Olivia Burton White Dial OB16BD97
125,50 €

Zadnji kos!

Ure Olivia Burton lahko uporabniku dajo ustrezen odmerek elegance in ženstvenosti. Košček kolekcije White Dial ni izjema. Kot pove že ime ure, je najbolj presenetljiva značilna bela ura ure, ki je okrašena z roza-zlatimi rokami in kazalci.

Olivia Burton Mother of Pearl OB16MOP02
155,20 €

Zadnji kos!

Nežna, elegantna in preprosto popolna. To je ura britanske blagovne znamke Olivia Burton. Njihov klic v klasičnem dizajnu vas bo že na prvi pogled navdušil z biserno površino, ki se igra v vseh barvah pri dnevni svetlobi. Ohišje in vleka sta narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Olivia Burton Lace Detail OB16MV96
136,70 €

Zadnji kos!

Ure Olivia Burton bodo vzljubile vse dame z romantično dušo. Njihova siva številčnica na prvi pogled privlači plastične rože in liste na dnu. Tudi gladek usnjen pas se ponaša z gladkim usnjenim pasom. Ohišje je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Olivia Burton Mother of Pearl OB16MOP01
155,20 €

Zadnji kos!

Nežna, elegantna in preprosto popolna. To je ura britanske blagovne znamke Olivia Burton. Njihov klic v klasičnem dizajnu vas bo že na prvi pogled navdušil z biserno površino, ki se igra v vseh barvah pri dnevni svetlobi. Ohišje in vleka sta narejena iz visoko kakovostnega pozlačenega jekla.

Olivia Burton Enchanted Garden OB16EG135
155,20 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in nepremagljiva ves čas – takšna je ženska, ki na zapestju nosi uro Olivia Burton . Njihova številčnica je okrašena s čebelami s čudovitim cvetjem v pastelnih barvah, zaradi česar je ta dodatek res nepogrešljiv kos.

Olivia Burton 3D Bee Square OB16AM164
240,40 €

Zadnji kos!

Želite zagotoviti, da vaš novi dodatek ni spregledan? Nato pripnite uro Olivia Burton na zapestje. Njihova številka bo na prvi pogled ujela oko s 3D čebelo, ki se nahaja točno v njenem središču.

Olivia Burton Demi OB16CS20
125,50 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in nepremagljiva ves čas – takšna je ženska, ki na zapestju nosi uro Olivia Burton . Njihova temna številčnica je okrašena s čudovitimi cvetovi v pastelnih barvah, zaradi katerih je ta dodatek res nepogrešljiv kos. Zapestje zapre ročno uro z gladkim sivim veganskim pasom.

Olivia Burton Demi OB16CS21
125,50 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in nepremagljiva ves čas – takšna je ženska, ki na zapestju nosi uro Olivia Burton . Njihova svetla številčnica je okrašena s čudovitimi cvetovi v pastelnih barvah, zaradi katerih je ta dodatna oprema res izjemen kos. Zapestje zapre ročno uro z gladkim sivim veganskim pasom.