NeoStrata® Skin Active (Exfoliating Wash) 125 ml
39,90 € 35,50 €

Skin Active piling čistilna pena je zasnovana za vse tipe kože. Kožo razbremeni vseh nečistoč, vključno z ostanki ličil, in jo pripravi na njeno nadaljnjo nego. Spodbuja obnovo kožnih celic in osveži kožo. Zmehča in prilagodi svoj pH naravni vrednosti. .

NeoStrata® Skin Active (Intensive Eye Therapy) 15 g
62,60 € 56,30 €

Skin Active intenzivna krema proti staranju Skin Active vidno pomlajuje in učvrsti kožo okoli oči. Izklopi kožo okoli oči in odstrani gube. Še en bonus je zmanjšanje zabuhlosti in temnih kolobarjev pod očmi. Je oftalmološko testiran. Rezultat je sveža, pomlajena koža z sijočo vitalnostjo. .

NeoStrata® Skin Active (Tri-Therapy Lifting Serum) 30 ml
84 €

Skin Active Lifting Serum vam prinese trojni anti-age učinek v enem samem izdelku! Vidno zmanjšuje gube in črte ter zahvaljujoč snovi, ki jih vsebuje, deluje na vse plasti kože. Krepi povešeno kožo in izboljša njeno elastičnost.

NeoStrata® Skin Active (Triple Firming Neck Cream) 80 g
62,60 € 56,30 €

Skin Active obnavljajoča krema za vrat in dekolte zgladi in učvrsti kožo vratu in dekolteja. Kožo intenzivno vlaži in ji nudi potrebno nego in nego na teh težko obdelanih predelih. Je parfumiran in dermatološko testiran. Rezultat je pomlajena in zategnjena koža. .