Northfinder pohodne palice Tatra Peak-42%
41,90 € 23,90 €

Odlična cena

Teleskopske pohodne palice TATRA PEAK so primerne za različne aktivnosti v naravi, katerim se tudi prilagajajo. Imajo nastavljivo velikost v razponu od 64 do 135 cm.

Northfinder pohodne palice Summit-48%
89 € 45,80 €

Odlična cena

Tridelne karbonske teleskopske palice s plastičnimi pokrovčki, oblikovanim ročajem in nastavljivim trakom.

Northfinder Tohty TR-3490OR majica, moška
21,50 €

Moška majica Northfinder Tohty TR-3490OR je narejena iz funkcionalnega materiala, ki učinkovito odvaja znoj. Je prijetna na dotik, prilagodljiva, lahka in ima podaljšan hrbet. Primerna je za vsakodnevno nošenje ali aktivnosti na prostem.

Northfinder Diremis ženska majica-39%
19,90 € 11,99 €

Zadnji kos!

Kakovostna tehnična majica iz recikliranega materiala z visoko zračnostjo, primerna za pohodništvo, športne aktivnosti in druge prostočasne dejavnosti.

Northfinder Viktor moška softshell jakna, modra, M - Odprta embalaža
89,90 €

Odprta embalaža

Moška softshell jakna Viktor s snemljivo kapuco je oblikovana za ljubitelje potovanj, poleg tega pa je primerna tudi za različne akitivnosti na prostem kot npr. pohodništvo ali kot vrhnji sloj za smučanje. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Northfinder Dr Trih moška športna majica, zelena-46%
27,90 € 14,99 €

Odlična cena

Northfinder Dr Tih majica je iz elastičnega materiala in ohranja toploto ter zagotavlja odlično prezračevanje med telesno aktivnostjo. Majica je zasnovana predvsem kot dodatek proti mrazu, zlasti na višjih legah. Lahko se uporablja tudi za splošne zimske športe, kot so tek, tek na smučeh itd.