Majorette avtomobili Street Cars, 3 kosi
7,99 €

6,40 €

Zadnji kos!

Komplet kovinskih avtomobilčkov s plastičnimi dodatki, so primerni tudi za otroke po srcu in ne samo za mlade zbiralce. V paketu dobite 3 avtomobilčke predelane v velikosti približno 7,5 cm. Na voljo so 3 različna pakiranja.


Majorette delovna vozila City Playset, 3 kosi, 2 vrsti-21%
9,99 €

7,87 €

Odlična cena

Komplet kovinskih vozil s plastičnimi dodatki, so primerni tudi za otroke po srcu in ne samo za mlade zbiralce. V paketu dobite 3 delovna vozila v velikosti približno 7,5 cm. Na voljo sta 2 različna pakiranja z različnimi vsebovanimi vozili.


Majorette dirkalni avtomobili, 3 kosi, 3 vrste-22%
10,99 €

8,50 €

Odlična cena

Komplet športnih kovinskih avtomobilčkov s plastičnimi dodatki, so primerni tudi za otroke po srcu in ne samo za mlade zbiralce. V paketu dobite 3 delovna vozila v velikosti približno 7,5 cm. Na voljo so 3 različna pakiranja z različnimi vsebovanimi vozili.


Majorette igra Velika kmetija Creatix
44,80 €

36,20 €

Zadnji kos!

Kmetija Creatix je igra, ki predstavlja svet poljedelstva z obsežnimi dodatki. Kmetija je sestavljena iz več hiš, prosto postavljenih cestnih odsekov in traktorjev s prikolico.


Majorette delovna vozila, 3 kosi
8,99 €

8,30 €

Komplet kovinskih vozil s plastičnimi dodatki, so primerni tudi za otroke po srcu in ne samo za mlade zbiralce. V paketu dobite 3 vozila, ki so prisotna na vsakem gradbišču v velikosti približno 7,5 cm. Na voljo sta 2 različna pakiranja z različnimi vsebovanimi vozili.