Montale Paris Aoud Ambre - EDP
64,50 € 59,90 €

Orientalska dišava Montale Aoud Ambre je namenjena tako moškim kot ženskam. Ustanovil ga je Pierre Montale. Vsebuje Amber, Ladbanum, Argawood in Rose. Začela se je leta 2010.

Montale Paris Aoud Lagoon - EDP
63,30 €

Orientalska dišava Montale Aoud Lagoon je zasnovana za moške in ženske, njeno ustvarjanje pa je Pierre Montale . Glava je sestavljena iz mandarine in osmanthusa. Cvetlični srčni lotos in cvetni tiare. V bistvu se boste počutili vetiver, les guaiac in mah. Začelo se je leta 2016. .

Montale Paris Aoud Leather - EDP
71,70 € 63,30 €

Aoud Leather je luksuzna usnjena dišava za moške in ženske. Vsebuje žafran, bergamot, kardamom, agarjev les, usnje, poper in sivo ambergris. Začelo se je leta 2009. .

Montale Paris Aoud Lime - EDP
63,30 €

Novo

Dišava Montale Aoud Lime Oriental je zasnovana tako za moške kot za ženske, ustvaril pa jo je Pierre Montale . Predstavlja popolno kombinacijo tonov vrtnic, irisa, pačulija, sandalovine, ambergrisa in žafrana. Začelo se je leta 2005. .

Montale Paris Aoud Night - EDP
67,50 €

Orientalska lesnata dišava Montale Aoud Night je namenjena tako moškim kot ženskam. Glava vsebuje bergamot, sicilijansko limono, sadne tone in les agarja. V srcu leži maroška vrtnica skupaj z listi indonezijske pačulije.

Montale Paris Black Aoud - EDP
1,30 €

Dark Purple je lesna-cvetna dišava z mošusno osnovo za moške. Njegove glavne sestavine so vrtnice, francoski labdanum, mošus, pačuli, mandarina in agarjev les (oud). Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2006. .

Montale Paris Black Aoud - EDP TESTER
48,10 €

Zadnji kos!

Dark Purple je lesna-cvetna dišava z mošusno osnovo za moške. Njegove glavne sestavine so vrtnice, francoski labdanum, mošus, pačuli, mandarina in agarjev les (oud). Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2006.

Montale Paris Candy Rose - EDP
59,10 €

Candy Rose je cvetlično-sadna dišava, namenjena ženskam. Čista sadna glava je sestavljena iz črnega ribeza, maline, ličija, mandarine in rdeče pomaranče. V cvetličnem srcu se združijo vrtnice, pačuli, jasmin in šmarnica. Temelj prevladujejo beli mošus, vanilija in pomarančni cvet.

Montale Paris Dark Purple - EDP
1,70 €

Dark Purple je orientalsko-cvetna dišava, namenjena ženskam. Sadna glava je sestavljena iz pomaranče in slive, srce je sestavljeno iz pačulija, vrtnice, rdečih jagod in geranije. V bistvu boste čutili tikov les skupaj z jantarjem in mošusom. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Honey Aoud - EDP
71,70 €

Montale Honey Aoud je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Njegove glavne sestavine so med, les agarja (oud), cvetje, pačuli, cimet, usnje, vanilija in ambergris. Ustanovil ga je Pierre Montale. Začelo se je leta 2015. .

Montale Paris Intense Cafe - EDP
63,30 € 56,90 €

Intense Cafe je orientalsko-vanilijeva dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo cvetni akordi, srce je sestavljeno iz kave in vrtnice, v podstavku boste začutili kombinacijo ambergrisa, belega mošusa in sladke vanilije. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Intense Pepper - EDP
84,40 € 81,80 €

Intense Pepper je razkošna orientalsko-začinjena dišava za ženske in moške. Glava vsebuje sicilijansko limono, roza in črni poper. V srcu boste čutili čiste cvetne tone. Sestavo zapirajo agar in cedrov les, ambergris, hrastov mah in beli mošus. Začelo se je leta 2014. .

Montale Paris Intense Tiare - EDP
67,50 € 63,30 €

Intense Tiare je razkošna orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške. Vsebuje tiare cvet, kokos, vrtnico, jasmin, ylang-ylang in sladko vaniljo. Začelo se je leta 2005. .

Montale Paris Nepal Aoud - EDP
63,30 €

Nepal Aoud je orientalska lesnata dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Aragonski les, žafran in muškatni orešček tvorijo izrazito glavo. Srce je sestavljeno iz bolgarske vrtnice in ambergrisa. V bistvu boste začutili mešanico mošusa, kože in sladke vanilije. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Oudmazing - EDP
71,70 €

Oudmazing je luksuzna lesno-cvetna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje pomarančo in bergamot iz Sicilije, hruško, fige in agar. Odkrili boste egiptovski jasmin, liste pačulija in korenino irisa v svojem srcu. Sestavo zapirajo madagaskarska vanilija, usnje, beli mošus in grozdje.

Montale Paris Pretty Fruity - EDP
59,10 €

Pretty Fruity je sadna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Glavo sestavljajo citrusi, črni ribez in marakuja. Magnolija in lilija se združita v cvetličnem srcu. Osnovo nato prevladuje mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava se je začela leta 2011. .

Montale Paris Pure Gold - EDP
65 € 61,60 €

Pure Gold je cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je narejena iz italijanske mandarine in marelice, cvetno srce pripada egipčanskemu jasminu, pomarančnemu cvetu in neroliju. Osnova združuje sladko vanilijo, pačuli in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Red Vetyver - EDP
1,70 €

Red Vetyver je moška orientalska dišava. Njegove glavne sestavine so vetiver, pačuli, cedra, grenivka, perujski balzam in poper. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2008. .

Montale Paris Roses Musk - EDP
1,70 €

Roses Musk je cvetlično-sadna dišava z mošusno osnovo za ženske. Vsebuje samo tri sestavine, vrtnico, jasmin in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009. .

Montale Paris Roses Musk - EDP TESTER
48,30 €

Roses Musk je cvetlično-sadna dišava z mošusno osnovo za ženske. Vsebuje samo tri sestavine, vrtnico, jasmin in mošus. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009. .

Montale Paris Soleil De Capri - EDP
67,50 €

Soleil De Capri je razkošna cvetlično-sadna dišava za ženske in moške. Sveža glava vsebuje, grenivko, kumkvat (nagami) in druge agrume. V srcu boste občutili narkotično bele rože, mošus in začimbe. Začelo se je leta 2007. .

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP
63,90 €

Sweet Oriental Dream je orientálně-vanilková vůně pro ženy i muže. Obsahuje pouhé čtyři složky, a to růži, mandle, vanilku a med. Na trh byla uvedena v roce 2005.

Montale Paris Sweet Vanilla - EDP
63,30 €

Sweet Vanilla je razkošna dišava za ženske in moške. Sestavljen je samo iz dveh komponent, marelice in vanilije. Začelo se je leta 2015. .

Montale Paris Vanille Absolu - EDP
68,80 €

Vanille Absolu je luksuzna orientalsko-vanilijeva dišava za ženske. Sestavljen je samo iz štirih sestavin: sladke vanilije, cimeta, klinčkov in lesnih tonov. Začelo se je leta 2008. .

Montale Paris Wild Aoud - EDP
59,10 €

Zadnji kos!

Wild Aoud je nepogrešljiva lesna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Združuje geranij, pelin, bergamot, agarwood (oud), tikov les s pačulijem, tobakom in jantarjem. Ustanovil ga je Pierre Montale. Dišava je bila predstavljena leta 2009. .

Montale Paris Wild Pears - EDP
61 € 56,90 €

Wild Pears je cvetlično-sadna dišava, namenjena tako ženskam kot moškim. Sadna glava je sestavljena iz bergamota in hruške, cvetlično srce je sestavljeno iz šmarnice in nageljnov. V bistvu boste začutili mešanico mošusa, sandalovine in sladke vanilije. Ustanovil ga je Pierre Montale.

Montale Paris Wood & Spices - EDP
63,30 € 56,90 €

Wood & Spices je luksuzna lesno-začinjena dišava za moške. Sestavljen je samo iz štirih komponent, in sicer vetiver, kadilo, sandalovina in agar. Začelo se je leta 2005. .