Naturalium (Extra Nourish ing Body Butter) 200 ml
7 €

Hidratantno maslo za telo vanilija s pomlajevalnim učinkom vlaži in preprečuje staranje. Ohranja zdravo in sijočo kožo z dragocenimi naravnimi snovmi in maščobnimi kislinami. Kopel kožo oživi in v njej vzdržuje potrebno vlago. .

Naturalium (Extra Nourish ing Body Butter) 200 ml
7 €

Zadnji kos!

Vlažilno maslo za telo z vonjem po kokosovem orehu z vlažilnim učinkom in preprečuje staranje. Ohranja zdravo in sijočo kožo z dragocenimi naravnimi snovmi in maščobnimi kislinami. Kopel kožo oživi in v njej vzdržuje potrebno vlago. Vaša koža diši po nežni aromi kokosa. .

Naturalium Kokosov gel za tuširanje 500 ml
3,80 €

Gel za prhanje diši po res svežem sadju. Okusni boste! Aroma kokosa je opomin na odlična potovanja in dogodivščine, sanjske parade ali idilične počitnice. Prinaša sanje o Karibih in azurno čisto vodo. Je dišava, ki vabi k sanjarjenju in sprostitvi. .

Naturalium (Luxury Oil Hair Treatment ) 100 ml
18,90 € 16,70 €

Obnovljivi serum za lase brez izpiranja je primeren za vse tipe las. Neverjetno bogastvo kamelije in arganovega olja v kombinaciji z mističnimi blagodejnimi učinki mikro dragih kamnov (diamanti, turkiza, biseri in opali) spremeni ta izdelek v čarobno mešanico.

Naturalium Malina gel za tuširanje 500 ml
4,20 €

Zadnji kos!

Gel za prhanje diši po res svežem sadju. Okusni boste! Nežen vonj malin zagotavlja optimistično razpoloženje. Omogočil vam bo jasnejši prikaz sivega dneva in vam dal neverjeten občutek dobrega razpoloženja. Vrnite se k odličnim otroškim spominom. .

Naturalium Malinasti sprej za Tělo 200 ml
6,70 €

Sprej za Tělo diši po res svežem sadju. Okusni boste! Nežen vonj malin zagotavlja optimistično razpoloženje. Omogočil vam bo jasnejši prikaz sivega dneva in vam dal neverjeten občutek dobrega razpoloženja. Vrnite se k odličnim otroškim spominom. .

Naturalium Mango losjon za Tělo 370 ml
5,70 €

Tělo mleko diši po res svežem sadju. Okusni boste! Stimulirajoča in spodbudna aroma. Vonj manga ima sposobnost dvigovanja razpoloženja in nam daje energijo. Idealno za uporabo zjutraj, dan začnite z energijo. .

Naturalium Mango šampon in balzam 400 ml
4,20 €

Zadnji kos!

Šampon in balzam diši po res svežem sadju. Okusni boste! Stimulirajoča in spodbudna aroma. Vonj manga ima sposobnost dvigovanja razpoloženja in nam daje energijo. Idealno za uporabo zjutraj, dan začnite z energijo. .

Naturalium (Moisturizing Conditioner) 250 ml
4,20 € 3,70 €

Zadnji kos!

Kokosov vlažilni balzam s svojimi nežnimi sestavinami skrbi za vaše lase. Pomaga česanje las in olajšanje pričeske, zmanjšuje tveganje, da se lasje lomijo in pokvarijo. Vlasy so po uporabi balzama elastični in ohranjajo njeno naravno hidracijo, kar vodi do bleščečega sijaja. .