Makoma Organic Forest otroški pajac
10 €

Zadnji kos!

Otroški pajac, od znamke Makoma, z dolgimi rokavi in hlačnicami. Sestava iz 100% organskega bombaža za udobno nošenje in zdravje. Model z motivom gozda in zajcev, po celotni površini pajaca.

Makoma Miki dekliška obleka
12,30 € 11,90 €

Dekliška obleka Miki, od znamke Makoma, se udobno prilagaja in ima praktične čepke na ramenih. Sestava iz 100% bombaža za udobno nošenje in zdravje. Model z najljubšim motivom Minnie Mouse in z veliko pentljo na sprednji strani.

Makoma fantovski komplet trenirke Spike
13,90 €

Fantovski komplet iz blagovne znamke Makoma iz 100 % organskega bombaža. Zgornji del z dekoracijo na rami. Spodaj z dvema sprednjima žepoma in pasom za vrvice. Grafični vzorec dišavnic. Debelejši rokavi in hlače.

Makoma otroška majica Organic Forest
7,70 € 7,40 €

Majica iz blagovne znamke Makoma z dolgimi rokavi. Sestava iz 100 % organskega bombaža za udobno nošenje, ki je varen do zdravja. Model z motivom gozda in zajčki, razporejenih po celotnem predelu.

Makoma otroški bodi DR Organic Forest
7,70 €

Otroški bodi iz Makoma brez hlač in dolgih rokavov. Sestava iz 100 % organskega bombaža za udobno nošenje in varen za zdravje. Model z motivom gozda in zajčki, razporejenih po celotnem predelu.

Makoma otroške hlače Organic Forest
7,70 €

Otroške hlače iz blagovne znamke Makoma z visokim pasom. Sestava iz 100 % organskega bombaža za udobno nošenje, ki je varen do zdravja. Se prijetno prilegajo in imajo elastičen pas.