MA-FRA čistilno sredstvo za usnje Odor Stop, 500 ml-33%
12 € 7,99 €

Odlična cena

Čistilno sredstvo za usnje Odor Stop proizvajalca MA-FRA Pet-Line je kakovostno čistilo za usnjene površine, kjer se nahajajo sledi in vonjave živali, ki bi jih radi odstranili.

MA-FRA specialna ščetka za odstranjevanje dlake
16 € 10,96 €

Specialna krtača za odstranjevanje pasje in mačje dlake proizvajalca MA-FRA Pet-Line je praktična krtača, ki odstrani vse vrste dlak iz tekstila (avto sedeži, vzglavniki, odeje, blazine, pasja ležišča, kavči, tapisoni, tapete, jogiji, …).

MA-FRA čistilno sredstvo za odstranjevanje urina, 125 ml-36%
6,72 € 4,29 €

Odlična cena

Kakovostno čistilno sredstvo namenjeno za odstranjevanje madežev urina, bruhanja in izstrebkov ter tudi neprijetneih vonjav. Zaradi svoje zasnove ga je mogoče uporabljati na vseh površinah, kjer se nahajajo madeži.

MA-FRA čistilno sredstvo za tekstil avtomobila, 125 ml-27%
6,72 € 4,89 €

Odlična cena

Čistilno sredstvo za odstranjevanje urina proizvajalca MA-FRA Pet-Line je kakovostno čistilo z aktivno formulo za odstranjevanje madežev z notranjosti avtomobila kot tudi za vse tekstilne površine v domačem okolju.

MA-FRA čistilo za steklo Split, 1l
6,08 €

Ma-Fra Split je enostavno in učinkovito sredstvo, v osnovi zasnovano za čiščenje steklenih površin, s katerim lahko očistite prav vse trde površine v notranjosti vozila.