Ludi napihljiv samorog
28,35 € 27,81 €

Napihljiv samorog je primeren za uporabo doma ali zunaj. Vaša princesa bo s samorogom kot v pravljici. Primeren je za otroke od 10. meseca starosti dalje.

Ludi anti-UV Express šotor za otroke
41,14 € 37,72 €

Zadnji kos!

Prenosni univerzalni šotor z UV faktorjem 50+. Prvotni mehanizem za zlaganje omogoča, da se šotor hitro in preprosto zloži – omogoča, da se zloži le z vlečenjem vrvice. Kompaktna oblika po zlaganju v prenosno torbo vam omogoča, da šotor vzamete s seboj kamorkoli želite.

Ludi napihljiv šotor Mačka
53,23 € 51,27 €

Napihljiv šotor, z ograjo in plezalnim predelom je primeren za otroke od 6. meseca starosti. Zagotavlja varno mesto za igro vašega otroka. Motiv mačke bo vašemu otroku zagotovo všeč.

Ludi otroški senzorični valj
17,07 € 15,40 €

Valj z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Ludi Šotor z bazenom anti-UV za otroke
42,03 € 39,11 €

Bazenček s šotorsko steno je idealen dodatek za na plažo za družino z dojenčkom. Je zelo enostaven za uporabo, samo nanesite pesek na območje, ki ustreza velikosti notranjega premera bazena in ga vstavite vanj. Potem morate samo napolniti bazen z vodo.

Ludi otroški senzorični valj s kroglicami
28,74 € 25,85 €

Valj in gumijaste kroglice z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.