Naturalium (Moisturizing Conditioner) 250 ml
4,50 €

Kokosov vlažilni balzam s svojimi nežnimi sestavinami skrbi za vaše lase. Pomaga česanje las in olajšanje pričeske, zmanjšuje tveganje, da se lasje lomijo in pokvarijo. Vlasy so po uporabi balzama elastični in ohranjajo njeno naravno hidracijo, kar vodi do bleščečega sijaja. .

Naturalium (Moisturizing Conditioner) karitejevo maslo in makadam 250 ml
4,30 € 4 €

Shea maslo in balzam za makadam skrbi za vaše lase z nežnimi sestavinami. Pomaga lažje česati lase, zmanjšuje tveganje, da se lasje lomijo in pokvarijo. Vlasy so po uporabi balzama elastični in ohranijo svojo naravno hidracijo, kar privede do bleščečega sijaja. .

Naturalium Breskev šampon in balzam 400 ml
4,80 € 4,10 €

Šampon in balzam diši po res svežem sadju. Okusni boste! Vonj po breskvi vam bo dal energijo in vitalnost, zato jo je priporočljivo uporabljati zjutraj, ko vam bo pomagal, da se boste z novimi močmi in odločnostjo spoprijeli z novim dnevom, še posebej v tistih dneh, ko imate veliko dela. .

Naturalium (Moisturizing Conditioner) 250 ml
4,80 € 4,20 €

Sredstvo za vlaženje las Vanilla skrbi za vaše lase z nežnimi sestavinami. Pomaga lažje česati lase, zmanjšuje tveganje, da se lasje lomijo in pokvarijo. Vlasy so po uporabi balzama elastični in ohranijo svojo naravno hidracijo, kar privede do bleščečega sijaja. .

Naturalium (Shower Gel Vitalizing) prhanje 500 ml-18%
7 € 5,70 €

Gel za prhanje s poživljajočim učinkom Morske alge odlično očistijo kožo celotnega telesa in ji dajo osvežitev. Mořské řasy imajo odlične sposobnosti remineralizacije, ki pomagajo ohranjati lase in kožo v zelo zdravem stanju.