeliščna zobna pasta brez fluora, ki klinično dokazano pomaga zmanjševati krvavenje dlesni. Kombinacija sode bikarbone in naravnih izvlečkov šestih zelišč ustvarja posebno intenziven okus. Pakiranje vsebuje 3 zobne paste po 75 ml.

Parodontax zobna pasta Fluorid, 3 x 75 ml
7,22 € 6,40 € 2,13 €/kos

Parodontax® Fluorid je zeliščna zobna pasta z vsebnostjo fluorida, ki klinično dokazano pomaga zmanjševati krvavenje dlesni. Kombinacija sode bikarbone in naravnih izvlečkov šestih zelišč ustvarja posebno intenziven okus. Pakiranje vsebuje 3 zobne paste po 75 ml.

Parodontax zobna pasta Extra Fresh, 3 x 75 ml
10,30 € 7,71 € 2,57 €/kos

Parodontax Extra Fresh je zeliščna zobna pasta z vsebnostjo fluorida, ki klinično dokazano pomaga zmanjševati krvavenje dlesni in in zagotavlja izjemno svež zadah. Kombinacija sode bikarbone in naravnih izvlečkov šestih zelišč ustvarja posebno intenziven okus. Pakiranje vsebuje 3 zobne paste po 75 ml.

Parodontax zobna pasta Whitening, 3 x 75 ml
7,76 € 6,99 € 2,33 €/kos

Odlična cena

Parodontax® Gentle Whitening je zeliščna zobna pasta z vsebnostjo fluorida, ki klinično dokazano pomaga zmanjševati krvavenje dlesni in obnavlja naravno belino zob. Kombinacija sode bikarbone in naravnih izvlečkov šestih zelišč ustvarja posebno intenziven okus. Pakiranje vsebuje 3 zobne paste po 75 ml.

Parodontax zobna pasta Fluoride, 75 ml
3,31 €

Parodontax Fluoride je zobna pasta za beljenje s fluoridom in klinično testiranim delovanjem, ki pomaga zmanjševati krvavenje dlesni. Kombinacija jedilne sode in naravnih ekstraktov iz šestih zelišč ustvari izjemno intenziven okus.

Parodontax zobna pasta Classic, 75 ml
3,27 €

Parodontax® Classic je zobna pasta za beljenje brez fluorida, s klinično testiranim delovanjem, ki pomaga zmanjševati krvavenje dlesni. Kombinacija jedilne sode in naravnih ekstraktov iz šestih zelišč ustvari izjemno intenziven okus.

Parodontax Complete Protection Whitening, 75 ml
4,95 €

Nov Parodontax Complete Protection je več kot le navadna zobna pasta. Je kombinacija naše najnaprednejše zobne paste za zdrave dlesni s sestavinami, ki pomagajo zobe ohranjati močne. – Prinaša 8 koristi za močnejše zobe in bolj zdrave dlesni.

Parodontax Complete Protection Extra Fresh, 75 ml
4,99 €

Nov Parodontax Complete Protection je več kot le navadna zobna pasta. je kombinacija naše najbolj napredne zobne paste za zdrave dlesni s sestavinami, ki pomagajo zobe ohranjati močne. Prinaša 8 koristi za močnejše zobe in bolj zdrave dlesni.

Parodontax Zobna pasta Extra Fresh, 75 ml
3,90 €

Zadnji kos!

Zobna pasta parodontax Extra Fresh pomaga ustaviti in preprečiti krvavenje dlesni, poleg tega pa v ustih vzdržuje občutek čistoče in svežine še ure po umivanju. Prostornina 75 ml.

Parodontax zobna pasta Whitening, 75 ml
3,96 €

Zadnji kos!

Zobna pasta Parodontax Whitening s fluoridom pomaga ustaviti in preprečiti krvavenje dlesni. Natančno odstranjuje madeže z zob in jim povrne njihovo naravno belino.

Parodontax zobna pasta Ultra Clean, 75 ml
3,90 €

Zobna pasta paradontax Ultra Clean odstranjuje bakterije, ki povzročijo krvavenje dlesni invzdržuje zdrave dlesni, močne zobe in izjemen občutek čistoče in svežine v ustih. Prostornina 75 ml.