Mancera Roses Vanille - EDP
88,40 € 58,30 €

Ženska dišava Mancera Roses Vanille izžareva lepoto in razkošje. Sveža kompozicija je obogatena z orientalskimi toni, ki dajejo sestavi razkošen pridih. Glava je sestavljena iz limonskih in vodnih tonov, srce je sestavljeno iz vrtnice in sladkorja.

Mancera Wild Fruits - EDP
57,40 € 55,30 €

Mancera Wild Fruits je cvetlično-sadna dišava za moške in ženske. Glava citrusov je sestavljena iz kumkvata, limone in grenivke. Srce je sestavljeno iz vijolične, črnega ribeza, breskve, jabolka in drugih sadnih tonov. V bistvu boste čutili cedro in beli mošus. Nos te dišave je Pierre Montale.

Mancera Wind Wood - EDP
57,50 €

Wind Wood by Mancera je usnjen vonj, namenjen moškim. Glavo sestavljajo mandarina, roza poper in zeleni toni. Vijolično in pačuli boste čutili v svojem srcu. V osnovi prevladujejo vetiver, cedra, hrastov mah, ambergris, usnje in beli mošus. Nos te dišave je Pierre Montale. Začelo se je leta 2014.

Mancera Aoud Violet - EDP
58,70 € 55,90 €

Aoud Violet by Mancera je pametno-sladka dišava, namenjena ženskam. Glavo sestavljajo bergamot, mešanica začimb in zelenih tonov. Srce je narejeno iz vijolice, pačulija in agarwood. V bazi prevladujejo vetiver, ambergris in mah. Nos te dišave je Pierre Montale. Začelo se je leta 2014. .

Mancera Cedrat Boise - EDP
76,40 € 60,30 €

Cedrat Boise blagovne znamke Mancera je citrusno-aromatična dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo bergamotka, sicilijanska limona, črni ribez in začinjeni toni. Srce dišave je mešanica vodnega jasmina, listov pačulija in sadnih akordov.

Mancera Black Prestigium - EDP
44,20 € 43 €

Mancera Black Prestigium je usnjena dišava za moške in ženske. Glavo sestavlja kombinacija bergamota, korenine irisa in pačulija. Srce je sestavljeno iz vrtnic, vijoličnih, gozdnih tonov in agarjevega lesa. Podstavek se bo razvil ambergris, usnje in beli mošus. Dišava je bila lansirana leta 2015.

Mancera Gold Intensitive Aoud - EDP
96,50 € 58,70 €

Gold Intensitive Aoud predstavlja orientalsko-cvetlično dišavo tako za moške kot za ženske. Glava je sestavljena iz limonskih in vodnih tonov. Srce je sestavljeno iz lesa vrtnice, geranije, irisa, tikovine in gvajaka. Podnožje bo odpiralo sive ambergris, beli mošus in redka drevesa.

Mancera Aoud Café - EDP
80,40 € 62,30 €

Mancera Aoud Café je orientalsko-vanilijeva dišava za moške in ženske. Glavo sestavljajo breskev, črni ribez in bergamot. Srce je sestavljeno iz ambergrisa, kave in cvetnih tonov. V osnovi se bodo sladki in lesnati toni odkrivali skupaj z belim mošusom. Dišava se je začela leta 2013.

Mancera Black Gold - EDP
80,40 €

Črno zlato je moški usnjen vonj. Glavo sestavljajo citrusi, agarjev les, sivka, cimet in muškatni orešček. Srce sestavljajo jasmin, vijolična, vrtnica, morski toni in pačuli. Podnožje bo odpiralo vetiver, lesene tone, usnje, ambergris in beli mošus. Dišava se je začela leta 2017. .

Mancera Roses Greedy - EDP
64,30 € 62,90 €

Roses Greede by Mancera je cvetlično-sadna dišava, namenjena tako moškim kot ženskam. Glavo sestavljajo mandarina, breskev, kokos, črni ribez in roza poper. V srcu boste čutili vrtnico, jasmin in druge cvetne tone. V osnovi prevladujejo beli mošus, ambergris, vanilija, sladkor in benzoin.