PacaPod previjalni nahrbtnik PICOS-16%
131,71 € 110 €

Zadnji kos!

Pacapod PICOS je previjalni nahrbtnik primeren za po mestu ali v gorah. Odlično se poda obema staršema. Če imate radi udobje in proste roke, potem je tu za vas Picos nahrbtnik! Eleganten in praktičen nahrbtnik, ki lahko visi na ročaju vozička ali na rami.

PacaPod CROYDE torbica-24%
175,60 € 132,60 €

Zadnji kos!

Croyde je odlična torbica za vikend izlete ali daljša potovanja. Usnjeni dodatki in pozlačeni dekorativni elementi odlikujejo to torbico in ji nudijo brezčasen izgled. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik
116,90 €

Zadnji kos!

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

PacaPod termo torbica
18,10 € 17,60 €

Zadnji kos!

Elegantna in modna termo torba PacaPod bo razveselila aktivne starše in male popotnike. Vanjo lahko pospravite do 4 otroške stekleničke, s torbo pa bodo ohranile svojo vsebino na želeni temperaturi do 3 ure. Zaradi zaponke jo preprosto pripnete na ročaj vozička, tako da jo boste imeli vedno pri roki.

PacaPod Hastings Pack - previjalni nahrbtnik
126,97 €

HASTINGS PACK previjalni nahrbtnik, od znamke PacaPod, preseneti ne samo s svojim elegantnim dizajnom, ampak tudi s praktičnimi dodatki. Nahrbtnik je opremljen z žepom za mobilni telefon, termo torbo, torbo za plenice in karabinom za ključe.

PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice, zlat
47,60 € 41,06 €

Nahrbtnik za mamice ima prostornino 5 l. Vsebuje 3 majhne žepe za razdelitev vaših manjših predmetov. Podloga s mikroflisom za predmete, občutljive na praskanje, kot so očala in telefon. PacaPod Freedom v zlati barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

PacaPod Hartland Pack nahrbtnik
150,30 € 146,19 €

Eleganten in moden nahrbtnik Hartland Packznamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

PacaPod Termo torba – mono karta
20,57 €

Moderna termo torba za malico znamke PacaPod se enostavno razstavi zaradi praktičnega sistema zadrg. V termo torbo lahko pospravite do 4 otroške stekleničke. V splošnih pogojih lahko pijače ohranja pri željeni temperaturo do 3 ure.

PacaPod Firence Pack torba, rjava
189,90 € 184,41 €

Eleganten in moden nahrbtnik ter torba v enem Firenze Pack znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

PacaPod PICOS - nahrbtnik za previjanje
139,03 €

PICOS nahrbtnik za previjanje, od znamke PacaPod, lahko preprosto pritrdite na voziček. Nahrbtnik je opremljen s številnimi praktičnimi dodatki, kot so žep za mobilni telefon, termo torba, torba za menjavo in sponka za ključe.

PacaPod SAUNTON - previjalna torba in nahrbtnik
128,84 €

Saunton previjalna torba in nahrbtnik v enem, od znamke PacaPod, prenese red v življenje vaših otrok. Eleganten videz z modnimi lastnostmi vam bo omogočil, da nosite torbo ob vsaki priložnosti. Praktična torba vsebuje veliko dodatkov, kot so na primer torbica za dudko, žep za mobilni telefon ali termo vrečko.

PacaPod torba organizator, siva
21,84 €

Eleganten spreminjajoči se organizator znamke PacaPod se zlahka pritrdi na ročaj vozička s praktično sponko. V notranjosti organizatorja najdete žepke za plenice, robčke za nego in druge potrebščine. Če organizatorja, ki se spreminja ne potrebujete takoj, ga lahko preprosto zložite tako, da zasede najmanj prostora.

PacaPod previjalni organizator
22,56 €

Eleganten in moden previjalni organizator PacaPod imate lahko vedno pri roki tako doma kot tudi na poti. Je lahek, zelo kompakten, s pomočjo zaponke pa ga lahko obesite npr. na posteljico ali na ročaj vozička. V njem najdete žepe za plenice, čiste robčke in druge potrebščine.