Morphy Richards Evoke Black 2S opekač kruha, črn
55 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke Black 2S ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Evoke Bronze 2S opekač kruha, posebna izdaja, bronast
58,90 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke Bronze 2S, posebna izdaja ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Evoke Brushed 2S opekač kruha, srebrn
55 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke Brushed 2S ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Evoke Platinum 2S opekač kruha, posebna izdaja, platinast
58,90 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke Platinum 2S, posebna izdaja ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Evoke Red 2S opekač kruha, rdeč
55 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke Red 2S ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Evoke White 2S opekač kruha, bel
55 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Evoke White 2S ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.

Morphy Richards Premium plus aparat za peko kruha
153,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Aparat za peko kruha kar doma z močjo 600 W in edinstvenim kavljem za gnetenje. Morphy Richards Premium plus ima avtomatičen predal za druge sestavine in zaslon na dotik, na katerem si izberete želen program priprave. Izbirate lahko med 3 velikostmi hleba in 5 barvami zapečenosti skorje.

Morphy Richards Vector Black 2S opekač kruha, črn
45,20 €

Novo

Opekač kruha z močjo 850 W in 2 režama za pravi hrustljavo popečen kruh. Morphy Richards Vector Black 2S ima nastavljiv termostat in 7 stopenj pečenja. Opekač ima poleg tega tudi funkcijo odmrzovanja in pogrevanja. Pladenj za drobtine poenostavlja vzdrževanje.