My Best Home komplet pogrinjkov PRANZO, 6 kosov
10,71 €

Zadnji kos!

Komplet 6 kosov pogrinjkov PRANZO blagovne znamke My Best Home z motivom kompleta za mizo bo požel val navdušenja. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home Simone vzglavnik iz mikrovlaken 40x40 cm, temno siv
7,75 €

Dekorativni vzglavnik z geometrijskimi vzorci, od znamke MyBestHome, je izdelan iz kakovostnih mikrovlaken in se zapenja na zadrgo. Vzglavnik je prijeten in mehak na dotik. Dimenzije vzglavnika so 40 cm x 40 cm. Na voljo je tudi odeja v isti barvi in z enakim vzorcem.

My Best Home prešita odeja 4 Seasons, 200 × 220 cm
32,89 €

Udobna prešita odeja dimenzij 200 × 220 cm je idealna izbira za vsakega zahtevneža. My Best Home 4 Season zmanjšuje razvoj pršic in alergenov, zato je primerna tudi za bolnike z alergijami.

My Best Home komplet pogrinjkov COLAZIONE, 6 kosov
11,51 €

Komplet pogrinjkov COLAZIONE blagovne znamke My Best Home z motivom skodelice kave bo popestril vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home prešita odeja za vse leto 4 Seasons, 140x200 cm
22,05 €

Prešita francoska odeja, od znamke MyBestHome, je izdelana iz gladkih mikrovlaken, ki so prijetna na dotik. Odeja je primerna za alergike. Popolno kroženje zraka preprečuje vstop prašnih pršic in prahu. Dimenzije odeje so 140 cm x 200 cm. Možnost pranja v pralnem stroju pri 60 °C.

My Best Home Wild Pet Koala otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,93 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom koale v vsaki otroški sobi ustvari prijetno vzdušje.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, pike
18,93 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim pikčastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, moder
9,85 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti modri barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home komplet pogrinjkov BISETTE, 6 kosov
19,89 €

Plastični komplet pogrinjkov BISETTE blagovne znamke My Best Home z motivom čipk bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov LAVENDA, 6 kosov
11,51 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov LAVENDA blagovne znamke My Best Home z motivom sivke bo popestril vašo mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov PAD, 6 kosov
14,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PAD blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov POSATE, 6 kosov
11,51 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov POSATE blagovne znamke My Best Home z motivom starinskega jedilnega pribora bo poživil vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov TULPEN, 6 kosov
11,51 €

Komplet pogrinjkov TULPEN blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.

My Best Home komplet pogrinjkov ZYGZAK, 6 kosov
11,51 €

Komplet namiznih pogrinjkov ZYGZAK blagovne znamke My Best Home s cikcak črtami bo poživil velike mize. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home pogrinjek STRIP 30x45 cm, siv
15,49 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Kitties, siv, 40 × 40 cm
6,93 €

Lep in okrasi vzglavnik My Best Home KITTIES je izdelan iz finih mikrovlaken, zato ga ne boste želeli izpustiti iz rok. Vzglavnik je zelo prijeten za dotik in izredno topel. Njegov motiv ne bo privlačil zgolj ljubitelje mačk, ampak tudi vse otroke.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla, 45x45 cm
10,57 €

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Perla 45×45 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, bež
9,85 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti bež barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, siva
9,85 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti sivi barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home Wild Pet Tiger otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,93 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom tigra ustvari prijetno atmosfero v vsaki otroški sobi.

My Best Home Star Way odeja iz mikrovlaken, 150x200 cm
18,56 €

Kakovostna odeja, od znamke My Best Home, iz mikrvlaken in motivom zvezd. Udoben material s toplo sestavo 100% poliestra. Idealna izbira za sprostitev ob televiziji ali družabnih igrah. Možnost uporabe tudi v hladnejših večerih na verandi. Na voljo v dimenzijah 150 × 200 cm.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, belo-črna
18,93 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim mrežastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, črno bela
18,93 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim pikčastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home prešita odeja za alergike Antibaktteriell, 140x200 cm
24,07 €

Prešita francoska odeja, od znamke MyBestHome, je posebej razvita za alergike. Odeja je narejena iz posebnih vlaken ANTIBACT, ki imajo antibakterijske lastnosti. Popolno kroženje zraka preprečuje vstop prašnih pršic in prahu. Dimenzije odeje so 140 cm x 200 cm. Možnost pranja v pralnem stroju pri 60 °C.

My Best Home set skodelic Dream Bear, 360 ml, 3 kosi
12,53 € 4,18 €/kos

  • Zahvaljujoč svojim čistim in enostavnim oblikam je odličen dodatek modernega doma ali idealno darilo. Kakovosten set treh kosov keramičnih skodelic za otroke DREAM BEAR v modernem dizajnu v originalni izvedbi blagovne znamke MyBestHome.
My Best Home vzglavnik z robom 4 Seasons, 70x90 cm, bel
13,90 €

Kakovostni vzglavnik v velikosti 70 × 90 cm z gladko, fino površino iz mikrovlaken, ki je mehka in prijetna na otip. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji je blazina primerna za alergike. Zdrav in higienski počitek – to zagotavlja blazina iz mikrovlaken 4 SEASONS.

My Best Home Antibakeriell vzglavnik, 70×90 cm, bel
16,89 €

Kakovostno prešit antibakterijski vzglavnik v velikosti 70 × 90 cmbeli barvi, je razvit posebej za alergike. Narejena je iz posebnega vlakna ANTIBACT, ki ima antibakterijske lastnosti. Vzglavnik minimizira razvoj pršic in njihovih alergenov. Je odlična izbira za ljudi, ki imajo raje zdrav življenjski slog in potrebujejo udobje spanja.

My Best Home Diamonds vzglavnik iz mikrovlaken, 40x40 cm
7,65 €

Vzglavnik, zaradi katerega vam bo poležavanje bolj udobno. Sestava iz poliestra je občutljiva površina, ki je prijetna tudi po nagibu glave. Ta modelska linija se lahko dopolni z odejo v enakem videzu. My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Diamonds 40×40 cm ima dostopno polnilo zaradi zadrge.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, trikotnik
18,93 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim trikotnim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home KITTIES, odeja iz mikrovlaken, 150x200 cm, siva
18,93 €

Odeja iz mikrovlaken z nenavadnim vzorcem mačk. Sestava s težo 290 g/m2 je zelo prijetna na dotik. Zaradi poliestrskega materiala ima odeja odlične lastnosti in vas bo prijetno ogrela. My Best Home odeja iz mikrovlaken KITTIES, 150×200 cm, siva bo popestrila vašo notranjost in izboljšala vaše razpoloženje tudi v hladnejšem vremenu.

My Best Home komplet pogrinjkov BETON, 6 kosov
11,51 €

Komplet pogrinjkov BETON blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.

My Best Home Kuhinjski 4 delni set Twister, 100% bombaž, siv
12,50 €

Eleganten, praktičen in moderen kuhinjski komplet TWISTER iz 100% bombaža v sivi barvi. Rokavice so opremljene s praktično visečo zanko. Podloga / blazinica je praktična pomoč pri odlaganju vašega lonca ali shranjevanju vročih jedi. Kakovostni sodobni kuhinjski predpasnik iz 100% bombaža s kovinsko zanko za regulacijo dolžine in krpo iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktična pomoč pri kuhanju v vsaki kuhinji.