MAC (Eye Kohl) 1,36 g
22,30 € 20,80 €

Zadnji kos!

Eyeliner igrivo uokviri, opredeli in senči oči za edinstven bleščeč videz. Bogate žive barve za vaš popoln videz. Prilega se tako spodnji črti kot poudarku notranjega kota oči ali celotne veke. Oftalmološko testirano. .

MAC Eyeliner Technakohl Liner 35 g
21 € 19,50 €

Zadnji kos!

Očesna linija v obliki svinčnika ima kremasto sestavo, ki omogoča enostavno širjenje neposredno ob nanosu. .

MAC Kompaktni Tech Studio 10 g
42 € 39,10 €

Zadnji kos!

Maxi minimalno naraven make-up se odlično ujema z vašo kožo, zahvaljujoč lahki kremni teksturi pa o njej sploh ne boste vedeli! Primerno za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo. .

MAC Luksuzen ( Mineral ize Skinfinish) 10 g
33,60 €

Zadnji kos!

Luksuzen svetleč pečen prašek za popoln zaključek. Osvetli in definira vaš obraz. Lice lahko preprosto poudarite. Zasnovana je posebej za dopolnitev in posvetlitev vseh odtenkov kože. Luksuzno posvetljevalec je primeren tako za obraz kot telo. Doda zavidljiv bleščeč učinek.

MAC (Powder Blush Refill) 6 g
21 € 19,60 €

Odprodaja

Popolno rdečilo boste imeli radi vi in vaša soseska! Je enostavno nanašati, njegova tekstura pa se rahlo oprime kože, zaradi naravnega videza, ki traja cel dan. .

MAC Prep + Prime Brightener (Highlighter) 3,6 ml
29,80 € 27,70 €

Odprodaja

Vžigalnik v peresniku kožo posvetli z rahlim odtenkom barve. Natančna uporaba vam omogoča, da posvetlite samo izbrane lokacije. Nanašati ga je zelo enostavno. Ta svetilnik bo vse sence okoli oči in drugje na obrazu igrivo izginil.