Love Moschino torbica JC4314PP08KA0
129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska elegantna torbica od znamke Love Moschino dopolni vašo obleko za kateri koli družabni dogodek. Torbica je izdelana iz poliuretanaprešiti izvedbi. Podloga je narejena iz poliestra. Izbirate lahko med dvobarvnima različicama.


Love Moschino torbica JC4240PP08KF0
179 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska stilska torbica od znamke Love Moschino je okrašena z zlatimi elementi, ki torbici dajo pridih. Izdelana je iz poliuretana, notranji del pa je iz poliestra. Torbica je primerna za vsakodnevno nošenje. Izbirate lahko med dvobarvnima različicama.


Love Moschino torbica JC4294PP08KJ1
229 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Z žensko stilsko torbico od znamke Love Moschino boste vedno videti moderno. Torbica okrašena s črkami L O V E in srčki. Zgornji del je izdelan iz poliuretana, podloga pa iz poliestra. Primerna za vsakodnevno uporabo. Izbirate lahko med dvobarvnima različicama.


Love Moschino torbica JC4200PP08KA0
169 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska stilska crossbody torbica od znamke Love Moschino s prešitim dizajnom je odlična izbira za vsakodnevno uporabo. Zgornji del je izdelan iz poliuretana, obloga pa iz poliestra. Naramni pas je sestavljen iz verige, ki ustreza barvnim različicam torbice.
Možna izbira iz dveh različnih barv.


Love Moschino torbica JC4250PP08KA0
139 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska stilska torbica od znamke Love Moschino je odlično dopolnilo za družabni dogodek. Prešit dizajnretro pritrjenimi kroglicami bo dopolnil vsak outfit. Torbica je izdelana iz poliuretana, podloga pa iz poliestra. Na voljo v dveh barvnih različicah.


Love Moschino torbica JC4210PP08KB0
189 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Z žensko torbico od znamke Love Moschino boste vedno videti elegantno. Ne glede na to, ali grete v nakupovanje ali v službo, bo ta torbica dopolnila vašo obleko. Izdelana je v prešitem dizajnu iz poliuretana. Podloga je narejena iz poliestra. Torbica je na voljo v štirih barvnih različicah.


Love Moschino torbica JC4297PP08KJ1
129 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Z žensko stilsko torbico od znamke Love Moschino boste vedno moderni. Torbica okrašena s črkami L O V E in srčki. Izdelana je iz poliuretana, notranji del pa je iz poliestra. Izbirate lahko med dvobarvnima različicama.