Minoti fantovske kratke hlače
14,19 €

Zadnji kos!

Fantovske kratke hlače v sivi barvi so idealne za vroče poletne dni. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.


Minoti otroški kombinezon s kapo Animal
11,60 €

Zadnji kos!

Čudovit plašč z bež-črno kapo Animal bo vašemu otroku prinesel udobje in prijeten občutek, hkrati pa mu bo zagotavljal maksimalno udobje skozi ves dan. Izdelan je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.


Minoti dekliška majica
7,65 €

Zadnji kos!

Dodelana majica v modri zasnovi z napisom „FEMME POWER“. Izrazite moč dekleta, prav gotovo bo majica pritegnila marsikateri pogled.


Minoti dekliška obleka
8,49 €

7,72 €

Zadnji kos!

Flamingo je pripravljen za poletje, kaj pa ti? Ali že imate oblačila za vašo deklico za to nepozabno poletje? Preprost in dodelan rez bo še posebej všeč vašemu dekletu v vročih poletnih dneh.


Minoti fantovska majica BTEE
7,58 €

Zadnji kos!

Elegantna fantovska majica BTEE v rdeči barvi, v katero se bo vaš fant zaljubil na prvi pogled.


Minoti fantovska pižama
13,53 €

Zadnji kos!

Pižama ni nikoli dovolj! Vaš deček bo zagotovo imel rad modra bitja in udobno pižamo.


Minoti dekliška majica
7,65 €

Nikoli ne uničiš ničesar z rožnato majico! Najljubša barva in zvezda med kosi oblačil, seveda jo dopolnjujejo sladoledni odtisi, ki bodo pričarali čudovit nasmeh vaši dami, pa tudi okolju.


Minoti fantovska majica
18,81 €

Fantovska jopica s kapuco v sivi barvi. Fantovska jopica je izdelana iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Primerna je za vsakodnevno nošenje v mestu ali v naravi.


Minoti dekleta kratke hlače z naramnicami
21,12 €

Dekleta denim kratke hlače z modro zasnovo se bodo prilegale vsaki deklici. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.


Minoti fantovski pulover Yay
17,42 €

Pletena jopa v modri barvi. Udoben pulover z atraktivnim vzorcem bo vašemu fantu zelo všeč. Pulover je izdelan iz toplega in udobnega materiala.


Minoti fantovska majica
7,65 €

Fantovska majica s kratkimi rokavi v modri barvi. Bodi je izdelan iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Majica je primerna za vsakodnevno nošenje v vročih poletnih dneh. Poleg tega je okrašen z velikim napisom Hola rumene barve na sprednji strani.


Minoti fantovske hlače
21,12 €

Dodelane fantovske hlače v zelenem bodo primerno pristajale vsakemu fantu. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.


Minoti fantovska majica in trenirka
13,81 €

Fantovski komplet z majico in hlačami v sivi barvi. Komplet je izdelan iz čistega mehkega bombaža, ki je prijeten na otip in ima na sprednjem predelu napis Too Much Fun.


Minoti dekliška majica Gang
8,69 €

Čudovita dekliška majica Gang v beli barvi z atraktivno dekoracijo majhnih cofov, v katere se bo vaša deklica zaljubila na prvi pogled. Majica je narejena iz udobnega, bombažnega materiala.


Minoti dekliška bunda
42,70 €

38,82 €

Elegantna dekliška bunda v kaki barvi, ima atraktiven dizajn, kapuco in krzneno notranjost.


Minoti dekliška majica
8,04 €

Dekliška majica v sivi barvi z dodelanimi dolgimi rokavi. Bodi je izdelan iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Majica je primerna za vsakodnevno nošenje, tako v mestu kot pri babici – na sprednji strani nosi atraktiven motiv samoroga.


Minoti dekliška majica Fearless
11,60 €

Popolna športna majica Fearless v krajšem dizajnu v črni barvi. Rokavi so okrašeni z napisom Fearless v roza barvi.


Minoti dekliška majica GTP
7,24 €

Elegantna dekliška majica GTP v roza barvi, ki bo vaši deklici zelo všeč. Majica je na sprednji strani okrašena z napisom Stay Sassy.


Minoti dekliška majica GTP
7,24 €

Čudovita dekliška majica z elegantnim potiskom, v katero se bo vaša deklica zaljubila na prvi pogled in ki ji bo nudila udobje skozi ves dan nošenja. Majica je narejena iz udobnega, bombažnega materiala.


Minoti dekliška obleka
7,65 €

Trendovska dekliška obleka v rdeči, preprosti, a sodobni poletni zasnovi, ki ne bo všeč samo vam, ampak prav gotovo tudi vašemu dekletu.


Minoti dekliška obleka
8,49 €

Priljubljeni mini flamingi bodo padli v oči ne samo vam, ampak tudi vaši deklici ter okolici. Preprost in dodelan rez bo še posebej všeč vašemu dekletu v vročih poletnih dneh.


Minoti dekliška obleka
23,04 €

Trendovsko zasnovana bela obleka, bo že na prvi pogled všeč prav vsaki majhni dami. Obleka je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala in ima zelo udoben kroj. Skratka, idealna poletna izbira.


Minoti dekliška pižama
13,53 €

Pižama ni nikoli dovolj! Vaš deček bo zagotovo imel rad čudovito in udobno pižamo.


Minoti dekliška pižama Sleepover
10,40 €

Čudovita pižama, ki bo vaši deklici zagotovila udoben spanec skozi celo noč. Pižama je izdelana iz prijetnega zračnega materiala, ima elastičen pas in prilagodljive robove na rokavih in hlačnicah.


Minoti dekliška pižama Sleepover
15,04 €

Čudovita pižama, ki bo vaši deklici zagotovila udoben spanec skozi celo noč. Pižama je izdelana iz prijetnega zračnega materiala, ima elastičen pas in prilagodljive robove na rokavih in hlačnicah.


Minoti dekliške kavbojke
26,88 €

Dekliške kavbojke s trendovsko cvetlično obdelavo, katere ne sme spregledati nobena majhna dama. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.


Minoti dekliški kombinezon
8,88 €

Kombinezon bo postal nepogrešljiv del garderobe vašega dekleta. Kombinezoni so udobni in primerni za vroče poletne dni.


Minoti dekliški kombinezon
10,35 €

Dekliški pajac v roza zasnovi, bo poskrbel, da bo vaše dekle v njem izgledala naravnost čudovito. Kombinezon je izdelan iz čistega mehkega bombaža in je okrašen z igrivim motivom in majhno mašnjo pod vratom.


Minoti dekliški pajac Penguin
11,60 €

Dekliški žametni pajac Penguin v roza barvi bo vaši princeski zagotovil miren in nemoten spanec. Pajac je izdelan iz udobnega, bombažnega materiala.


Minoti dekliški pajac Penguin
20,69 €

Dekliški zimski pajac za dojenčke Penguin v roza barvi. Pajac ščiti vašega otroka in mu nudi toploto ter udobje tudi v hladnejših dneh.


Minoti dekliški poletni kombinezon
12,27 €

Dekliški pajac v beli zasnovi, bo poskrbel, da bo vaše dekle v njem izgledala naravnost čudovito. Otroški bodi je izdelan iz materiala, ki je izjemno udoben na dotik. Poleg tega je okrašena tudi z motivom vzorcev ribic.


Minoti dekliški pulover
24,60 €

Dekliški pulover z belimi gumbi. Pulover je izdelan iz materiala, je udoben in prijeten na dotik. Pulover je primeren za vsakodnevno nošenje v hladnejšem vremenu in je okrašen z večbarvnimi srčki.


Minoti dekliški pulover Gang
18,87 €

Eleganten dekliški pulover Gang v sivi barvi z izrazitimi rdečimi pikami bo vaši deklici zelo všeč. Pulover je iz toplega in udobnega materiala.