Maxwell & Williams gladek krožnik za testenine, 2 kosa - Odprta embalaža-6%
23,98 € 22,49 € 11,25 €/kos

Odprta embalaža

Diamonds gledek krožnik je primeren za serviranje vseh vrst testenin: makaroni, rezanci, špageti, itd. Italijanske testenine, prelite z okusno omako, so najbolj primerne za serviranje prav v globokem krožniku z široko obrobljeno ploščo. Vašo večerjo lahko servirate na krožnikih Diamonds in ji tako pridodate stil in eleganco. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Maxwell & Williams skleda Diamonds, 10 cm, 6 kosov
16,51 € 15 € 2,50 €/kos

Garnitura šestih manjših skledic bo idealna za serviranje sladic ali različnih prigrizkov in namazov. Čaše imajo mehko plastično dekoracijo, zaradi česar so še bolj elegantne.

Maxwell & Williams gladek krožnik za testenine, 2 kosa
23,98 € 22,30 € 11,15 €/kos

Diamonds gledek krožnik je primeren za serviranje vseh vrst testenin: makaroni, rezanci, špageti, itd. Italijanske testenine, prelite z okusno omako, so najbolj primerne za serviranje prav v globokem krožniku z široko obrobljeno ploščo. Vašo večerjo lahko servirate na krožnikih Diamonds in ji tako pridodate stil in eleganco.

Maxwell & Williams set krožnikov
40,95 € 38,11 € 3,18 €/kos

Maxwell & Williams set krožnikov ima eleganten in preprost dizajn. Set sestavlja 12 kosov. Krožniki so primerni za v pomivalni stroj in mikrovalovno pečico.

Maxwell & Williams okrogel opekač, 2,7 l
38,90 € 28,44 €

Velik porcelanasti pekač bo idealen pomočnik za počasi pečeno meso. Njegova preprosta zasnova in elegantna bela oblika sta primerna tudi za strežbo jedi na mizi.

Maxwell & Williams Clique fondi dvodelni - rdeč
14,78 € 10,18 €

Čudovit porcelanast fondi za čokolado v rdeči barvi. Sestavljen je iz dveh delov, pri čemer je spodnja posodica namenjena vstavitvi čajne svečke. Del seta so tudi štiri vilice s plastičnim ročajem, ki ima barvni zaključek. Fondi je primeren za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico. Prihaja iz kolekcije blagovne znamke Maxwell & Williams.

Maxwell & Williams Desertni krožnik 20 cm Daydream
11,07 € 7,61 €

Desertni krožnik avstralske znamke Maxwell & Williams je okrašen s cvetličnimi vzorci, ki so delo angleškega oblikovalca Williama Kilburna. V kombinaciji s kostnim porcelanom gre za res eleganten izdelek.

Maxwell & Williams Skodelica 400 ml Daydream
7,37 € 5,06 €

Skodelica iz kostnega porcelana z nežno dekoracijo oblikovalca Williama Kilburna vam bo zagotovo všeč. Je lahka, ima večjo prostornino 400 ml in lahko jo perete v pomivalnem stroju. Darilna embalaža zagotavlja, da bo navdušila tudi kot lepa pozornost.

Maxwell & Williams pekač za lazanjo, 37,5 x 25 x 7 cm
34,99 € 25,58 €

Bel pravokoten pekač za lazanjo iz kolekcije White Basics je primeren ne samo za pečenje lazanj, temveč tudi za pečenje peciva. Izdelan je iz visokokakovostnega porcelana katerega prednost je, da ga lahko opere v pomivalnem stroju.

Maxwell & Williams set posod, 6 kosov
42,65 €

Maxwell & Williams set posod je praktičen za pečenje. Set je sestavljen iz lonca s pokrovom, ponve, pekača, dveh skled in posode s pokrovom. Posode so izdelane iz visokokakovostnega porcelana in zahvaljujoč klasičnemu oblikovanju se prilegajo v vsako kuhinjo.

Maxwell & Williams 12 delni set za postrežbo oliv
16,38 € 15,24 € 1,27 €/kos

Eleganten set za olive, narejen iz porcelana in lesa. Vzdrževanje je enostavno, saj porcelan lahko operete v pomivalnem stroju in uporabite v mikrovalovni pečici.

Maxwell & Williams pravokotni pladenj Elemental, 3 kosi
24,57 € 22,85 € 7,62 €/kos

Elemental komplet pladnjev je izdelan iz kakovostnega porcelana. Lepi kvadratni pladnji se razlikujejo po barvah. Pladnji so primerni tudi za v pomivalni stroj. Njihova preprosta oblika omogoča, da se jedi in dobrote lepo razporedijo.

Maxwell & Williams servirni pladenj, 32 x 32 cm
21,07 € 20,30 €

Maxwell & Williams servirni pladenj iz porcelana z lesenim vstavkom. Idealen je za serviranje raznolikih jedi in je nepogrešljiv dodatek za vsako jedilnico.

Maxwell & Williams mlinček za sol in poper Duo
33,64 €

Mlinček, ki je namenjen drobljenju tako soli, kot popra, je izdelan iz ogljikovega jekla. Idealen je za uporabo ob vsakdanjih obrokih, kuhanju, peki ali pečenju na žaru.

Maxwell & Williams pravokotna skleda Elemental, 3 kosi
27,32 € 25,41 € 8,47 €/kos

Komplet Elemental je sestavljen iz treh pravokotnih posod različne velikosti. Eleganten komplet treh posod vas bo očaral s svojimi preprostimi oblikami in kakovostnim porcelanastim dizajnom. Posode so primerne za solato ali druge jedi. So zložljive in tako ne zavzamejo veliko prostora. Pomivajo se lahko v pomivalnem stroju.

Maxwell & Williams Desertni krožnik 20 cm Ocean Fantasy
11,07 € 7,61 €

Desertni krožnik izdelan iz porcelana Fine Bone China je okrašen s čudovito sliko slavnega oblikovalca iz 18. stoletja Williama Kilburna. Zaradi darilne embalaže je primeren tudi kot darilo.

Maxwell & Williams skodelice, belo črne
27,26 € 25,36 € 6,34 €/kos

Skodelice z belo črnim rožastim potiskom so v kompletu štiri. Zanimiv vzorec naredi še tako pusto jutro v razkošno doživetje. Privoščite si topel čaj ali kavo za dober začetek dneva.