Nuvita Baby mešalnik soparnik 6v1
100,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita mešalnik in soparnik Baby 6v1 omogoča hitro pripravo okusne hrane ter gretje stekleničke.


Nuvita elektronska varuška Babymonitor Quadryo
63,20 €

Zadnji kos!

Babymonitor – elektronska varuška Quadryo italijanskega dizajna z naprednimi tehnologijami. Pametna funkcija samodejnega aktiviranja snemanja zvoka vam bo prihranila energijo in podaljšala čas uporabe.


Nuvita elektronska varuška Video baby monitor
168,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita Video baby monitor deluje na brezžični tehnologiji 2,4 GHz z razponom do 300 m. Zaradi funkcij „see, talk and listen“ omogoča staršem, da poslušajo, vidijo in se pogovarjajo z otrokom.


Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 500 ml - Odprta embalaža
18,30 €

16,60 €

Odprta embalaža

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.


Nuvita dvojna prsna črpalka
227 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita dvojna prsna črpalko materinega mleka Materno® DUAL je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Lahko se uporablja tako v enojnem in dvojnem načinu. Omogoča enak način sesanja za obe dojki, ali prilagodite nastavitve za posamezno dojko, kot to potrebujejo mame. Poleg tega je vključena praktična torba.


Nuvita elektronska varuška Video baby monitor 5
232,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Video baby monitor 5 ima digitalno tehnologijo z 2,4 GHz FHSS, 5" barvnim zaslonom (resolucije TFT 480×272) in mikrofon z visoko občutljivostjo. Največji razpon je do 300 m. Otroški monitor lahko predvaja do 4 uspavanje na vašem otroku in je opremljen z 8h pripravljenostjo.


Nuvita otroška varuška Audio baby monitor Planet
98,40 €

Audio baby monitor Planet zelena digitalna tehnologija „TULE“. Otroški monitor ima dvosmerno komunikacijsko funkcijo do oddaljenosti 600 m. Litijeva baterija je priložena starševski enoti, adapter za polnjenje pa se prodaja ločeno.


Nuvita otroška varuška Starry baby monitor s projektorjem
145,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuvita audio baby monitor Starry s projektorem je otroška digitalna varuška s projektorjem za nočno osvetlitev, ki bo zagotovo osrečil otroka. Ima razpon do 650 m in ponuja tehnologijo SmartVOX, ki se samodejno aktivira, ko zazna otroka.


Nuvita ročna prsna črpalka mleka
31,90 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje.


Nuvita ročna prsna črpalka Twist
39,50 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka Twist je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje. V komplet je tudi otroške steklenica.


Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 1,2 l s 3 skodelicami
27,11 €
26,10 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. V njej lahko hranite juhe ali drugo tekočo hrano, lahko pa shranite 3 različne obroke v 3 posodah. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.


Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 350 ml
14,92 €
14,40 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, s prostornino 350 ml je izdelana iz 100 % nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.


Nuvita večnamenska posodica 4 v 1
12,95 €
12,40 €

Nuvita večnamenska posodica 4 v 1 je vse, kar potrebujete za pripravo otroške hrane pri navajanju otroka na gosto hrano. Omogoča ribanje sadja, ožemanje pomaranč, mletje in pretlačenje zelenjave, mesa, rib in svežega sadje.


Nuvita zložljivo stojalo za steklenice
7,83 €
7,60 €

NUVITA zložljivo stojalo za steklenice je idealna rešitev za shranjevanje otroških steklenic in druge otroških dodatkov po čiščenju. Stojalo ima dve velikosti držal. Višji je primeren za steklenice, nižji pa za druge dodatke. Primeren je z vse otroške steklenice.


Nuvita otroška tehtnica
69,99 €
68,50 €

Nuvita otroška tehtnica ima nosilnost 18 kg. Omogoča natančno tehtanje, merjenje in ugotavljanje točne količine mleka, ki ga je otrok popil.


Nuvita digitalni termometer, 1 kos
9,99 €

8,73 €

Odlična cena

Prikupen thermometer v obliki živalice je namenjen prav otrokom, saj naredi neprijetno merjenje temperature prijetnejše in zabavnejše.


Nuvita digitalni grelec stekleničk Home
44,70 €

Programirani digitalni grelec stekleničk NUVITA Home ponuja možnost počasnega ogrevanja otroške hrane in je poleg steklenic primeren tudi za kozarce s hrano.


Nuvita električna prsna črpalka mleka
107,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Električna prsna črpalka mleka je primerna za vsakodnevno uporabo in omogoča dve fazi sesanja, od hitrega do globokega počasnega sesanja. Sesalni nastavek je nastavljiv tudi za steklenice s širokim grlom.


Nuvita grizalo v obliki dude, 2m+
5,99 €

Grizalo v obliki dude je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob. Posebno oblikovanje doseže tudi najbolj oddaljene dele dlesni.


Nuvita otroško grizalo, 4m+
6,49 €

Grizalo v S-obliki je odlično za pomirjanje razdraženih in bolečih otroških dlesni v času rasti zob, poleg tega pa čisti ustno votlino in zobe, ko otrok začenja jesti mehko hrano. Posebno oblikovanje doseže tudi bolj oddaljene dele ustne votline.


Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla, 500 ml
18,84 €
18,20 €

Nuvita termo posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 500 ml je izdelana iz nerjavečega jekla. Široki rob za enostavno polnjenje posode in udobno hranjenje ter seveda, tudi enostavno čiščenje. Dvoslojna vakuumska izolacija zagotavlja maksimalno ohranjanje toplote hrane.


Nuvita ultrazvočni vlažilnik zraka
59,99 €

49,60 €

Ultrazvočni vlažilnik zraka s funkcijo ionizacije poskrbi za čist, ustrezno vlažen zrak v prostoru. Prostornina rezervoarja 2,5 l omogoča dolgotrajno nemoteno delovanje.


Nuvita Dudino hippo, 12+
19,99 €

5,60 €

Naj Dudino hippo postane najboljši prijatelj vašega dojenčka; z njim bo začel raziskovati prve čute – otip, vid … in ga tako spodbujal tudi k dotikanju drugih predmetov. Igrače Dudini so prve in edine mehke, plišaste igrače iz naravnega, antibakterijskega blaga. Igrača je primerna za otroke od 12 meseca dalje.


Nuvita električni inhalator 5020A
44,99 €

40,80 €

Električni inhalator z razpršilnikom za aerosolno terapijo je zaradi obrazne maske in ampule proti razlivanju primeren tako za odrasle kot otroke, tudi dojenčke.