PacaPod previjalni nahrbtnik PICOS
131,71 € 129,90 €

Zadnji kos!

Pacapod PICOS je previjalni nahrbtnik primeren za po mestu ali v gorah. Odlično se poda obema staršema. Če imate radi udobje in proste roke, potem je tu za vas Picos nahrbtnik! Eleganten in praktičen nahrbtnik, ki lahko visi na ročaju vozička ali na rami.

PacaPod CROYDE torbica-20%
175,60 € 139,90 €

Zadnji kos!

Croyde je odlična torbica za vikend izlete ali daljša potovanja. Usnjeni dodatki in pozlačeni dekorativni elementi odlikujejo to torbico in ji nudijo brezčasen izgled. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice, packe črnila
39,60 € 36,59 €

Nahrbtnik za mamice ima prostornino 5 l. Vsebuje 3 majhne žepe za razdelitev vaših manjših predmetov. Podloga s mikroflisom za predmete, občutljive na praskanje, kot so očala in telefon. PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice je stilski dodatek za sprehode z otroki.

PacaPod Freedom nahrbtnik za mamice, zlat
47,60 € 36,70 €

Nahrbtnik za mamice ima prostornino 5 l. Vsebuje 3 majhne žepe za razdelitev vaših manjših predmetov. Podloga s mikroflisom za predmete, občutljive na praskanje, kot so očala in telefon. PacaPod Freedom v zlati barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

PacaPod Hartland previjalni nahrbtnik, usnjen, temno siv
279,60 € 258,74 €

Nahrbtnik za mamice vsebuje previjalno torbo in podlogo. Neločljiv del je tudi nastavljiv naramni trak za nošenje čez ramo. Prostornina s 26 l in z dodatki še 8 l. Izdelano iz odpornega usnja. PacaPod Hartland v temno sivi barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

PacaPod Hastings Pack - previjalni nahrbtnik
123,30 € 117,52 €

HASTINGS PACK previjalni nahrbtnik, od znamke PacaPod, preseneti ne samo s svojim elegantnim dizajnom, ampak tudi s praktičnimi dodatki. Nahrbtnik je opremljen z žepom za mobilni telefon, termo torbo, torbo za plenice in karabinom za ključe.

PacaPod torba organizator, siva
20,50 € 20,13 €

Novo

Eleganten spreminjajoči se organizator znamke PacaPod se zlahka pritrdi na ročaj vozička s praktično sponko. V notranjosti organizatorja najdete žepke za plenice, robčke za nego in druge potrebščine. Če organizatorja, ki se spreminja ne potrebujete takoj, ga lahko preprosto zložite tako, da zasede najmanj prostora.

PacaPod PICOS - nahrbtnik za previjanje
134,50 € 123,15 €

PICOS nahrbtnik za previjanje, od znamke PacaPod, lahko preprosto pritrdite na voziček. Nahrbtnik je opremljen s številnimi praktičnimi dodatki, kot so žep za mobilni telefon, termo torba, torba za menjavo in sponka za ključe.

PacaPod previjalna torba NELSON
96,74 € 95,56 €

Pacapod NELSON je previjalna torba, namenjena za potovanja in jo lahko uporabite tudi kot modno torbico. Lahko jo preprosto pritrdite na voziček. Oprema vključuje previjalno podlago, termo torbo in previjalno torbo, ki jo lahko uporabite ločeno.

PacaPod SAUNTON - previjalna torba in nahrbtnik
123,30 € 112,85 €

Saunton previjalna torba in nahrbtnik v enem, od znamke PacaPod, prenese red v življenje vaših otrok. Eleganten videz z modnimi lastnostmi vam bo omogočil, da nosite torbo ob vsaki priložnosti. Praktična torba vsebuje veliko dodatkov, kot so na primer torbica za dudko, žep za mobilni telefon ali termo vrečko.

PacaPod Termo torba – mono karta
18,60 €

Novo

Moderna termo torba za malico znamke PacaPod se enostavno razstavi zaradi praktičnega sistema zadrg. V termo torbo lahko pospravite do 4 otroške stekleničke. V splošnih pogojih lahko pijače ohranja pri željeni temperaturo do 3 ure.

PacaPod Chiltern previjalna torba in nahrbtnik v enem, svetlo rjava
311,60 € 296,40 €

Usnjena previjalna torba z ramensko naramnico. Lastnosti 3 v 1 z nekaj notranjimi organizatorji. Vsebuje termo ovitek, ki ga lahko uporabite tudi kor otroški nahrbtnik. Praktičen del je tudi zaponka za pritrjevanje na voziček in vrečka za umazano perilo. PacaPod Chiltern previjalna torba in nahrbtnik v enem ima prostornino 22 L , organizator pa še dodatnih 10 L.

PacaPod Croyde previjalna torba, packe črnila
175,60 € 155,91 €

Prostorna previjalna torba z ramenskim trakom in 3 notranjimi organizatorji. Vsebuje termo torbo in potovalno toaletno torbico iz prozornega materiala. Zaponke za pritrditev na voziček PacaPod Croyde previjalna torba ima prostornino 26 L , notranje torbe pa še dodatnih 12 L.

PacaPod Hartland previjalni nahrbtnik, mornarsko moder
135,60 € 118,09 €

Nahrbtnik za mamice vsebuje previjalno torbo in podlogo. Neločljiv del je tudi nastavljiv naramni trak za nošenje čez ramo. Prostornina s 26 l in z dodatki še 8 l. Izdelano iz odpornega usnja. PacaPod Hartland v mornarsko modri barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

PacaPod Loreto luskuzna previjalna torba, siva
396 € 369,51 €

Luksuzna torba vsebuje previjalno torbo in podlogo. Notranji žepi za potrebe staršev. Zanimive so naramnice za nošenje na hrbtu. Prostornina s 29 l in z dodatki še 12 l. Izdelano iz odpornega usnja. PacaPod Loreto v sivi barvi je stilski dodatek za sprehode z otroki ali srečanja s prijatelji.

PacaPod nahrbtnik Hartland s vzorcem
127,60 € 117,86 €

Enobarvni nahrbtnik s čistimi linijami , katere naredijo nahrbtnik še bolj eleganten. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

PacaPod previjalna torba FORTUNA
263,60 € 246,02 €

Pacapod FORTUNA je usnjena previjalna torba in hkrati modna torbica. Sistem 3 v 1 ponuja ločene organizatorje za potrebe hranjenja in preoblačenja. Ko organizator 3 v 1 odstranite, bo v torbi nastal velik prostor, ki ustreza velikosti večine prenosnih računalnikov.

PacaPod previjalna torba in nahrbtnik Hartland
279,60 € 260,65 €

Preprosti nahrbtnik, ki je izdelan iz kakovostnega usnja in se ponaša z elegantnim dizajnom.. Eleganten nahrbtnik ima bogato opremo. Vso vsebino lahko pregledno shranite v termo torbo ali pa v vrečko.

PacaPod previjalna torba SAUNTON
131,60 € 111,29 €

Pacapod SAUNTON je previjalna torba in je odlična za shranjevanje nujnih potrebščin za otroka. Klasični videz z modnimi elementi zagotavlja, da boste lahko ob vsaki priložnosti nosili torbico. Saunton lahko nosite kot torbo ali kot nahrbtnik.

PacaPod previjalna torbica MIRANO
144,84 €

Prostorna elegantna torbica z razkošnim videzom. Znotraj te velike torbice za plenice (s kapaciteto 32 litrov) se skrivajo žepi za PacaPod. S seboj lahko vzamete vse, kar potrebujete.

PacaPod Saunton previjalna torba, ribja kost
119,60 € 99,53 €

Previjalna torba z motivom ribje kosti. Moderen organizator z zaponko za ključe in žepom za telefon. Vsebuje previjalno podlogo. Prostornina z 20 l z dodatnimi 8 l v obliki manjših torbic. PacaPod Saunton previjalna torba, ribja kost tehta le 1,2 kg.