Loewe Agua De Loewe El - EDT
28,20 €

Agua De Loewe El za moške se odpira z vodnimi toni, sadjem yuzu, pomeljem, bergamotom in mandarino. Čisto sadno srce združuje ananas, črni ribez in sorto jabolk Granny Smith. Osnova dišave vključuje cedro in sandalovino, vetiver in hrastov mah. Začelo se je leta 2009. .

Loewe Solo Loewe Esencial - EDT
54,40 € 52,10 €

Solo Loewe Essencial je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje meto, mandarino, lipo in sivko. Muškatni orešček, mate, timijan, rožmarin in kardamom so vsi pri srcu. Sestavo zapirajo pačuli, kadilo, fižol tonka in les guajac. Začelo se je leta 2017. .

Loewe 001 Woman - EDP
50,50 €

001 Woman Perfume Water je ženska dišava orientalske rože. Glava vsebuje bergamot, italijansko mandarino in roza poper. V srcu je sandalovina in egiptovski jasmin. Sestava je obdana z jantarno-vanilijevo osnovo. Začelo se je leta 2016. .

Loewe Solo Loewe Cedro - EDT
44 € 42,30 €

Solo Loewe Cedro je lesno-začinjena dišava za moške. Glava vsebuje roza poper in mandarino, v srcu boste začutili sivko in muškatni orešček. Osnovo dopolni benzoin iz cedre in smole. Začelo se je leta 2015. .

Loewe Solo Loewe Origami - EDT
66,10 € 52,40 €

Solo Loewe Origami je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje italijansko limono, bergamot, baziliko, rožmarin, kardamom in janež. Srce sestavljajo geranij, sivka in ekstrakt sivke. Kompozicijo zapira kombinacija mošusa, jantarja, vetivera, pačulija in jantarjevega lesa.

Loewe Solo Loewe Platinum - EDT
52,40 € 51,60 €

Solo Loewe Platinum je usnjena dišava za moške. Sestavine vključujejo čaj, usnje, olibanovo smolo, siamsko benzoinsko smolo, sivko, muškatni orešček, atlas kedro, sivo jantarnico in timijan. Začelo se je leta 2012. .