Maximo dekliški trak za ušesa
19 €

Zadnji kos!

Dekliški trak od znamke Maximo ohranja ušesa in glavo vašega dekleta topla in postane njen najljubši dodatek. Ta naglavni trak na prvi pogled navduši z elegantnim dizajnom, saj je okrašen s čudovitimi bleščečimi kamni in imitacijskimi biseri. Material traku za ušesa je topel, udoben in zelo prijeten na dotik.

Maximo fantovska kapa Morski pes
19,90 €

Zadnji kos!

Zimska kapa za dečke, z motivom morskega psa, od nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Ta drzen dizajn ustreza vsakemu fantu, ki se ne boji izstopiti iz vrstice in izstopati. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ga odreže standard Öko-Tex 100 na izdelek, dodan v stiku s kožo.

Maximo dekliška kapa s šiltom
13,20 €

Zadnji kos!

Stilska dekliška kapa, od znamke Maximo, ščiti glavo vaše deklice pred soncem. Črtast design odlično dopolnjuje njeno poletno obleko. Udoben material doda občutek udobja med nošenjem.

Maximo dekliška prehodna kapa
15,20 €

Zadnji kos!

Dekliška prehodna kapa znamke Maximo je čudovit in vesel dodatek za vsako deklico. Prijetna bombažna kapa s pikami je prijetna za nošenje, saj je narejena iz kakovostnega materiala, ki ne praska.

Maximo fantovski tuba šal
11,90 €

Moden fantovski tuba šal z obojestranskim potiskom znamke Maximo je zaradi kakovostnega bombažnega materiala prijeten za nošenje. Šal se odlično obnese kot univerzalen dodatek za na izlete, športne aktivnosti ali le igranje na prostem.

Maximo dekliška obojestranska kapa
19,80 €

Dekliška obojestranska kapa, od znamke Maximo, bo razveselila vse male deklice. Ta kapa je dobavljiva v roza barvi in je okrašena s sodobnim motivom Samoroga. Na drugi strani, ki je svetlo modre barve, so manjše simpatične slike. Kapa je zasnovana za jesensko in zimsko sezono, kar ustreza njegovi sestavi materialov. Kapa je lepa udobna in trpežna.

Maximo dekliška kapa s cofom
19,80 €

Dekliška kapa blagovne znamke Maximo navduši z dodelanim dizajnom. Ta elegantna kapa je n voljo v roza barvi in je okrašena z dvema dodelanima cofoma. Izdelava iz kakovostnega in toplega materiala, je popolna za zimske radosti.

Maximo dekliški tuba šal
11,90 €

Barvni dekliški tuba šal z obojestranskim potiskom znamke Maximo je zaradi kakovostnega bombažnega materiala prijeten za nošenje. Šal se odlično obnese kot univerzalen dodatek za na izlete, športne aktivnosti ali le igranje na prostem.

Maximo dekliška kapa, muca
25,30 €

Dekliška kapa blagovne znamke Maximo bo ustrezala vsem majhnim princeskam. Ta originalna kapica je okrašena z mačjim motivom, bleščečo obdelavo in mačjimi ušesi. Topla obloga ohranja glavo vašega otroka toplo, podolgovat predel ušes pa preprečuje, da bi bila ušesa izpostavljena mrazu. Kapa je odlična za mrzlo zimsko vreme.

Maximo dekliška prehodna kapa
15,20 €

Dekliška prehodna kapa znamke Maximo je opremljena s filtrom UV 50+, ki ščiti pred direktnimi sončnimi žarki. Prijetna bombažna kapa s podobami konja je prijetna za nošenje, saj je narejena iz kakovostnega materiala, ki ne praska.

Maximo fantovska kapa na zavezovanje
21,70 €

Zimska kapa za otroke z vrvico nemške blagovne znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Vaš mali pustolovec bo lahko raziskoval svet, ne da bi mu pri tem kapa padla z glave. Kapa je izdelana iz prijetnega in toplega materiala, ki izpolnjuje kriterije standarda Öko-Tex 100, namenjenega izdelkom, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo fantovska kapa z motivom prevoznih sredstev
19,80 €

Fantovska kapa avtomobili Maximo bodo navdušili vse ljubitelje majhnih avtomobilov. Na prvi pogled ta kapa navdušuje z zabavno zasnovo z prevoznih sredstev. Topla podloga je primerna za nošenje v zimski sezoni. Prijeten material in kakovostna izdelava zagotavljata udobno obrabo in dolgo življenjsko dobo.

Maximo fantovska obojestranska kapa
19 €

Fantovska obojestranska kapa, od znamke Maximo, bo razveselila vsakega malega fanta. Ta črtasta kapica je okrašena z motivom dinozavra. Kapa je zasnovana za jesensko in zimsko sezono, kar ustreza njeni sestavi materialov. Kapa je lepa udobna in trpežna.

Maximo fantovske termo rokavice
12,50 €

Fantovske zimske rokavice nemške znamke Maximo, ki vaše male zaklade ogrejejo tudi v najhujši zimi. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo najstrožjim kriterijem za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo otroška kapa
26,20 €

Dekliška zimska kapa nemške znamke z več kot stoletno tradicijo Maximo. Svetleč zgornji sloj z grmastimi ročaji bo poskrbel, da bo vaša mala dama sijala. Kapa je izdelana iz materiala najvišje kakovosti in ustreza standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo otroška kapa
19,80 €

Otroška kapa blagovne znamke Maximo vas bo navdušil s kakovostno izdelavo in dodelanim dizajnom. Ta kapa je izdelana iz 100 % bombaža in je na voljo v modernem kroju, ki bo prav gotovo všeč vsakemu otroku. Pokrovček je idealen za jesensko in zimsko zabavo, ohranja vašega otroka na na toplem.

Maximo dekliška kapa
25,30 €

Dekliška kapa Maximo bo navdušila s svojim toplim zaključkom, elegantnim dizajnom in kakovostjo izdelave. Ta kapa je namenjena majhnim dekletom, ki jih rade nosijo zaradi svojega videza. Na kapici je simpatičen cof in je izdelan iz zelo prijetnega materiala, da bo glava vaše princeske vedno topla tudi med hladnimi zimskimi zabavami.

Maximo dekliška kapa
17,99 €

Čudovita dekliška kapa iz znamke Maximo bo s svojo zasnovo očarala vsa mlada in že nekoliko večja dekleta. Praktična kapica bo hkrati ohranila toploto glave in ušes vašega dekleta. Pokrovček je obložen s prijetnim plišem. Njegova zasnova bo všeč predvsem vsem ljubiteljem rjav. 

Maximo dekliška kapa
16,99 €

Dekliška kapa Maximo bo v hladni sezoni ogrel glavo in ušesa vaše deklice. Klasični pleteni vzorec je primeren ne le za mesto, ampak tudi za gore. Prijeten material se v zimskih dneh ogreje in daje občutek ugodja. 

Maximo dekliška kapa
29,99 €

Otroška kapa ima lepe cofke. Narejena je iz zelo prijetnega materiala in je okrašena s srebrnimi pikicami. Maximo deklica s cofkom je primerna za vsakega otroka.

Maximo dekliška kapa brez robov
19,99 €

Pletena dekliška kapa znamke Maximo bo s svojim dizajnom očaral vsa mlada in starejša dekleta. Praktična kapica bo hkrati ohranila toploto glave in ušes vašega dekleta. Bombažna kapa z motivom konja je še posebej priljubljena pri vseh ljubiteljih konjeništva. 

Maximo dekliška kapa, obojestranska
18,99 €

Dvostranski klobuk čudovitih deklet znamke Maximo bo s svojim dizajnom očaral vsa mlada in starejša dekleta. Praktična kapica bo hkrati ohranila toploto glave in ušes vašega dekleta. Na eni strani je čudovit dizajn samorogov, na drugi strani pa so polka pike. Tako lahko dekleta same izberejo, na katero stran trenutno želijo nositi kapo.  

Maximo dekliška kapa s cofom
19 €

Dekliška kapa avtorja Maximo bo prav gotovo všeč vsem majhnim junakinjam, zahvaljujoč originalnemu dizajnu. Kapa je okrašena z majhnimi večbarvnimi cofi in enim velikim roza cofom. Narejen iz kakovostnega in toplega materiala, je popoln za zimske zabave.

Maximo dekliška kapa s cofom
22,99 €

Čudovita dekliška kapa iz znamke Maximo bo s svojo zasnovo očarala vsa mlada in že nekoliko večja dekleta. Praktična kapica bo hkrati ohranila prijetn otoploto glave vašega dekleta. Njegova zasnova bo všeč predvsem vsem ljubiteljem konj 

Maximo dekliška kapa s teksturo
23,99 €

Dekliška kapa Maximo bo v hladni sezoni ogrel glavo in ušesa vaše deklice. Klasični pleteni vzorec, ki ga dopolnjuje pompon, je primeren ne samo za mesto, temveč tudi za gore. Prijeten material se v zimskih dneh ogreje in daje občutek ugodja. 

Maximo dekliška kapa s teksturo
26,99 €

Otroška kapa ima velik cof. Popoln zimski dodatek za vsak dan. Maximo dekliški klobuk s teksturo je primeren za vsakega otroka.

Maximo dekliška kapa z bleščicami
29,99 €

dekliška kapa iz Maximo bo v hladni sezoni ogrel glavo in ušesa vašega dekleta. Lep in sijoč vzorec z bleščicami, ki ga dopolnjuje cofom, je primeren ne le za mesto, ampak tudi za gore. Prijeten material se v zimskih dneh ogreje in daje občutek ugodja. 

Maximo dekliška pletena kapa
16,99 €

Otroška kapa ima lep cof. Vključuje toplo krzno znotraj pokrovčka. Pleteni klobuk za dekleta Maximo je primeren za vsakega otroka.

Maximo dekliška pletena kapa
16,99 €

Otroška kapa ima lep cof. Vključuje toplo krzno znotraj pokrovčka. Pleteni klobuk za dekleta Maximo je primeren za vsakega otroka.

Maximo dekliška pletena kapa s cofom
22,99 €

Otroška kapa ima lep cof. Ogreval bo tudi ušesa in ga bo mogoče privezati pod vrat. Pletena kapa za dekleta iz znamke Maximo s pompom je primerna za vsakega otroka.

Maximo dekliška pletena kapa s cofom
17,99 €

Otroška kapa ima lepe cofke. Pletena zasnova iz zelo prijetnega materiala. Pletena kapa za dekleta iz znamke Maximo s pompom je primerna za vsakega otroka.

Maximo dekliška pletena kapa s cofom
21,99 €

Otroški klobuk ima velik delež volne, kar zagotavlja toploto. Pleteni klobuk za dekleta Maximo s pompom je primeren za vsakega otroka.

Maximo dekliška zimska kapa
21,40 €

Dekliška kapa od Maximo bo navdušila nad čudovitim dizajnom in kakovostno izdelavo. Ta kapa združuje roza in sivo, prav tako pa jo krasi tudi cof – ponaša se z moderno obdelavo, ki bo prav gotovo všeč vsakemu dekletu. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu je kapa primerna za nošenje – vašega otroka bo primerno zaščitila pred zimskim mrazom.

Maximo dekliške rokavice
9 €

Dekliške zimske rokavice pletene iz bombaža, z elastičnimi robovi za hitro natikanje, nemške znamke Maximo. Klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Rokavice so izdelane iz prijetnega materiala in ustrezajo standardom Öko-Tex Standard 100 za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo dekliške rokavice
18,99 €

Otroške rokavice iz pletenih prstov so idealen dodatek za zimo. Primerne so za vsakega otroka. Dekliške rokavice Maximo so igrivega dizajna.

Maximo dekliške rokavice
18,99 €

Otroške rokavice iz pletenih prstov so idealen dodatek za zimo. Primerno za vsakega otroka. Dekliške rokavice iz znamke Maximo so igrivega dizajna.

Maximo dekliške rokavice na palec
12,99 €

Otroške rokavice na palec so idealen dodatek za zimo. Primerne za vsakega otroka. Maximo dekliške rokavice na palec v čudoviti nežni barvi.

Maximo dekliške rokavice za dojenčke
15,60 €

Dekliške zimske rokavice iz prijetnega toplega materiala cenjene nemške znamke Maximo. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Izpolnjujejo kriterij Öko-Tex Standard 100, ki je namenjen izdelkom, ki prihajajo v stik s kožo.

Maximo dekliške termo rokavice
12,50 €

Dekliške zimske rokavice nemške znamke Maximo, ki vaše male zaklade ogrejejo tudi v najhujši zimi. Imajo elastičen rob za hitro natikanje in praktično vrvico, ki preprečuje, da otrok rokavice izgubi. Rokavice so izdelane iz udobnega materiala in ustrezajo najstrožjim kriterijem za izdelke, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo dekliške termo rokavice
24,99 €

Otroške rokavice na prste so idealen dodatek za zimo. Primerne za vsakega otroka. Maximo dekliške termo rokavice na prste imajo igriv dizajn.

Maximo dekliški šal
15,60 €

Dekliški šal s tradicionalnim nordijskim vzorcem nemške znamke z več kot 100 let tradicije Maximo. Šal vašo deklico spremeni v elegantno mlado damo in jo hkrati ogreje tudi v najhujši zimi. Šal je izdelan iz prijetnega materiala, ki je prejel standard Öko-Tex 100, ki je namenjen izdelkom, ki pridejo v stik s kožo.

Maximo dekliški šal
16,99 €

Otroški šal je izdelan iz udobnega bombaža in akrila, ki se pozimi lepo ogreje. Ima zanimive črtaste črte. Otroški naglavni rut Maximo je primeren za vsakega otroka.

Maximo dekliški šal
10,99 €

Otroški šal je iz udobnega bombaža, ki se pozimi lepo ogreje. Opremljen je z zimskim motivom. Maximo dekliški šal je praktičen in primeren za vsakega otroka.