MaDe penasta sestavljanka – avtocesta
21,24 €

16,50 €

Zadnji kos!

Penasta sestavljanka z motivom avtoceste služi pri razvijanju domišljije pri najmlajših otrocih. Hkrati se lahko uporablja kot preproga z odličnimi lastnostmi toplotne izolacije. Deli so mehki in enostavni za pranje.


MaDe penasta sestavljanka – dinozavri
21,24 €

10,40 €

Zadnji kos!

Penasta sestavljanka z motivom dinozavrov služi pri razvijanju domišljije pri najmlajših otrocih. Hkrati se lahko uporablja kot preproga z odličnimi lastnostmi toplotne izolacije. Deli so mehki in enostavni za pranje.


MaDe penasta sestavljanka – farma
21,24 €

19 €

Zadnji kos!

Penasta sestavljanka z motivom farme služi pri razvijanju domišljije pri najmlajših otrocih. Hkrati se lahko uporablja kot preproga z odličnimi lastnostmi toplotne izolacije. Deli so mehki in enostavni za pranje.


MaDe penasta sestavljanka – letališče
18,53 €

6,50 €

Zadnji kos!

Penasta sestavljanka z motivom letališča služi pri razvijanju domišljije pri najmlajših otrocih. Hkrati se lahko uporablja kot preproga z odličnimi lastnostmi toplotne izolacije. Deli so mehki in enostavni za pranje.


MaDe otroška 4-strunska kitara
20,31 €

17,90 €

Zadnji kos!

Prebudite umetnika v vašem otroku že v zgodnjih letih, zahvaljujoč tej kitari. Zanesljivo se naučite osnov igranja na kitaro in drugih brenkalih. Površina kitare je sestavljena iz impresivne imitacije lesa.


MaDe pes Yorkshir s povodcem
22,29 €

13,90 €

Zadnji kos!

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes lahko hodi na povodcu. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


MaDe plišasti pes s povodcem
22,25 €

18,10 €

Zadnji kos!

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes je sposoben lajati in hoditi na ukaz. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


MaDe glava lutke za česanje
50,74 €

44,50 €

Velika glava lutke za česanje z dodatki bo navdušila vsako deklico, ki želi postati frizerka. Lutko je mogoče česati in jo naličiti, da bo bila zares čudovita. Vse to boste lahko počeli z bogato vsebino paketa


MaDe plišasti pes - Huski
36,71 €

30 €

Interaktivni plišasti pes Husi v velikosti 20 cm. Veliki hišni čuvaj. Kuža je dresiran in posluša na besedo. Dajte mu eno od šestih različnih navodil in ga opazujte.


MaDe plišasti pes - Zlati prinašalec
36,71 €

30 €

Interaktivni plišasti pes Husi v velikosti 20 cm. Veliki hišni čuvaj. Kuža je dresiran in posluša na besedo. Dajte mu eno od šestih različnih navodil in ga opazujte.


MaDe Domači supermarket
44,84 €

40,40 €

Ustvarite si doma lastni supermarket s tem igralnim nizom. Prodajni regali, blagajna, čitalnik črtne kode, nakupovalni voziček, hrana, to vse v enem paketu! Nakupovanje se vam še nikoli ne bo zdelo tako zabavno.


MaDe otroški voziček za lutke Unicorn
10,27 €

9,26 €

Izjemno lahek in robusten voziček za lutko z motivom samoroga je primeren za sprehod po mestu. Zaradi svoje priročnosti, voziček na poti ne bo nikogar oviral Voziček je opremljen z zaščitnimi trakovi za pritrditev lutke.