My Best Home OWL set skodelic
15,90 €

Zadnji kos!

Owl set skodelic je zahvaljujoč čistim in enostavnim oblikam odličen dodatek sodobnemu domu.


My Best Home set skodelic Day Man, 350 ml, 3 kosi
11,50 €

Zadnji kos!

Skodelice z dizajnom očal, brkov in klobukov potrebuje vsak džentelmen. Kakovosten set treh kosov keramičnih skodelic v modernem dizajnu v originalni izvedbi blagovne znamke MyBestHome.


My Best Home set skodelic Day Umbrella, 350 ml, 3 kosi
11,50 €

Zadnji kos!

Kakovosten set treh kosov keramičnih skodelic v modernem dizajnu v originalni izvedbi blagovne znamke MyBestHome. Skodelice z dizajnom dežnikov v treh različicah imajo prostornino 350 ml.


My Best Home vzglavnik Linkoping 70 x 90 cm
13,90 €
13,70 €

Vzglavnik Linkoping iz udobnih vlaken, dimenzij 70 × 90 cm. Znamka MyBestHome ponuja dolgotrajne, higienske, pralne, lahke in zračne prešite vzglavnike.


My Best Home plastificirani prt Pettite 29 × 43 cm
11,42 €

9,80 €

Plastificirani prt s starinskim črno-belim motivom. Prt My Best Home po 6 kosov z dimenzijami 43 × 28 cm je izdelan iz 100% polipropilena. Praktičen dodatek, ki ščiti površino vaše mize in je enostaven za pranje.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, rjav
13,90 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek STRIP 30x45 cm, siv
13,90 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek SQUARE 30x45 cm, siv
13,90 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek Square 30×45 cm, siv, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home pogrinjek Strip 30x45 cm, rjav
13,90 €

Obojestranski elegantni pogrinjek je zelo praktičen dodatek v jedilnici. Ima pralno površino, ki preprečuje umazanost mize. Prav tako postavi meje na jedilniku. My Best Home pogrinjek STRIP 30×45 cm, rjav, je primeren za vsako kuhinjo oz. jedilnico.


My Best Home prt za mizo ODILLIO II. 28x43 cm
13,65 €

12,40 €

Visoka kakovost prta za mizo prinaša ODILLIO iz MyBestHome, ki ni priročen pomočnik le za jedilnico, ampak služi tudi kot sodobna dodatna oprema v kuhinji. Elegantni dodelan vzorec s čipkami duši zvoke, ko postavljate posodo na mizo in jo ščiti pred umazanijo.


My Best Home komplet pogrinjkov BETON, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov BETON blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal pridih elegance. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov COLAZIONE, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov COLAZIONE blagovne znamke My Best Home z motivom skodelice kave bo popestril vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov DRACENA, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov DRACENA blagovne znamke My Best Home z motivom listov dracene poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov HIBISKUS, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov HIBISKUS blagovne znamke My Best Home z motivom cvetlic in listov hibiskusa, ki bodo izstopali na beli mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov KOKARDA, 6 kosov
10,30 €

komplet pogrinjkov KOKARDA blagovne znamke My Best Home je primeren za ljubitelje hrane, ki si svojo ljubezen želijo pokazati na mizi. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov KOSTARIKA, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov KOSTARIKA blagovne znamke My Best Home z motivom ananasa poživi vsako veliko mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov LAVENDA, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov LAVENDA blagovne znamke My Best Home z motivom sivke bo popestril vašo mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PAPUGI, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov PAPUGI blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov POSATE, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov POSATE blagovne znamke My Best Home z motivom starinskega jedilnega pribora bo poživil vsako mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov PRANZO, 6 kosov
10,30 €

Komplet 6 kosov pogrinjkov PRANZO blagovne znamke My Best Home z motivom kompleta za mizo bo požel val navdušenja. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov TULPEN, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov TULPEN blagovne znamke My Best Home bo vaši mizi dodal barvo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega. V paketu je 6 kosov.


My Best Home komplet pogrinjkov WATERMELON, 6 kosov
10,30 €

Komplet pogrinjkov WATERMELON blagovne znamke My Best Home s črtami in motivi lubenice bodo poživili mizo. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home komplet pogrinjkov ZYGZAK, 6 kosov
10,30 €

Komplet namiznih pogrinjkov ZYGZAK blagovne znamke My Best Home s cikcak črtami bo poživil velike mize. Ščiti površino mize pred umazanijami in je enostaven za čiščenje. Hkrati zmanjšuje hrup pri postavljanju krožnikov in pribora. Na jedilni mizi razdeli prostor za vsakega.


My Best Home prešita poletna odeja Pink Flower, 200x220 cm, mikrovlakna
23,34 €
22,20 €

Kakovostna odeja s potiskom cvetja je izdelana pod znamko My Best Home iz mikrovlaken. Lahko se uporablja brez posteljnine. Posebno polnilo je mehko in izjemno puhasto. Primerno za pranje v stroju. Francoska odeja je idealna za pare, ki radi spijo pod eno odejo.


My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 kosi, s trikotniki
13,70 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Black White blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home Dog vzglavnik, 40x40 cm
6,24 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z veselim motivom kužka, ki teče, vas bo navdušil ob prvem pogledu. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.


My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, pike
18,15 €
17,80 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim pikčastim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.


My Best Home Geometrical odeja iz mikrovlaken 150x200 cm, trikotnik
18,15 €
17,80 €

Odeja iz mikrovlaken z zanimivim trikotnim vzorcem. Material s težo 290 g/m2 je zelo prijeten na dotik. Zaradi sestave iz poliestra ima odeja neprimerljive lastnosti za segrevanje.
My Best Home odeja iz mikrovlaken Geometrical, 150×200 cm, bo naredila vaš dom bolj udoben, tudi pri nižjih temperaturah.


My Best Home KITTIES, odeja iz mikrovlaken, 150x200 cm, bela
18,16 €
17,80 €

Odeja iz mikrovlaken z nenavadnim vzorcem mačk. Sestava s težo 290 g/m2 je zelo prijetna na dotik. Zaradi poliestrskega materiala ima odeja odlične lastnosti in vas bo prijetno ogrela. My Best Home odeja iz mikrovlaken KITTIES, 150×200 cm, bela bo popestrila vašo notranjost in izboljšala vaše razpoloženje tudi v hladnejšem vremenu.


My Best Home KITTIES, odeja iz mikrovlaken, 150x200 cm, črna
18,16 €
17,80 €

Odeja iz mikrovlaken z nenavadnim vzorcem mačk. Sestava s težo 290 g/m2 je zelo prijetna na dotik. Zaradi poliestrskega materiala ima odeja odlične lastnosti in vas bo prijetno ogrela. My Best Home odeja iz mikrovlaken KITTIES, 150×200 cm, črna bo popestrila vašo notranjost in izboljšala vaše razpoloženje tudi v hladnejšem vremenu.


My Best Home Motive vzglavnik, 40x40 cm bel
8,59 €

Moderni dekoracijski vzglavnik od znamke My Best Home izdelan iz mehkih mikrovlaken dobi svoj razkošen videz zahvaljujoč srebrni motivski liniji. Vzglavnik v dimenzijah 40 × 40 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


My Best Home odeja iz mikrovlaken Cartoon motiv B 150 × 200 cm
18,16 €
17,80 €

My Best Home odeja iz mikrovlaken CARTOON motiv B je izredno prijetna, mehka na dotik in izredno topla. Njen moderni dizajn postane dopolnilo vsakemu domu. Ne glede na to, ali sedite zunaj na terasi, pred televizijo ali samo uživate v popoldanskem počitku, vam bo ta odeja nudila udobje na vsakem koraku.


My Best Home odeja iz mikrovlaken Cartoon motiv B 40x40 cm
5,82 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom CARTOON B in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-beli barvni zasnovi. Blazina je narejena iz materiala, ki je prijazen na dotik, z učinkom segrevanja. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.


My Best Home odeja iz mikrovlaken Lace 02, 150 × 200 cm
18,16 €
17,80 €

My Best Home odeja iz mikrovlaken LACE 02 ima moderni vzorec, ki spominja na čipko. Odeja ima originalno zasnovo in njena fina struktura je primerna za vsako gospodinjstvo. Odeja je zelo prijetna za dotik in izredno topla.


My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, črn
10,95 €

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


My Best Home Relief vzglavnik, 45x45 cm, turkizni
10,95 €

Luksuzni žametni vzglavnik od znamke My Best Home z reliefom bo vašemu kavču in postelji nudil razkošni izgled. Vzglavnik v dimenzijah 45 × 45 cm je dobavljiv vključno s polnilom.


My Best Home set skodelic Day Cube, 270 ml, 3 kosi
11,60 €

Keramične skodelice v originalni izvedbi z lepim motivom so znak vašega stila in dojemanja modernega okusa. Kuhinjska keramika je originalna s svojim modernim dizajnom, kakovostno izdelavo in brezčasnim stilom.


My Best Home set skodelic Dream Bear, 360 ml, 3 kosi
12,60 €

  • Zahvaljujoč svojim čistim in enostavnim oblikam je odličen dodatek modernega doma ali idealno darilo. Kakovosten set treh kosov keramičnih skodelic za otroke DREAM BEAR v modernem dizajnu v originalni izvedbi blagovne znamke MyBestHome.

My Best Home Tusca vzglavnik, 40x40 cm
10,16 €

Čudovito okrašen vzglavnik od znamke My Best Home z motivom perja, ki spominja na lahkotnost. Poliestrska prevleka ima dimenzije 40 × 40 cm in je dobavljiva vključno s polnilom.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, bež
13,70 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, siv
13,70 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.


My Best Home vzglavnik iz mikrovlaken Geometrical C, 40 × 40 cm
5,82 €

Vzglavnik iz mikrovlaken z modernim motivom GEOMETRICAL C in odstranljivim polnilom 40×40 cmčrno-belem je izdelan iz materiala, ki je prijeten na dotik in ima topel učinek. Vzglavniki iz mikrovlaken so dobro dopolnilo za odeje istega motiva.