My Best Home komplet pogrinjkov PRANZO, 6 kosov
10,71 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PRANZO blagovne znamke My Best Home z motivom kompleta za mizo bo požel val navdušenja. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home Twister 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, moder
11,90 €

Zadnji kos!

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Twister iz 100 % bombaža v modri barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, črno bela
19 €

Zadnji kos!

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim pikčastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, belo-črna
18,40 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim mrežastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home Simone vzglavnik iz mikrovlaken 40x40 cm, temno siv
8 €

Zadnji kos!

Dekorativni vzglavnik z geometrijskimi vzorci, od znamke MyBestHome, je izdelan iz kakovostnih mikrovlaken in se zapenja na zadrgo. Vzglavnik je prijeten in mehak na dotik. Dimenzije vzglavnika so 40 cm x 40 cm. Na voljo je tudi odeja v isti barvi in z enakim vzorcem.

My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, črn
12,88 €

Zadnji kos!

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.

My Best Home vzglavnik Falun Ultra Soft 3D, 70 x 80 cm, srebrn
13,82 €

Ste se kdaj vprašali kako je spati na oblaku? Samo ena noč z My Best Home vzglavnikom Falun Ultra Soft vam bo odgovorila na vaše vprašanje. Vzglavnik je izredno mehak, kot pravi oblaček zahvaljujoč polnilu iz votlega vlakna. Kakovostna zasnova z odličnim 3D cvetnim dizajnom se prilagaja v skandinavsko opremljene domove. Pranje v pralnem stroju.

My Best Home pogrinjek STRIP 30x45 cm, siv
14,69 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.

My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, bež
14,50 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

My Best Home komplet pogrinjkov ZYGZAK, 6 kosov
10,93 €

Komplet namiznih pogrinjkov ZYGZAK blagovne znamke My Best Home s cikcak črtami bo poživil velike mize. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home vzglavnik Aloe Vera, bel z dekorativno oblogo, 70 x 80 cm
16,62 €

Kakovostni vzglavnik s šivanim robom in okrasnim modrim trakom je izdelan pod blagovno znamko My Best Home iz mikrovlaken, prepojenih z aloe vero. Vzglavnik je primeren za alergike in tiste z občutljivo kožo, saj je ne draži. Posebno polnilo jemehko in izjemno puhasto. Lahko ga operete v pomivalnem stroju.

My Best Home komplet pogrinjkov COLAZIONE, 6 kosov
10,93 €

Komplet pogrinjkov COLAZIONE blagovne znamke My Best Home z motivom skodelice kave bo popestril vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov LAVENDA, 6 kosov
10,93 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov LAVENDA blagovne znamke My Best Home z motivom sivke bo popestril vašo mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov POSATE, 6 kosov
10,93 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov POSATE blagovne znamke My Best Home z motivom starinskega jedilnega pribora bo poživil vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.

My Best Home komplet pogrinjkov TULPEN, 6 kosov
10,93 €

Komplet pogrinjkov TULPEN blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.

My Best Home prešita odeja za alergike Antibaktteriell, 140x200 cm
22,89 €

Prešita francoska odeja, od znamke MyBestHome, je posebej razvita za alergike. Odeja je narejena iz posebnih vlaken ANTIBACT, ki imajo antibakterijske lastnosti. Popolno kroženje zraka preprečuje vstop prašnih pršic in prahu. Dimenzije odeje so 140 cm x 200 cm. Možnost pranja v pralnem stroju pri 60 °C.

My Best Home vzglavnik z belim robom Aloe Vera, 70x90 cm
16,65 €

Prešit vzglavnik iz mikrovlaken, Aloe Vera, od znamke MyBestHome, odlično prepušča zrak in preprečuje vstop prašnih pršic in prahu. Vzglavnik je narejena iz kakovostnih mikrovlaken in je primerna za alergike. Dimenzije vzglavnika so 70 cm x 90 cm. Možnost pranja v pralnem stroju pri 60 °C.

My Best Home prešita odeja za vse leto 4 Seasons, 140x200 cm
20,84 €

Prešita francoska odeja, od znamke MyBestHome, je izdelana iz gladkih mikrovlaken, ki so prijetna na dotik. Odeja je primerna za alergike. Popolno kroženje zraka preprečuje vstop prašnih pršic in prahu. Dimenzije odeje so 140 cm x 200 cm. Možnost pranja v pralnem stroju pri 60 °C.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, trikotnik
18,99 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim trikotnim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home Kuhinjski 4 delni set Twister, 100% bombaž, siv
11,85 €

Eleganten, praktičen in moderen kuhinjski komplet TWISTER iz 100% bombaža v sivi barvi. Rokavice so opremljene s praktično visečo zanko. Podloga / blazinica je praktična pomoč pri odlaganju vašega lonca ali shranjevanju vročih jedi. Kakovostni sodobni kuhinjski predpasnik iz 100% bombaža s kovinsko zanko za regulacijo dolžine in krpo iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktična pomoč pri kuhanju v vsaki kuhinji.

My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, pike
18,99 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim pikčastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.

My Best Home odeja iz mikrovlaken Lace 02, 150 × 200 cm
18,99 €

My Best Home odeja iz mikrovlaken LACE 02 ima moderni vzorec, ki spominja na čipko. Odeja ima originalno zasnovo in njena fina struktura je primerna za vsako gospodinjstvo. Odeja je zelo prijetna za dotik in izredno topla.

My Best Home Timex 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, moder
11,85 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Timex iz 100 % bombaža v modri barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

My Best Home Timex 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, siv
11,85 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Timex iz 100 % bombaža v sivi barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, siv
14,50 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Kitties, siv, 40 × 40 cm
6,58 €

Lep in okrasi vzglavnik My Best Home KITTIES je izdelan iz finih mikrovlaken, zato ga ne boste želeli izpustiti iz rok. Vzglavnik je zelo prijeten za dotik in izredno topel. Njegov motiv ne bo privlačil zgolj ljubitelje mačk, ampak tudi vse otroke.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, bež
9,35 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti bež barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, moder
9,35 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti modri barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home vzglavnik z robom Classy, 40×40 cm, rumen
8,93 €

Vzglavnik Classy, v čudoviti rumeni barvi, se pohvali z visokokakovostno zasnovo in dimenzijami 40 × 40 cm. Površina je prijetno gladka zahvaljujoč kakovostnih mikrovlaken. Blazina z okrasnimi oblogami ima odstranljivo oblazinjenje. Prilega se kateri koli stanovanjski notranjosti.

My Best Home Wild Pet Koala otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,58 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom koale v vsaki otroški sobi ustvari prijetno vzdušje.

My Best Home Wild Pet Mačka otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,58 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom muce bo v vsaki otroški sobi ustvarila prijetno vzdušje.

My Best Home Wild Pet Tiger otroška okrasna blazina, 30 x 40 cm
6,58 €

Otroška okrasna blazina Wild Pet kakovostne izdelave je izdelana iz mikrovlaken. Blazine z obliko so hit tega leta in bodo odličen dodatek za v vsako otroško sobo. Okrasna blazina z motivom tigra ustvari prijetno atmosfero v vsaki otroški sobi.

My Best Home vzglavnik Linkoping 70 x 90 cm
14,74 €

Vzglavnik Linkoping iz udobnih vlaken, dimenzij 70 × 90 cm. Znamka MyBestHome ponuja dolgotrajne, higienske, pralne, lahke in zračne prešite vzglavnike.

My Best Home prešita odeja 4 Seasons, 200 × 220 cm
31,20 €

Udobna prešita odeja dimenzij 200 × 220 cm je idealna izbira za vsakega zahtevneža. My Best Home 4 Season zmanjšuje razvoj pršic in alergenov, zato je primerna tudi za bolnike z alergijami.

My Best Home prešita odeja Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, srebrna
35,71 €

Ali radi kvalitetno spite? Ni problema! Zahvaljujoč ultra mehki odeji My Best Home Falun Ultra Soft boste našli tiste mehke sanje. Odeja ima lep 3D reliefni motiv in je primerna za alergike. Visokokakovostni šivi podaljšujejo življenjsko dobo in nego – lahko jo perete v običajnem pralnem stroju na 60 °C.

My Best Home prešita odeja Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, bela
35,71 €

Kaj bo presenetilo ljubitelja dobrega spanja in skandinavskega sloga? Kvalitetno šivana in ultra mehka odeja MyBestHome Falun Ultra Soft, ki se ponaša z zanimivim reliefnim motivom cvetja. Primerna je tudi za alergike in jo lahko operete v pralnem stroju na 60 °C.

My Best Home prešita odeja Falun Ultra Soft 3D, 200 x 220 cm, bež
35,71 €

Kaj je najboljše zvečer? Odeti se z udobno odejo! Zelo mehka francoska odeja My Best Home Falun ultra soft vam bo uresničila to željo. Ta odeja ni zgolj mehka ampak tudi lepa, zahvaljujoč reliefnemu motivu rože. Odejo lahko uporabljajo tudi alergiki, perete pa jo lahko v pralnem stroju na 60 °C.