Nuvita Mimi 1286M električna prsna črpalka
99,99 € 94,99 €

Zadnji kos!

Električna prsna črpalka Nuvita Mimi 1286M je idealna za vsakdanjo uporabo. Ima silikonsko masažno blazinico in odlično simulira sesanje novorojenčka. Nudi 9 stopenj intenzivnosti črpanja.

Nuvita digitalni termometer, 1 kos
9,99 € 8,73 €

Odlična cena

Prikupen thermometer v obliki živalice je namenjen prav otrokom, saj naredi neprijetno merjenje temperature prijetnejše in zabavnejše.

Nuvita otroška varuška Starry baby monitor s projektorjem
143,90 € 89,84 €

Zadnji kos!

Nuvita audio baby monitor Starry s projektorem je otroška digitalna varuška s projektorjem za nočno osvetlitev, ki bo zagotovo osrečil otroka. Ima razpon do 650 m in ponuja tehnologijo SmartVOX, ki se samodejno aktivira, ko zazna otroka.

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 1,2 l s 3 skodelicami
27,27 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. V njej lahko hranite juhe ali drugo tekočo hrano, lahko pa shranite 3 različne obroke v 3 posodah. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.

Nuvita elektronska varuška Video baby monitor 5
229,08 € 210,31 €

Video baby monitor 5 ima digitalno tehnologijo z 2,4 GHz FHSS, 5" barvnim zaslonom (resolucije TFT 480×272) in mikrofon z visoko občutljivostjo. Največji razpon je do 300 m. Otroški monitor lahko predvaja do 4 uspavanje na vašem otroku in je opremljen z 8h pripravljenostjo.

Nuvita dvojna prsna črpalka
224,03 € 217,01 €

Nuvita dvojna prsna črpalko materinega mleka Materno® DUAL je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Lahko se uporablja tako v enojnem in dvojnem načinu. Omogoča enak način sesanja za obe dojki, ali prilagodite nastavitve za posamezno dojko, kot to potrebujejo mame. Poleg tega je vključena praktična torba.

Nuvita otroška varuška Audio baby monitor Planet
96,84 € 88,93 €

Audio baby monitor Planet zelena digitalna tehnologija „TULE“. Otroški monitor ima dvosmerno komunikacijsko funkcijo do oddaljenosti 600 m. Litijeva baterija je priložena starševski enoti, adapter za polnjenje pa se prodaja ločeno.

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 500 ml
18,98 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.

Nuvita zložljivo stojalo za steklenice
7,88 €

NUVITA zložljivo stojalo za steklenice je idealna rešitev za shranjevanje otroških steklenic in druge otroških dodatkov po čiščenju. Stojalo ima dve velikosti držal. Višji je primeren za steklenice, nižji pa za druge dodatke. Primeren je z vse otroške steklenice.

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 350 ml
14,98 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, s prostornino 350 ml je izdelana iz 100 % nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.

Nuvita večnamenska posodica 4 v 1
12,95 € 12,57 €

Nuvita večnamenska posodica 4 v 1 je vse, kar potrebujete za pripravo otroške hrane pri navajanju otroka na gosto hrano. Omogoča ribanje sadja, ožemanje pomaranč, mletje in pretlačenje zelenjave, mesa, rib in svežega sadje.

Nuvita kozmetični set za dojenčke
19,99 € 18,73 €

Nuvita kozmetični komplet za dojenčke sestavljajo majhne ukrivljene škarje, pincete, pilice za nohte, krtačo in glavnik za lase ter preprost aspirator sluznice.

Nuvita grizalo v obliki dude, 2m+
5,97 €

Grizalo v obliki dude je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob. Posebno oblikovanje doseže tudi najbolj oddaljene dele dlesni.

Nuvita otroško grizalo, 4m+
6,96 €

Grizalo v S-obliki je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob, poleg tega pa čisti ustno votlino in zobe, ko otrok začenja jesti mehko hrano. Posebno oblikovanje doseže tudi bolj oddaljene dele ustne votline.

Nuvita otroška tehtnica
79,75 €

Nuvita otroška tehtnica ima nosilnost 18 kg. Omogoča natančno tehtanje, merjenje in ugotavljanje točne količine mleka, ki ga je otrok popil.