Loewe 001 Woman - EDP
60,20 € 55,90 €

001 Woman Perfume Water je ženska dišava orientalske rože. Glava vsebuje bergamot, italijansko mandarino in roza poper. V srcu je sandalovina in egiptovski jasmin. Sestava je obdana z jantarno-vanilijevo osnovo. Začelo se je leta 2016. .

Loewe 7 - EDT
49 €

Loewe 7 je moška lesno-cvetna dišava z mošusno osnovo. Glava vsebuje jabolko in poper, srce je sestavljeno iz kadila, šmarnice, vrtnice in olja grenke pomaranče (neroli). Kompozicijo zaprejo cedra, vetiver in mošus. Začela se je leta 2010. .

Loewe Agua De Loewe El - EDT
30,10 €

Agua De Loewe El za moške se odpira z vodnimi toni, sadjem yuzu, pomeljem, bergamotom in mandarino. Čisto sadno srce združuje ananas, črni ribez in sorto jabolk Granny Smith. Osnova dišave vključuje cedro in sandalovino, vetiver in hrastov mah. Začelo se je leta 2009. .

Loewe Agua Del Loewe Ella - EDT
34,40 € 30,10 €

Agua Del Loewe Ella za ženske se odpre s svežimi akordi v obliki limone, pomaranče, bergamota in kumkvata s sadjem, dopolnjenim z marakujo. V srcu boste začutili nenavadno kombinacijo paprike, vrtnic, lilij in vodnih lilij. Na koncu se razvije lesna mošusna osnova. Začelo se je leta 2009. .

Loewe Agua Miami Beach - EDT
51,60 € 45,80 €

Agua Miami Beach je cvetlično-lesnata dišava za moške in ženske z mošusno osnovo. Glava vsebuje mandarino, črni ribez in hruško. V čisto cvetličnem srcu boste začutili kombinacijo jasmina, šmarnice in magnolije. Kompozicijo zapirajo vetiver, mošus in sandalovina. Začelo se je leta 2018. .

Loewe Aura - EDP
52,70 € 49 €

Aura je orientalsko-cvetna dišava za ženske. Glava vsebuje roza poper, rdeči ribez, bergamot in vijolične liste. V čisto cvetličnem srcu boste začutili jasmin, vrtnico, iris in narcis. Malina, usnje, sandalov in cedrov les dopolnjujejo kompozicijo. Začelo se je leta 2013. .

Loewe Aura Floral - EDP
56,60 €

Aura Floral je ženska cvetna dišava. Glava vsebuje korenčkova semena, bergamot, limone in zelene akorde. V čisto cvetličnem srcu boste začutili vrtnico, jasmin, oranžni cvet in vijolično. Sestavo zaprejo vanilija, usnje, mošus in pačuli. Začelo se je leta 2016. .

Loewe Solo Loewe Cedro - EDT
46,90 € 45,10 €

Solo Loewe Cedro je lesno-začinjena dišava za moške. Glava vsebuje roza poper in mandarino, v srcu boste začutili sivko in muškatni orešček. Osnovo dopolni benzoin iz cedre in smole. Začelo se je leta 2015. .

Loewe Solo Loewe - EDT
59,30 € 57,20 €

Solo Loewe je orientalska dišava za moške z bogato formulo. Glava vsebuje mandarin, limono, bergamot, guavo, okostje, sivko, timijan, rožmarin, pačuli in kašmir. Muškatni orešček, cimet, janež, kuma, roza poper, mandarina, meta in aldehidi mešajo v srcu.

Loewe Solo Loewe Esencial - EDT
58 € 55,90 €

Solo Loewe Essencial je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje meto, mandarino, lipo in sivko. Muškatni orešček, mate, timijan, rožmarin in kardamom so vsi pri srcu. Sestavo zapirajo pačuli, kadilo, fižol tonka in les guajac. Začelo se je leta 2017. .

Loewe Solo Loewe Origami - EDT
70,50 € 62,80 €

Solo Loewe Origami je lesno-aromatična dišava za moške. Glava vsebuje italijansko limono, bergamot, baziliko, rožmarin, kardamom in janež. Srce sestavljajo geranij, sivka in ekstrakt sivke. Kompozicijo zapira kombinacija mošusa, jantarja, vetivera, pačulija in jantarjevega lesa.

Loewe Solo Loewe Platinum - EDT
37,40 €

Solo Loewe Platinum je usnjena dišava za moške. Sestavine vključujejo čaj, usnje, olibanovo smolo, siamsko benzoinsko smolo, sivko, muškatni orešček, atlas kedro, sivo jantarnico in timijan. Začelo se je leta 2012. .