MaDe otroški kostum, Sneguljčica, S-31%
16,40 € 11,20 €

Zadnji kos!

Dekliški kostum Sneguljčice je čudovita maska za pustni karneval. V paketu boste našli obleko z dekorativnim ovratnikom in pentljo za lase. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe otroški kostum, kavboj, M-33%
22,70 € 15,10 €

Zadnji kos!

Fantovski kostum kavboja je čudovita maska za pustni karneval. V paketu boste našli klobuk, prevleko za hlače, šal in brezrokavnik. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarodejka-23%
26 € 20 €

Zadnji kos!

Naj vaša deklica vsaj za trenutek postane čarodejka. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarovnik-24%
16,90 € 12,80 €

Zadnji kos!

Naj vaši otroci vsaj za trenutek postanejo čarodeji. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Kostum vas popelje v sicer strogo varovano zakulisje sveta čarovnije in trikov.

MaDe otroška kitara, lubenica, 54 cm
20,30 € 18,71 €

Zadnji kos!

Otroška kitara v zasnovi lubenice. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.

MaDe otroški kostum, črna kraljica L-16%
14,10 € 11,80 €

Odprodaja

Dekliški kostum črne kraljice je odlična maska za pustni karneval. V paketu boste našli obleko, pas in dekorativni ovratnik. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe Obleka za pustni karneval - Piratka-24%
20,80 € 15,70 €

Odprodaja

Priplujte na pustno zabavo, kot piratka na valovih morja. Zaradi tega kostuma boste zagotovo opaženi. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe otroški kostum, črna vdova, M-34%
18,80 € 12,30 €

Zadnji kos!

Dekliški kostum črne vdove je čudovita maska za pustni karneval. V paketu boste našli črno obleko, pas in dekorativni ovratnik. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe otroški kostum, hudič, 120 - 130 cm-18%
15,30 € 12,40 €

Odprodaja

Pekoče praznovanje se lahko začne, vendar ne brez tega kostuma. Oblecite ga in se nepričakovano pojavite na zabavi. Bodi opažen in uživaj na zabavi s prijatelji.

MaDe Skull Fortnite šolski nahrbtnik, črn
36,30 €

Nahrbtnik z motivom igre Fortnite je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in dvema prednjima žepoma z zadrgo. V glavnem žepu boste našli tudi prostor za shranjevanje 15-palčnega prenosnika. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Fortnite nahrbtnik, moder
36,30 €

Nahrbtnik z motivom igre Fortnite je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in dvema prednjima žepoma z zadrgo. V glavnem žepu boste našli tudi prostor za shranjevanje 15-palčnega prenosnika. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe otroška kitara, kivi, 54 cm
20,30 € 19,05 €

Otroška kitara v zasnovi kivija. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.

MaDe nahrbtnik LOL s sprednjim žepom
10,60 €

Čudovit roza nahrbtnik z motivom lutke L.O.L. Surprise! bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Minnie nahrbtnik s sprednjim žepom
13,20 €

Čudovit roza nahrbtnik z motivom Minnie bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe pes Yorkshir s povodcem
22,29 € 18,71 €

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes lahko hodi na povodcu. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.

MaDe nahrbtnik LOL
10,60 €

Čudovit roza nahrbtnik z motivom lutke L.O.L. Surprise! bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim žepom na zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Mickey nahrbtnik
8,80 €

Čudovit rdeč nahrbtnik z motivom miška Mickey bo navdušil vsakega malega oboževalca. Njegov prijazen nasmeh se vsak dan sveti. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom, v katerega je mogoče vgraditi vse, kar potrebujete za potovanja.

MaDe Frozen 2 nahrbtnik na kolesih
17,60 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Anna in Elsa iz animiranega filma Frozen 2 bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen s teleskopskim ročajem in dvema žepoma z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Spiderman nahrbtnik na kolesih
22 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Spidermana bo razveselil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen s teleskopskim ročajem in dvema žepoma z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Mimoni nahrbtnik
8,80 €

Čudovit rumen nahrbtnik z motivom norega Mimona bo osrečil vsakega malega oboževalca. 3D premikajoče se oči Mimona natančno gledajo na vse od spredaj. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom.

MaDe nahrbtnik Dino
11,30 €

Zeleni nahrbtnik z motivom ropotajočega dinozavra je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Spiderman nahrbtnik s sprednjim žepom
13,20 €

Čudovit nahrbtnik rdeče-modre barve z motivom Spiderman bo razveselil vsakega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe LOL nahrbtnik na kolesih
16 €

Roza nahrbtnik na kolesih z motivom lutke L.O.L. Surprise! bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen s teleskopskim ročajem in enim žepom na zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Disney Cars nahrbtnik
8,80 €

Čudovit rdeč nahrbtnik z motivom iz filma Avtomobili bo navdušil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom. Sprednja stran je narejena iz 3D skulpture Bliska McQueena.

MaDe Minnie nahrbtnik na kolesih
17,60 €

Nahrbtnik na kolesih z motivom Minnie bo razveselil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen s teleskopskim ročajem in dvema žepoma z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Skull Fortnite vreča za športno opremo
8,20 €

Vrečo z motivom iz igre Fortnite lahko uporabite za copate ali pa tudi za oblačila za športno vzgojo. Ima nastavljive trakove, zahvaljujoč temu popolnoma ustreza vsakemu otroku na hrbtu.

MaDe nahrbtnik Frozen 2
7,20 €

Čudovit svetlo modri nahrbtnik z motivom Anna in Elsa iz animiranega filma Frozen 2 bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom in stranskim držalom za pijačo.

MaDe nahrbtnik Frozen 2, moder
14,10 €

Čudovit lesketajočo modri nahrbtnik z motivom Anna in Elsa iz animiranega filma Frozen 2 bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe nahrbtnik Frozen 2, srebrn
14,10 €

Čudovit lesketajočo srebrni nahrbtnik z motivom Anna in Elsa iz animiranega filma Frozen 2 bo osrečil vsakega malega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom z zadrgo in enim sprednjim žepom z zadrgo. Seveda obstajajo nastavljive naramnice in ročaj za enostavno nošenje.

MaDe Obleka za pustni karneval - Batman
11,80 € 10,20 €

Herojski kostum Batman je priljubljena maska na pustnem karnevalu. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples. Postanite junak in rešite svet!

MaDe Obleka za pustni karneval - Princesa
22 € 20,47 €

Najdi si svojega princa! Obleci čudovito obleko in se podaj na pustovanje, kjer bodo vsi obnemeli ob pogledu nate. Postanite lepa maska in s prijatelji uživajte obilo veselja in zabave.

MaDe Obleka za pustni karneval - Smrt
17,70 € 15,90 €

Ta popoln pustni kostum bo zagotovo najbolj strašen na karnevalu. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe Obleka za pustni karneval - Vila
23,20 € 21,04 €

Olepševalni pustni kostum s pravljičnim motivom. Kostum je v roza barvi. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Pustni kostum - kuhar
22,80 € 20,87 €

Oblecite si ta kostum in postanite najboljši kuhar. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe Spiderman nahrbtnik
7 €

Čudovit nahrbtnik rdeče-modre barve z motivom Spiderman bo razveselil vsakega oboževalca. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom in stranskim držalom za pijačo. Odpravite se v novo pustolovščino s Spidermanom!

MaDe Minnie nahrbtnik
7,20 €

Čudovit roza nahrbtnik z motivom Minnie bo osrečil vsakega malega oboževalca. Njen prijazen nasmeh se vsak dan sveti. Nahrbtnik je opremljen z enim glavnim žepom in stranskim držalom za pijačo.