Osprey ženski nahrbtnik AURA AG 50 II WM
217,92 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnikAntiGravity sistemom je prilagojen ženski anatomiji. Osprey AURA AG 50 II WM ima oblazinjen ledveni pas in naramnice, prostor za spalno vrečo in vlečni sistem za blazino. Zaradi prostornine 50 litrov boste enostavno spakirali vse, kar potrebujete.


Osprey nahrbtnik Daylite Plus 20L
65 €

49,90 €

Shranite manjši nakup, dokumente ali prigrizke – ne glede na to, ali greste v mesto ali na izlet, lahki mestni 20 l nahrbtnik Osprey Daylite Plus, ki ga boste želeli nositi za svoje delo in za pohodništvo. Nahrbtnik ima prezračevalno hrbtno stran, prsni pas s piščalko SOS in snemljiv ledveni pas.


Osprey nahrbtnik Variant 52L
200 €

190 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Variant 52 blagovne znamke Osprey je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim športom in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, številnimi uporabnimi predali in zankami ter kakovostnimi materiali.


Osprey ženski nahrbtnik Kresta 20L
160 €

152 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnikOsprey Kresta prostornine 20 L je opremljen z mnogimi tehničnimi lastnostmi za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Osprey nahrbtnik Pogo 24L II
62,93 €
61,94 €

Osprey Pogo 24 II je otroški nahrbtnik, primeren za vsakodnevno nošenje v šolo ali na izlet Nahrbtnik ima dva raztegljiva stranska žepa, primerna za steklenico vode, na sprednji strani je dostop z zadrgo do organizatorja, ki ima številne majhne žepe za kemične in ostale malenkosti.


Osprey otroški nahrbtnik Jet 12L
45,01 €
42,76 €

Čudoviti sprehodi po mestu ali v naravi – otroški mestni 12l nahrbtnik Osprey Jet 12 lahko shrani vaš najljubši prigrizek in najljubšo igračo ter vse druge stvari, ki jih majhen popotnik med potovanjem potrebuje. Nahrbtnik ima zračen zadnji del, elastične žepe za podrobnosti, odsevne elemente in težo le 390 g.


Osprey Koby 20 II racing red
51,81 €
49,88 €

Osprey Koby 20 II je otroški pohodni nahrbtnik, primeren tudi za vsakodnevno nošenje v šolo in mesto Nahrbtnik ponuja dovolj prostora za vse potrebno in podložen hrbet in ramenski trakovi se odlično prilegajo.


Osprey nahrbtnik Momentum 26
125,80 €

121,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Mestni kolesarski nahrbtnik Osprey Momentum s prostornino 26 L je ustvarjen za tiste, ki se vozijo v službo. V sebi združuje vse elemente, ki vam bodo prišli prav na poti v službo. Uporaben je tudi za krajše izlete v naravo ali druge športne aktivnosti.


Osprey nahrbtnik Talon 33 II
128,37 €

119,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Talon 33 II je najnovejša različica ikonskega nahrbtnika znamke Osprey. Nahrbtnik je lahek, primeren za šport in turizem. Zahvaljujoč zadnji plošči Airscape optimalno odvaja topel zrak od telesa.


Osprey Tempest 9 II iris blue
96,26 €
92,76 €

Osprey Tempest 9 II je ženska različica legendarnega nahrbtnika Osprey Talon. Je izredno lahek, primeren za enodnevne pohode in kolesarske izlete. Zaradi hrbtnega sistema AirScape odlično odvaja topel zrak in vlago stran od telesa.


Osprey Duro Handheld etui za stekleničko
30 €

27,60 €

Osprey Duro Handheld etui za stekleničko se lepo prilega vaši roki. Lahko ga nosite v dlani ali na hrbtni strani dlani. Je odlična rešitev za krajše vožnje, če ne želite pijače vleči iz nahrbtnika.


Osprey kolesarski nahrbtnik Raptor 10 II Cedar Green
128,39 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolesarski nahrbtnik Osprey Raptor 10 II s prostornino 10 l in zračnim sistemom AirScape ima vgrajen rezervoar za vodo s prostornino 2,5 l. Priključek za čelado, zaponka za LED svetilko, raztegljive naramnice in ledveni pas z dvema žepoma, odstranljiv organizator, odsevni elementi, zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Teža je 0,72 kg.


Osprey moški nahrbtnik Skarab 22, Mystic Red, rdeč
77,80 €

Moški potovalni nahrbtnik Osprey Skarab 22 s prostornino 22 l. Zračen in udoben nosilni sistem AirScape, kompresijski trakovi, stranski žepi, zanke za pohodniške palice, prostor za cepin, poseben zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Integrirana in snemljiva plastenka za nahrbtnik. Prostornina 22 litrov, teža 0,74 kg.


Osprey nahrbtnik Atmos AG 65 II
245,16 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Potovalni nahrbtnik Osprey Atmos AG 65 s prostornino 65 l. Zračen nosilni sistem AntiGravity, nastavljiva dolžina hrbtišča, naramnice ExoForm / BioStretch, enostavno zapiranje FlapJacket, spodnji dostop, nastavljiv ledveni pas Fit-on-the-Fly, zanke za cepin in pohodne palice, integriran dežni plašč za nahrbtnik, odstranljiv spodnji kompresijski trak.


Osprey nahrbtnik KESTREL 38 II M/L
167,32 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 38 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 38 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik KESTREL 48 II M/L
179 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 48 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 48 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik KESTREL 58 II M/L
186,78 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 58 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 58 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik KESTREL 68 II M/L
194,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Treking nahrbtnik s prostornino 68 litrov je idealen partner na zahtevnih potovanjih. Osprey KESTREL 68 II M/L je opremljen z dežnim plaščem, zaradi svojega zračnega sistema AirScape pa zagotavlja, da ga lahko nosite v vsakem vremenu. Za efektivno organizacijo prostora je opremljen z odstranljivo pregrado in manjšimi žepi na zadrgo.


Osprey nahrbtnik Mutant 38 II M/L
155,63 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ali nameravate osvojiti gorske vrhove ali nameravate obiskati turistične izlete? Odpravite s polno opremo – nahrbtnik s prostornino 38l** Osprey Mutant 38 II je vse, kar potrebujete. Nahrbtnik ima 3 točkovni sistem vzmetenja, odstranljiv zgornji del, sistem za podporo smučem in prostor za čelado.


Osprey nahrbtnik ULTRALIGHT STUFF PACK
30 €

28,50 €

Izjemno lahek nahrbtnik s težo le 90 g je enostavno zložljiv v majhen žep in po potrebi zelo hiter razložitev – 18l nahrbtnik Osprey Ultralight Stuff Pack je odlična izbira za izlete. Tkanina nahrbtnika in šivi so prekriti z vodoodporno zadrgo. Prav bodo prišli tudi mrežasti žepi za steklenico.


Osprey plezalni nahrbtnik MUTANT 22 II
101,14 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tehta zgolj 570 g in ima celotno 22 l kapacitete za vsa vaša oblačila, obroke in druge potrebščine, ki jih potrebujete na izletih in potovanjih – plezalni nahrbtniku Osprey Mutant 22 II ima celo smučarski in drenažni sistem. Ponaša se s snemljivim ledvenim pasom, z zankami in materialom, ki je odporen na sneg.


Osprey potovalna torba Transporter 65 II Kingfisher Blue, 65 l
143 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vrhunska torba Osprey Transporter 65 II je zasnovana tako, da zdrži zahtevno uporabo na vseh potovalnih dogodivščinah. Torba je izdelana iz kakovostnega materiala, ki je vodoodporen in ima zelo udoben nosilni sistem za nošenje na hrbtu.


Osprey športni nahrbtnik Ariel AG 55 Picante Red WM
245,14 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Idealno za večdnevna potovanja in dolge pohode – ženski športni nahrbtnik Osprey Ariel AG 55 se ponaša z edinstvenim hrbtnim sistemom AntiGravity, ki je narejen tako, da je nahrbtnik čim bolj udoben. Nahrbtnik je primeren za nošenje težjih bremen, ima 3 vhode in 55 l prostornine.


Osprey športni nahrbtnik EXOS 48 II LG
167,31 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ultra lahek nahrbtnik ima zračen sistem za hrbet za udobno nošenje.
Osprey EXOS 48 II LG je opremljen s številnimi stranskimi žepi za največ prostora za shranjevanje. Kompresijski trakovi pomagajo ohraniti lego nahrbtnika na udobni ravni.


Osprey športni nahrbtnik MUTANT 52 II
178,98 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ostrejše ime v celoti opisuje njegovo moč, na področju plezalnih torb tega prvaka ne poznamo za tekmovanje – predstavljamo nahrbtnik Osprey Mutant 52 II iz materiala, ki ne prepušča. Idealen je za izlete, kot tudi gorske izhode zaradi dodatkov, kot so tabulatorji za smuči in odstranljiv ledvični pas.


Osprey ženski kolesarski nahrbtnik Raven 10 II Blue Emerald
128,39 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski kolesarski nahrbtnik Osprey Raven 10 II s prostornino 10 l in vgrajenim 2,5 l vodnih mehom. Nosilec za pritrditev čelade, prsni trak z magnetom, zaponka za LED svetilko, ledveni pas z dvema žepoma, elastičen sprednji žep, odstranljiv organizator, odsevni elementi, zgornji zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Teža 0,68 kg.


Osprey ženski nahrbtnik AURA AG 65 II WM
245,16 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnikAntiGravity sistemom je prilagojen ženski anatomiji. Osprey AURA AG 65 II WM ima oblazinjen ledveni pas in naramnice, prostor za spalno vrečo in vlečni sistem za blazino. Zaradi prostornine 65 litrov boste enostavno spakirali vse, kar potrebujete.


Osprey ženski nahrbtnik Kitsuma 3 Teal Reef
70,01 €

Ženski nahrbtnik Osprey Kitsuma 3 s prostornino 3 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Teža nahrbtnika je 0,24 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Kitsuma 7 Teal Reef
77,80 €

Ženski nahrbtnik Osprey Kitsuma 7 s prostornino 7 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Teža nahrbtnika je 0,35 kg.


Osprey ženski nahrbtnik KYTE 36 II WS/WM
167,32 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnik s prostornino 36 litrov je prilagojen ženskemu telesu zaradi svoje nastavljive dolžine hrbtišča. Osprey KYTE 36 II WS/WM je opremljen z dežnim plaščem in prezračevalnim sistemom AirScape. Prefinjen sistem žepov vam zagotavlja, da boste v nahrbtnik lahko shranili vse, kar potrebujete.


Osprey ženski nahrbtnik KYTE 66 II WS/WM
194,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski treking nahrbtnik s prostornino 66 litrov je prilagojen ženskemu telesu zaradi svoje nastavljive dolžine hrbtišča. Osprey KYTE 66 II WS/WM je opremljen z dežnim plaščem in prezračevalnim sistemom AirScape. Prefinjen sistem žepov vam zagotavlja, da boste v nahrbtnik lahko shranili vse, kar potrebujete.


Osprey ženski nahrbtnik Raven 14 II Lilac Grey
136,17 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski kolesarski nahrbtnik Osprey Raven 14 II s prostornino 14 l in zračnim sistemom AirScape ima vgrajen rezervoar za vodo s prostornino 2,5 l. Priključek za čelado, LED svetlobna zaponka, pas z dvema žepoma, odstranljiv organizator za predmete, odsevni elementi, vrh zaščitnega žepa za elektroniko in očala. Teža 0,74 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Salida 8 Teal Glass
89,47 €

Ženski nahrbtnik Osprey Salida 8 za kolo ali tek ima prepustno nosilno hrbtno ploščo AirScape, vgrajeni sistem za hidracijo s prostornino 2,5 l, ročaj z LED svetilom, refleksni elementi, snemljiv ledveni pas, notranji snemljivi organizator, zaščitni žep za elektroniko ali očala, nosilec čelade LidLock, teža nahrbtnika je 0,49 kg.


Osprey toaletna torbica Wash Bag Zip
30 €

28,50 €

Toaletna torbica Osprey Wash Bag Zip za enodnevni izlet ali daljše potovanje. Zadošča za vse vaše higienske potrebščine.


Osprey nahrbtnik Mutant 38
130 €

123,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Mutant 38 je odliečn za vse gorske podvige. Na voljo je v različnih velikostih.


Osprey zaščitna vreča DrySack
20 €

19 €

Visoko opazno blago, iz katerega je narejena vreča, je priročno za prenašanje, saj ga lahko enostavno zložite.


Osprey torba Ultralight Stuff Duffel, 30 l
34,80 €

Zelo lahka torba za nošenje čez ramo s prostornino 30 l je enostavno s praktično obdelavo. Torba Osprey Ultralight Duffel je idealna za potovanja ali za telovadnico. Torba vključuje notranji varnostni žep in pritrjen naramni trak. Torba je narejena iz najlona.


Osprey nahrbtnik Talon 11L ll
96,26 €
94,90 €

Talon 11 II je vsestranski nahrbtnik, ki je zaradi svoje zelo nizke teže in prostornine 11 L idealen za enodnevne pohode in kolesarske izlete z minimalno stvarmi na hrbtu. Zaradi hrbtnega sistema AirScape odlično odvaja topel zrak in vlago stran od telesa.


Osprey pohodniški nahrbtnik Kestrel 28
149,90 €

132,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Osprey Kestrel 28 je lahek večnamenski pohodniški nahrbtnik. Zaradi kompresijskih trakov in drugih ekonomsko kakovostnih potrebnih delov nahrbtnika bo vaš nahrbtnik ostal na mestu, obremenitev pa se bo prerazporedila.


Osprey moški nahrbtnik Katari 7 Lime Stone
77,79 €

Moški nahrbtnik Osprey Katari 7 s prostornino 7 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Njegova teža znaša 0,36 kg.


Osprey moški nahrbtnik Skarab 30 Deep Blue
101,16 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški potovalni nahrbtnik Osprey Skarab 30 s prostornino 30 l. Zračen in udoben nosilni sistem AirScape, kompresijski trakovi, stranski žepi, zanke za pohodniške palice, prostor za cepin, poseben zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Integrirana in snemljiva plastenka za nahrbtnik. Prostornina 22 litrov, teža 0,74 kg.


Osprey nahrbtnik SYLVA 12
89,47 €

Pohitite na kolesarski izlet z družino ali prijatelji in seveda z vsemi potrebščinami – z 12l ženskim nahrbtnikom Osprey Sylva 12, z zanko za čelado, bo ta dan popoln. Nahrbtnik ima hrbtni prezračevalni sistem, notranji organizator, LED luči in integriran dežni plašč.


Blagovna znamka Osprey je ameriškega porekla. Skrbijo, da se njihovi izdelki odražajo v kakovosti in lepi obliki. Izdelujejo najrazličnejše nahrbtnike primerne za prosti čas, daljše pohode in tudi za kolesarjenje. Vsi njihovi nahrbtniki so skrbno narejeni.

Blagovna znamka Osprey je ameriškega porekla. Skrbijo, da se njihovi izdelki odražajo v kakovosti in lepi obliki. Izdelujejo najrazličnejše nahrbtnike primerne za prosti čas, daljše pohode in tudi za kolesarjenje. Vsi njihovi nahrbtniki so skrbno narejeni.