Neutrogena Bright Boost piling za kožo, 75 ml
7 € 6,80 €

Posvetlitveni piling kože Bright Boost z dvojnim učinkom, ustvarjen z AHA-kislinami in naravnimi pilingi, pomaga odstraniti nečistoče iz dolgočasne in utrujene kože.

Neutrogena hidrogelna maska Radiance Boost
4,77 € 4,10 €

Neutrogena Radiance Boost maska za obraz iz nove generacije obraznih mask, izdelanih v Koreji, bo poskrbela, da bo koža vašega obraza razsvetljena, sijoča in mehka.

Neutrogena micelarna voda 3v1 Hydro Boost, 400 ml
8,09 € 7,40 €

Neutrogena Hydro Boost micelarna voda 3v1 ima edinstveno sestavo treh micelarnih molekul, ki jo podpira hialuronska kislina. Voda ima tri različne učinke: odstranjuje (tudi vodoodporna) ličila, čisti kožo in jo intenzivno hidrira.

Neutrogena negovalna maska za roke CICA-Repair, 1 par
4,77 € 4,50 €

Obnavljajoča maska ​​za roke CICA pomaga pri regeneraciji kože že od prve uporabe. Deluje kot ovoj, ki kožo intenzivno hidrira in pomirja. Zasnovana je za vzdrževanje optimalne ravni hidracije, ki je bistvenega pomena za zdravljenje kože.

Neutrogena visoko koncentrirana krema za roke, 75 ml
6,40 €

Visoko koncentrirana krema za roke, razvita posebej za zelo suhe in razpokane roke, zagotavlja takojšnje in dolgotrajno olajšanje za vaše roke. Recept, obogaten z glicerinom, tudi v zelo neugodnih razmerah roke pusti opazno mehkejše in prožnejše.