Lowe Alpine

Lowe Alpine Altus nahrbtnik, blue night/BN 52:57 l

Lowe Alpine Altus nahrbtnik, blue night/BN 52:57 l

172,30 €
157,62 €

Nahrbtnik s prostornino 57 l ima zelo zračen hrbtni sistem AirContour+. Vsebuje tudi praktične zanke za pripenjanje pohodniških palic in cepinov. Lowe Alpine Altus nahrbtnik, blue night/BN 52:57 l ima možnost shranjevanja meha za vodo.

Dostava Mimovrste
Lowe Alpine Flex mestni nahrbtnik, burnt olive/BV 25 l

Lowe Alpine Flex mestni nahrbtnik, burnt olive/BV 25 l

84,10 €
77,38 €

Mestni nahrbtnik ima hrbtni sistem Three Six Five z Airmesh paneli za maksimalno prezračevanje. Prav tako ima žep za prenosni računalnik, varnostni žep in prsni pas s piščalko. Lowe Alpine Flex mestni nahrbtnik, burnt olive/BV 25 l ima snemljiv ledveni pas za boljšo razporeditev teže.

Dostava Mimovrste

Znamko Lowe Alpine sta leta 1967 v Koloradu ustanovila brata Lowe z željo po boljši opremi za svoje alpinistične podvige. To je bil začetek revolucije v razvoju opreme in inovacij na tem področju. Patenti za njune izdelke so sledili vsako leto – nekateri njuni dizajni so za vedno spremenili alpinistični svet. Legendarne dereze Superfang, prvi nahrbtnik z notranjem ogrodjem – vse to sta razvila brata Lowe.

Danes blagovna znamka uživa svetovni sloves ene najbolj inovativnih blagovnih znamk. Ta sloves je posledica nenehnih inovacij in težnje h kakovosti.