Montale Paris Aoud Ambre - EDP
61,30 € 54,30 €

Orientalska dišava Montale Aoud Ambre je namenjena tako moškim kot ženskam. Ustanovil ga je Pierre Montale. Vsebuje Amber, Ladbanum, Argawood in Rose. Začela se je leta 2010.

Montale Paris Aoud Lime - EDP
60,10 € 57,30 €

Dišava Montale Aoud Lime Oriental je zasnovana tako za moške kot za ženske, ustvaril pa jo je Pierre Montale . Predstavlja popolno kombinacijo tonov vrtnic, irisa, pačulija, sandalovine, ambergrisa in žafrana. Začelo se je leta 2005. .

Montale Paris Wild Pears - EDP
58 € 56,10 €

Wild Pears je cvetlično-sadna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Sadna glava je sestavljena iz bergamota in hruške, cvetlično srce je sestavljeno iz šmarnice in nageljnov. V bistvu boste začutili mešanico mošusa, sandalovine in sladke vanilije. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Candy Rose - EDP
59,30 €

Candy Rose je cvetlično-sadna dišava, namenjena ženskam. Čista sadna glava je sestavljena iz črnega ribeza, maline, ličija, mandarine in rdeče pomaranče. V cvetličnem srcu se združijo vrtnice, pačuli, jasmin in šmarnica. Temelj prevladujejo beli mošus, vanilija in pomarančni cvet.

Montale Paris Honey Aoud - EDP
1,60 €

Montale Honey Aoud je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Njegove glavne sestavine so med, les agarja (oud), cvetje, pačuli, cimet, usnje, vanilija in ambra. Dišavo je razvil je Pierre Montale. Trgu je bila predstavljena leta 2015.

Montale Paris Intense Tiare - EDP
1,60 €

Intense Tiare je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Vsebuje tiare cvet, kokos, vrtnico, jasmin, ylang-ylang in sladko vaniljo. Začelo se je leta 2005.

Montale Paris Soleil De Capri - EDP
64,10 € 54,10 €

Zadnji kos!

Soleil De Capri je razkošna cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Sveža glava vsebuje, grenivko, kumkvat (nagami) in druge agrume. V srcu boste občutili narkotično bele rože, mošus in začimbe. Začelo se je leta 2007.

Montale Paris Intense Pepper - EDP
80,20 € 64,10 €

Intense Pepper je razkošna orientalsko-začinjena dišava za ženske in moške. Glava vsebuje sicilijansko limono, roza in črni poper. V srcu boste čutili čiste cvetne tone. Sestavo zapirajo agar in cedrov les, ambra, hrastov mah in beli mošus. Trgu je bila predstavljena leta 2014.

Montale Paris Aoud Night - EDP
64,10 € 60,10 €

Orientalska lesnata dišava Montale Aoud Night je namenjena tako moškim kot ženskam. Glava vsebuje bergamot, sicilijansko limono, sadne tone in les agarja. V srcu leži maroška vrtnica skupaj z listi indonezijske pačulije. Močno podlago prevladujejo sandalovina in guava, usnje, jantarja in beli mošus.

Montale Paris Roses Musk - EDP
50,10 € 44,10 €

Roses Musk je cvetlično-sadna dišava z mošusno osnovo za ženske. Vsebuje samo tri sestavine, vrtnico, jasmin in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009.

Montale Paris Starry Nights - EDP
64,90 € 62,70 €

Starry Nights je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje svežo limono, bergamot in jabolko. Pačuli združujejo z vrtnico in jasminom v srcu. Osnovo dopolnjujejo praški akordi, ambergris in beli mošus. Začelo se je leta 2015. .

Montale Paris Intense Cafe - EDP
66,20 € 60,10 €

Intense Cafe je orientalsko-vanilijeva dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo cvetni akordi, srce je sestavljeno iz kave in vrtnice, v temelju pa boste začutili kombinacijo ambre, belega mošusa in sladke vanilije. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Vanille Absolu - EDP
64,10 € 58,90 €

Vanille Absolu je luksuzna orientalsko-vanilijeva dišava za ženske. Sestavljen je samo iz štirih sestavin: sladke vanilije, cimeta, klinčkov in lesnih tonov. Začelo se je leta 2008.

Montale Paris Black Aoud - EDP TESTER
45,70 €

Dark Purple je lesna-cvetna dišava z mošusno osnovo za moške. Njegove glavne sestavine so vrtnice, francoski labdanum, mošus, pačuli, mandarina in agarjev les (oud). Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2006.

Montale Paris Chocolate Greedy - EDP
60,10 € 54,90 €

Chocolate Greedy je orientalsko-vanilijeva dišava za ženske in moške. Vsebuje kavo, kakav, fižole tonke, suho sadje, grenko pomarančo in sladko vanilijo. Začelo se je leta 2007. .

Montale Paris Dark Purple - EDP
1,60 €

Dark Purple je orientalsko-cvetna dišava, namenjena ženskam. Sadna glava je sestavljena iz pomaranče in slive, srce je sestavljeno iz pačulija, vrtnice, rdečih jagod in geranije. V bistvu boste čutili tikov les skupaj z jantarjem in mošusom. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Black Aoud - EDP
1,20 €

Dark Purple je lesno-cvetna dišava z mošusno osnovo za moške. Njegove glavne sestavine so vrtnica, francoski labdanum, mošus, pačuli, mandarina in agarjev les (oud). Ustanovil jo je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2006.

Montale Paris Aoud Leather - EDP
68,20 € 60,10 €

Aoud Leather je luksuzna usnjena dišava za moške in ženske. Vsebuje žafran, bergamot, kardamom, agarjev les, usnje, poper in sivo ambergris. Začelo se je leta 2009. .

Montale Paris Pure Gold - EDP
61,70 € 60,10 €

Pure Gold je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je narejena iz italijanske mandarine in marelice, cvetno srce pripada egipčanskemu jasminu, pomarančnemu cvetu in neroliju. Osnova združuje sladko vanilijo, pačuli in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Oudmazing - EDP
68,20 € 66,60 €

Oudmazing je luksuzna lesno-cvetna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje pomarančo in bergamot iz Sicilije, hruško, fige in agar. Odkrili boste egiptovski jasmin, liste pačulija in korenino irisa v svojem srcu. Sestavo zapirajo madagaskarska vanilija, usnje, beli mošus in grozdje.

Montale Paris Starry Nights - EDP TESTER
44,10 €

Starry Nights je luxusní orientálně-květinová vůně pro ženy i muže. Hlava obsahuje svěží citron, bergamot a jablko. V srdci se snoubí pačuli s růží a jasmínem. Základ dotvářejí pudrové akordy, ambra a bílé pižmo. Na trh byla uvedena v roce 2015.

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP
60,80 € 52,10 €

Sweet Oriental Dream je orientálně-vanilková vůně pro ženy i muže. Obsahuje pouhé čtyři složky, a to růži, mandle, vanilku a med. Na trh byla uvedena v roce 2005.

Montale Paris Sweet Vanilla - EDP
60,10 €

Sweet Vanilla je razkošna dišava za ženske in moške. Sestavljen je samo iz dveh komponent, marelice in vanilije. Začelo se je leta 2015.

Montale Paris Aoud Ever - EDP
62,10 €

Orientalska dišava Montale Aoud Ever je namenjena ženskam in moškim. Glava je sestavljena iz limone, bergamota in mandarine, srce je sestavljeno iz belega sandalovine, pačulija in črnega popra, osnova pa vsebuje usnje, fižol Tonka in sivo ambergris. Začelo se je leta 2012. .

Montale Paris Pretty Fruity - EDP
56,10 €

Pretty Fruity je sadna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Glavo sestavljajo citrusi, črni ribez in marakuja. Magnolija in lilija se združita v cvetličnem srcu. Osnovo nato prevladuje mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava se je začela leta 2011. .

Montale Paris Red Vetyver - EDP
1,60 €

Red Vetyver je moška orientalska dišava. Njegove glavne sestavine so vetiver, pačuli, cedra, grenivka, perujski balzam in poper. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2008. .

Montale Paris Roses Elixir - EDP
60,10 €

Roses Elixir je květinově-ovocná vůně určená pro ženy. Obsahuje citrusy, růže, jahody, jahodový list, jasmín, africký pomerančový květ, ambru, pižmo, pačuli a tangerinku. Za jejím vznikem stojí Pierre Montale. Vůně byla uvedena na trh v roce 2010.

Montale Paris Vetiver Des Sables - EDP
52,10 €

Vetiver Des Sables je izvirna orientalska lesnata dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Združuje vetiver, mahagoni, morske tone in začimbe domorodne Amerike. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2006. .

Montale Paris White Musk - EDP
60,10 € 56,90 €

Montale Paris White Musk Perfume je sveža, čista dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Dišava se odpre z nežnimi vijolicami, ki se postopoma spremenijo v fin praškasti odtenek. Beli mošus prinaša občutek svežine in lahkotnosti. Dišava je bila predstavljena leta 2007. .

Montale Paris Wild Aoud - EDP
57,50 €

Wild Aoud je nepogrešljiva lesna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Združuje geranij, pelin, bergamot, agarwood (oud), tikov les s pačulijem, tobakom in jantarjem. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009. .

Montale Paris Wood & Spices - EDP
60,10 € 54,90 €

Wood & Spices je luksuzna lesno-začinjena dišava za moške. Sestavljen je samo iz štirih komponent, in sicer vetiver, kadilo, sandalovina in agar. Začelo se je leta 2005. .