Maximo dekliška kapa, ki žari v temi
16,30 €

Dekliška kapa, od znamke Maximo, katera se sveti v temi, bo navdušila vsako mlado damo. Ta edinstvena kapa ohranja glavo vaše deklice toplo, hkrati pa poveča njeno vidnost v temi. Kapa je okrašena s simpatičnim motivom samoroga, ki se sveti v temi. Topel dizajn in visokokakovosten material zagotavljata udobno nošenje.


Maximo dekliška kapa, muca
25,30 €

Dekliška kapa blagovne znamke Maximo bo ustrezala vsem majhnim princeskam. Ta originalna kapica je okrašena z mačjim motivom, bleščečo obdelavo in mačjimi ušesi. Topla obloga ohranja glavo vašega otroka toplo, podolgovat predel ušes pa preprečuje, da bi bila ušesa izpostavljena mrazu. Kapa je odlična za mrzlo zimsko vreme.


Maximo dekliška kapa s cofom
19 €

Dekliška kapa avtorja Maximo bo prav gotovo všeč vsem majhnim junakinjam, zahvaljujoč originalnemu dizajnu. Kapa je okrašena z majhnimi večbarvnimi cofi in enim velikim roza cofom. Narejen iz kakovostnega in toplega materiala, je popoln za zimske zabave.


Maximo dekliška kapa s cofom
19,80 €

Dekliška kapa blagovne znamke Maximo navduši z dodelanim dizajnom. Ta elegantna kapa je n voljo v roza barvi in je okrašena z dvema dodelanima cofoma. Izdelava iz kakovostnega in toplega materiala, je popolna za zimske radosti.


Maximo dekliška obojestranska kapa
19,80 €

Dekliška obojestranska kapa, od znamke Maximo, bo razveselila vse male deklice. Ta kapa je dobavljiva v roza barvi in je okrašena s sodobnim motivom Samoroga. Na drugi strani, ki je svetlo modre barve, so manjše simpatične slike. Kapa je zasnovana za jesensko in zimsko sezono, kar ustreza njegovi sestavi materialov. Kapa je lepa udobna in trpežna.


Maximo dekliška zimska kapa
21,40 €

Dekliška kapa od Maximo bo navdušila nad čudovitim dizajnom in kakovostno izdelavo. Ta kapa združuje roza in sivo, prav tako pa jo krasi tudi cof – ponaša se z moderno obdelavo, ki bo prav gotovo všeč vsakemu dekletu. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu je kapa primerna za nošenje – vašega otroka bo primerno zaščitila pred zimskim mrazom.


Maximo dekliške termo rokavice
12,50 €

Dekliške zimske rokavice nemške znamke Maximo, ki vaše male zaklade ogrejejo tudi v najhujši zimi. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo najstrožjim kriterijem za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo dekliški šal, roza
18,90 €

Dekliški šal od nemške znamke, z več kot stoletno tradicijo, Maximo. Šal vašo deklico spremeni v elegantno mlado damo in jo hkrati ogreva tudi v najbolj suhi zimi. Šal je izdelan iz materiala najvišje kakovosti in ustreza standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo dekliški šal, roza
23,10 €

Dekliški šal z grobim pletenim vzorcem tradicionalne nemške blagovne znamke Maximo. Šal vašo deklico spremeni v elegantno mlado damo in jo hkrati ogreva tudi v najbolj suhi zimi. Šal je izdelan iz materiala najvišje kakovosti in ustreza standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo dekliški trak za ušesa
19 €

Dekliški trak od znamke Maximo ohranja ušesa in glavo vašega dekleta topla in postane njen najljubši dodatek. Ta naglavni trak na prvi pogled navduši z elegantnim dizajnom, saj je okrašen s čudovitimi bleščečimi kamni in imitacijskimi biseri. Material traku za ušesa je topel, udoben in zelo prijeten na dotik.


Maximo dekliški trak za ušesa
16,30 €

Dekliški trak za ušesa, od znamke Maximo, ohrani ušesa in glavo vaše deklice v hladnem vremenu topla. Ta naglavni trak navduši z elegantnim dizajnom, saj je okrašen s čudovitimi perlicami, zaradi katerih ga bo vaša princesa nosila s ponosom. Material, iz katerega so narejeni trakovi za glavo, je topel, udoben in zelo prijeten na otip.


Maximo fantovska kapa
19,90 €

Zimska kapa za dečke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo fantovska kapa
19,90 €

Zimska kapa za dečke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo fantovska kapa, ki žari v temi
16,30 €

Fantovska kapa od znamke Maximo, ki se v temi sveti, bo navdušila vsakega fanta. Ta edinstvena kapa ohranja glavo vaše deklice toplo, hkrati pa poveča njeno vidnost v temi. Kapa je okrašena s stilskim motivom, ki se sveti v temi. Topel dizajn in visokokakovosten material zagotavljata udobno nošenje.


Maximo fantovska kapa z motivom prevoznih sredstev
19,80 €

Fantovska kapa avtomobili Maximo bodo navdušili vse ljubitelje majhnih avtomobilov. Na prvi pogled ta kapa navdušuje z zabavno zasnovo z prevoznih sredstev. Topla podloga je primerna za nošenje v zimski sezoni. Prijeten material in kakovostna izdelava zagotavljata udobno obrabo in dolgo življenjsko dobo.


Maximo fantovske termo rokavice
12,50 €

Fantovske zimske rokavice nemške znamke Maximo, ki vaše male zaklade ogrejejo tudi v najhujši zimi. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo najstrožjim kriterijem za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroška kapa
19,90 €

Zimska kapa za otroke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo otroška kapa
19,10 €

Zimska kapa za otroke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo otroška kapa
26,20 €

Dekliška zimska kapa nemške znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Svetleč zgornji sloj z grmastimi ročaji bo poskrbel, da bo vaša mala dama sijala. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ustreza standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroška kapa
16,30 €

Otroška kapa blagovne znamke Maximo bo ustrezala tako dekletom kot fantom. Idealna je za hladno sezono jeseni in zime, v kateri bo ohranila glavo vašega otroka na toplem. Material kape je prijeten na dotik, trpežen in kakovosten.


Maximo otroška kapa
19 €

Otroška kapa blagovne znamke Maximo prihaja z modernim krojem, kar je še posebej udobno za dekleta , pa tudi za fante. Ta siva kapa ima privlačen dizajn ter dodelano kakovostno izdelavo. Izdelava iz kombinacije volne, poliakrila in elastana, – ima **bombažno podlogo, da ohrani glavo vašega otroka na **toplem, tudi v zelo hladnem vremenu.


Maximo otroške rokavice
9 €

Otroške zimske rokavice pletene iz bombaža, z elastičnimi robovi za hitro natikanje, nemške znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz prijetnega zračnega materiala in ustrezajo standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroške rokavice
15,50 €

Otroške rokavice na prste Maximo ohranjajo dojenčkove roke tople v najhladnejšem vremenu. Te volnene rokavice so zelo udobne na dotik in za nošenje. Topel dizajn jih naredi idealne za vsakodnevno nošenje v času jeseni in zime.


Maximo otroške rokavice
7,80 €

Otroške rokavice, od znamke Maximo, so primerne tako za dekleta, kot za dečke. Otroške rokavice na prste Maximo ohranjajo dojenčkove roke tople v najhladnejšem vremenu. Uporabljeni material obljublja največ udobja med nošenjem.


Maximo otroške rokavice na prste
7,80 €

Otroške zimske rokavice pletene iz bombaža tradicionalne nemške blagovne znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo najstrožjim kriterijem za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroške rokavice na prste, modre
7,80 €

Otroške zimske rokavice pletene iz bombaža tradicionalne nemške blagovne znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo kriterijem Öko-Tex Standard 100, ki so namenjeni izdelkom, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo dekliška kapa
25,30 €

Dekliška kapa Maximo bo navdušila s svojim toplim zaključkom, elegantnim dizajnom in kakovostjo izdelave. Ta kapa je namenjena majhnim dekletom, ki jih rade nosijo zaradi svojega videza. Na kapici je simpatičen cof in je izdelan iz zelo prijetnega materiala, da bo glava vaše princeske vedno topla tudi med hladnimi zimskimi zabavami.


Maximo dekliške rokavice
9 €

Dekliške zimske rokavice pletene iz bombaža, z elastičnimi robovi za hitro natikanje, nemške znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz prijetnega materiala in ustrezajo standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo dekliške rokavice za dojenčke
15,60 €

Dekliške zimske rokavice iz prijetnega toplega materiala cenjene nemške znamke Maximo. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Izpolnjujejo kriterij Öko-Tex Standard 100, ki je namenjen izdelkom, ki prihajajo v stik s kožo.


Maximo dekliški šal
15,60 €

Dekliški šal s tradicionalnim nordijskim vzorcem nemške znamke z več kot 100 let tradicije Maximo. Šal vašo deklico spremeni v elegantno mlado damo in jo hkrati ogreje tudi v najhujši zimi. Šal je izdelan iz prijetnega materiala, ki je prejel standard Öko-Tex 100, ki je namenjen izdelkom, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo fantovska kapa
19,10 €

Zimska kapa za dečke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo fantovska kapa Morski pes
19,90 €

Zimska kapa za dečke, z motivom morskega psa, od nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Ta drzen dizajn ustreza vsakemu fantu, ki se ne boji izstopiti iz vrstice in izstopati. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo fantovska kapa za zimske športe
25,30 €

Fantovska kapa blagovne znamke Maximo ohranja glavo vašega otroka na prijetnem toplem mestu, tudi med intenzivnimi aktivnostmi na snegu. Ta praktična kapa je zasnovana v dodelani originalni zasnovi, zaradi katere jo bodo fantje nosili s ponosom. Ima toplo podlogo za udobno prileganje.


Maximo fantovska obojestranska kapa
19 €

Fantovska obojestranska kapa, od znamke Maximo, bo razveselila vsakega malega fanta. Ta črtasta kapica je okrašena z motivom dinozavra. Kapa je zasnovana za jesensko in zimsko sezono, kar ustreza njeni sestavi materialov. Kapa je lepa udobna in trpežna.


Maximo fantovske rokavice
9 €

Fantovske zimske rokavice pletene iz bombaža, z elastičnimi robovi za hitro natikanje, nemške znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroška kapa
19,10 €

Zimska kapa za otroke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo otroška kapa
19,90 €

Zimska kapa za otroke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu kapa padla iz glave. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.


Maximo otroška kapa
19,80 €

Otroška kapa blagovne znamke Maximo vas bo navdušil s kakovostno izdelavo in dodelanim dizajnom. Ta kapa je izdelana iz 100 % bombaža in je na voljo v modernem kroju, ki bo prav gotovo všeč vsakemu otroku. Pokrovček je idealen za jesensko in zimsko zabavo, ohranja vašega otroka na na toplem.


Maximo otroške rokavice
7,80 €

Otroške zimske rokavice pletene iz bombaža tradicionalne nemške blagovne znamke Maximo. Klasičen zimski vzorec, ki nikoli ne gre iz mode. Rokavice so izdelane iz udobnega zračnega materiala in ustrezajo standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.


Maximo otroški kape pingvini
19,80 €

Elegantna Maximo otroška kapapingvinsko temo je odlična za nošenje med zimo. Kakovostni material zagotavlja, da bo pokrovček ohranil glavo vašega otroka v topli tudi med divjimi zimskimi zabavami. Prijetna podloga zagotavlja udobno prileganje, zahvaljujoč originalnemu dizajnu s pingvini bodo otroci to kapo imeli radi.