My Little Pony Magični salon Pinkie Pie
19,73 €

18 €

Zadnji kos!

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu boste našli figuro Pinkie Pie. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!


My Little Pony Sijoča princesa Celestia MLP
29,56 €

27 €

Zadnji kos!

Dobrodošli v svet My Little Pony, kjer ima prijateljstvo čarobno moč! Princezna Celestia bo žarela na vse strani, kot celota Equestrii! Doživite filmsko navdihnjeno svetlo avanturo z likom svetleče princese Celestije. Pritisnite na gumb in opazujte princeso kako spreminja svoje barve!


My Little Pony zbirka 6 ponijev Little Pony
35,26 €

33,20 €

Zadnji kos!

Najboljših šest prijateljev v Ponyvillu, ki so skupaj doživeli vse avanture. S to posebno zbirko šestih ponijev se lahko igrate vse svoje najljubše zgodbe iz filma ali serije.


My Little Pony čarobna šola Twilight Sparkle
64,11 €

60,50 €

Poseben sklop se zgleduje po priljubljenih junakih iz Ponyvillea. Princesa Twilight Sparkle vas vabi v svojo čarobno šolo. Šola vsebuje več učilnic in je primerna za do 8 cm velike figurice Twilight Sparkle.


My Little Pony svetleči samorog Storm
32,64 €

27,30 €

Novo

Temni poni Storm ni takšen, kot se zdi. Skozi njihovo potovanje, se bodo naučili, da je moč prijateljstva najlepša od vseh! Zamislite si avanturo, navdihnjeno s filmom, skupaj s temnim, odličnim Stormom. Pritisnite na znak usode in poni Storm bo zasvetil modro kot njegov rog.


My Little Pony zbirka 9 ponijev Little Pony
80,12 €

75,80 €

Prijateljstvo je čarobno s tem novim nizom z 10 figuricami iz Equestrie. Sedaj se lahko igrate z vsemi vašimi najljubšimi junaki Twilight Sparkle, Fluttershy, Rainbow Dash, Rarity, Pinkie Pie, Applejack, princeso Celestií, Luno in Cadance. V paket je tudi priljubljeni junak Spike.


My Little Pony Magični salon Rarity
19,73 €

16,34 €

Doživite čudovito zabavo na Magičnem salonu Higlight! V paketu najdete figuro Rarity. Ustvarite popoln videz – lepi dolgi valoviti lasje ali pa kitke Pripravite se na zabavo!


My Little Pony morski konjiček Pinkie Pie-25%
13,35 €

9,98 €

Odlična cena

Seaquestria je čarobno kraljestvo, kjer lahko vsak morski konjiček doživi podvodno zabavo. Morski konjiček ima pisan rep, napolnjen z barvno tekočino. Če konjička obrnete na glavo, bo za tekočina čudežno izginila. Figurica ima bleščeče oči in torbico v podmorskem slogu.


My Little Pony Twilight Poni z mavričnimi krili
27,38 €

25,10 €

Ustvarite najbolj čarobne prizore s to figuro ponija Glow Twilight Sparkle. Privzdignite krilo in pritisnite na gumb ter uživajte v večbarvnem LED prikazu Potopite se v fantazijo in drsite po nebu Equestrie – krila ne bodo zgolj sijala ampak tudi utripala. Njegov žar izhaja iz moči, ki jo daje neskončna moč prijateljstva!


My Little Pony zabava s Pinkie Pie 2v1
39,46 €

34,68 €

Velik prikupen set s Pinkie Pie navdihuje zabava. Pinkie Pie uči svoje prijatelje na šolski prireditvi o njeni strasti za sladkobo in glasbo! Set 2v1 je pripravljen za lekcijo o peki in pripravljen za glasbeno zabavo na drugi strani.